Brasserie 1861

Velkommen i Brasserie 1861. Til en sanseoplevelse der på delikat vis parrer køkkenchef Nanna Maria Hansen visionære køkken med en helt unik location. Køkkenet lader sig ikke binde af stramme kulinariske dogmer men lader nysgerrigheden og Nannas konstante jagt på det ultimative være drivkraften.

Vores terrasser
Fra restauranten er der udgang til vores to store terrasser. Her har du storslået udsigt til Øresund og direkte adgang til strandpromenaden og stranden.

Bordreservation
Vil du være sikker på at få bord i Brasserie 1861, anbefaler vi, at du reserverer på forhånd. Du er naturligvis også velkommen til at tage chancen og nyde en drink i baren, mens du venter på et ledigt bord.

Restauranten serverer nytænkende anretninger inspireret af både det franske og nordiske køkken. Vi har fokus på havet og den skønne natur, der ligger lige omkring os, så glæd dig til masser af lokale sanseindtryk.

Åbningstider
Dinner: Søndag-torsdag 18-21.30
Dinner: Fredag-lørdag 18.00-22.00
Søndagsbrunch: Søndag 11.30-14.30

T: +45 31 41 48 46
M: Info@Brasserie1861.DK

17/6 – 26/8 – Lukket for søndagsbrunch

23/6 2019 – Serveres der Sankt Hans menu i Brasserie 1861 (ikke mulighed for a la carte denne dag)

MENU

AFTEN

Snacks

Chips-skind-tang95, –

Østers

Gillardeau – Charente Maritime4 stk. 110 6 stk. 160

Kaviar

30 g. –”gode råd”- creme fraiche, delevenlig, 100% naturligt fra Gastro unika345,-

Forretter

Forårs blomkål- stikkelsbær-sparkling tea ( veg.)115,-
Jomfruhummer-karotter-løvstikke155,-
Blæksprutte- havtorn- persille135,-
Stenbidderogn-creme fraiche 48%- purløg- hønseskind165,-
Kammusling- sorårskud – mandler- salturt135,-
Rødtunge- morkler – velouté135,-

Menu – serveres kun til hele bordet 655,-

Snacks – chips-skind-tang
Rødtunge- morkler – velouté
Asparges– perlebyg- trøffel
Kulmule- blanquette- karotter
Baba au rum- rabarber- dansk rom

Store hovedretter

Great Omaha Entrecote- Hasselnød- ramsløg- gammelknas325,-
Kulmule- blanquette- hvide asparges285,-
Asparges – perlebyg- trøffel ( veg.)225,-

Desserter

Baba au rum- rabarber- dansk rom135,-
Æble- karamel-skovmærke- tongabønne125,-
3 slags ost- sprødt- sødt-sylt.155,-
Kys- flæsk-chokolade85,-

TIL DE SMÅ

Børneret – grønsager – fritter (spørg tjeneren)90,-
VINKORT

CHAMPAGNE – Les Grandes Marques

ROSÈWINE

HVIDVIN

FRANCE – Alsace
FRANCE – Bourgogne
FRANCE – Loire
FRANCE – Bordeaux
GERMANY
AUSTRIA
SPAIN
NEW ZEALAND
U.S.A.

RØDVIN

FRANCE – BORDEAUX – St. Éstephe
FRANCE – BORDEAUX – Pauillac
FRANCE – BORDEAUX – St-Julien
FRANCE – BORDEAUX – Margaux
FRANCE – BORDEAUX – St-Émilion
FRANCE – Bourgogne
FRANCE – Gevrey-Chambertin
FRANCE – Morey Saint Denis
FRANCE – Chambolle-Musigny
FRANCE – Flagey-Échezeaux
FRANCE – Vosne-Romanée
FRANCE – Côte de Beaune
FRANCE – Beaujolais
FRANCE – RHONE
ITALIEN – Piemonte
ITALIEN – Veneto
ITALIEN – Campania
ITALIEN – Toscana
SPAIN – Catalunya & Islas Baleares
SPAIN – Castilla y Léon
SPAIN – Ribera del Duero – Bodegas Vega Sicilia
ARGENTINA
U.S.A. – MENDOCINO
U.S.A. – SONOMA COAST
U.S.A. – Russian River Valley
U.S.A. – California – Central Coast – Pinot Noir
U.S.A. – NAPA VALLEY
U.S.A. – California – Zinfandel & Syrah

SWEET WINES

France
Portugal

Søndagsbrunch

SØNDAGSBRUNCH & BOBLER

RESERVATION

Vi glæder os til at byde dig velkommen
HUSK! – Vi har gratis parkering lige til døren

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Nyheder du ikke vil gå glip af!

Tilmeld dig Marienlyst Strandhotels nyhedsbrev og modtag nyheder, invitationer til events, gode tilbud og meget mere.
Deltag i konkurrencen om et Spa Gourmet ophold – vi trækker en vinder hver måned.
Tilmeld nyhedsbrev & deltag i konkurrence
close-link