Bliv forkælet med de bedste råvarer

1861

menukort
Book bord

Brasserie 1861

En
gastronomisk
højborg

Velkommen i 1861 til en sanseoplevelse der på delikat vis parrer køkkenchef Nanna Maria Hansen visionære køkken med en helt unik location. Køkkenet lader sig ikke binde af stramme kulinariske dogmer men lader nysgerrigheden og Nannas konstante jagt på det ultimative være drivkraften. Restauranten serverer nytænkende anretninger inspireret af både det franske og nordiske køkken. Vi har fokus på havet og den skønne natur, der ligger lige omkring os, så glæd dig til masser af lokale sanseindtryk.

Bliv forkælet med

De bedste
råvarer

Vores menu er sæsonbestemt og kredser om lokale delikatesser. Menuen opdateres hver måned for at give vores gæster nye oplevelser. Den kulinariske oplevelse fra 1861 er unik i Nordeuropa, og hver ingrediens behandles med den største respekt.

Taste
The Wine

Hos 1861 har vi et stort udvalg af vine og udvider aktivt vores sortiment. Inden en vin ender på vores vinkort, er den testet af vores eksperter for at passe perfekt ind i vores kulinariske sortiment. Vi arrangerer også vinsmagninger for både private kunder og virksomheder.

The
Sunday brunch

Nyd vores store lækre søndagsbrunch i smukke afslappende omgivelser med udsigt ud over Øresund. Vores søndagsbrunch indeholder alle de populære brunchklassikere, sæsonbetonede salater.

Vores brunch er ikke planlagt for efteråret, da vi er i gang med skabe de bedste omgivelser for en unik oplevelse. Vi glæder os igen til at kunne byde jer velkommen.

Book Bord

Ring eller send en mail for at bestille bord

1861@marienlyst.dk
+45 31 41 48 46

Åbningstider

Dinner:
Søndag-torsdag 17.30-21.30
Fredag-lørdag 17.30-22.00