Marienlyst kulturophold

... Oplev Nordsjælland

Marienlyst Kulturophold

Oplev kulturen i Nordsjælland og kombiner det med et dejligt ophold på Marienlyst Strandhotel.

Marienlyst Kulturophold indeholder ud over entre til en valgfri kultur oplevelse, også en 3 -retters middag efter køkkenchefens valg, overnatning i skønt værelse og en overdådig morgenmad.

  • Overnatning
  • Billet til valgfri kulturattraktion – se hvilke i nedenstående
  • Køkkenchefens udvalgte 3-retters menu i Restaurant Marienlyst
  • Stor morgenbuffet
  • Fri entre til Casino Marienlyst –  Minimumsalderen er 18 år. Husk at medbringe gyldigt foto-id
  • Gratis parkering

Priser

Pris fra kr. 1896,- i dobbelt værelse for 2 personer
Pris fra kr. 1345,- i enkeltværelse

Valget er dit..

Du vælger selv hvilken dag du vil besøge attraktionen samt hvad du vil opleve. Mulighederne er mange. Vi gør opmærksom på at booker du et ophold fra mandag til tirsdag, vil du først kunne besøge attraktionen om tirsdagen idet mange af attraktionerne lukkede om mandagen.

Nedenstående er oversigten over de steder du kan besøge:

Kulturoplevelser er både for børn og voksne og mange af attraktionerne har særlige oplevelser for børn. Prisen for børn ( op til 14 år) er kun  kr. 400,- og er inkl. opredning på værelse, børne- eller voksen menu, morgenmad og billet til en attraktion. Så tag dine børn med på Marienlyst Strandhotel.

Husk dine travesko og gå en tur i Helsingørs hyggelige og historiske centrum. Når mørket falder på, er det muligt at gå på ravjagt i strandkanten. Lån en ravlygte i hotellets reception og søg efter det lysende nordiske guld.

I sommersæsonen kan du opleve et af Helsingørs legendariske is-huse – Brostræde Isen.
Brostræde Is er en lille hyggelig is-butik som ligger i et af Helsingørs smalleste og brostensbelagte stræder. Her kan du købe de lækreste is vafler med flødeis og hjemmebagte vafler, lavet på en hemmelig opskrift siden 1922.  Forenden af strædet kan du se færgerne til Sverige lægge til. De sejler i rutefart hver 20. minut og turen til Helsingborg tager ca. 20 min.

Start typing and press Enter to search