Aktiviteter
Tilbud & Ophold
Se priser & Book

Hvad har du lyst til at lave hos os?

Du ved sikkert allerede, at vi har en Strandspa som er 37 grader året rundt, fire restauranter, to barer og ikke mindst skønne værelser med udsigt til Øresund. Men på Marienlyst Strandhotel kan man også prøve SUP, spille petanque, dart og bordfodbold eller gå på ravjagt. I Helsingør og omegn finder du ligeledes et hav af muligheder for både voksne & børn. Vi har samlet de bedste ting, som du ikke må gå glip af!
Velkommen til Marienlyst og skønne Helsingør.

Mad & Drikke

I Helsingør finder du gode unikke spisesteder, om du er til gourmet i vandkanten eller madmarked i de gamle værftshaller. Vi har samlet favoritterne (nogle er vores egne, men langt fra alle) og her er oplevelser nok til flere dage.

1. Strandvejsristeriet

Kaffebar, risteri & butik

Flere gange om ugen breder duften af nyristet kaffe sig i Kronborgs gamle garnisons bygninger. Stedet danner ramme om et enestående og unikt kaffemiljø for kaffeelskere. Her kan man nyde en god kop kaffe, mens duften af nyristede bønner breder sig fra det arbejdende kaffeværksted.

 

2. Frøken Marina

Hjemmelavet is & vafler på Nordhavnen

Hos Frøken Marina anvendes ingen færdigproducerede smagsgivere, for de sætter en ære i at koge bær med sukker og smager isen til, når der røres nye is med blandt andet havtorn, rabarber og lakrids. Ligesom de også selv rør dejen til vaflerne, der bages på vaffeljernet i caféen.

 

3. Nordlyst brasserie & bar

Mærk livet ved stranden i de bløde loungemøbler

Nordlyst er vores bar og brasserie, hvor du i dagtimerne kan nyde din kaffe eller en let frokost. Når eftermiddagen går over i aften, forvandles stemningen fra det idylliske brasserie til en livlig cocktailbar. Behagelige toner spiller, stemningen breder sig og du kan nyde drinks fra cocktailkortet, der byder på et bredt udvalg af klassiske cocktails og drinks og mærke livet ved stranden.

 

4. Lagoni

Kaffebar i Helsingørs charmerende centrum

Lagoni hjemlig café med et hyggeligt baggårdsmiljø med mulighed for at medbringe hunde, barnevogne mm.

Pool & Beach

Når du træder ud af hotellet, står du direkte på den smukke sandstrand, med udsigt til den svenske kystlinje og Kronborg. Hop i Øresund eller nyd den betagende udsigt fra Strandspaens infinitypool, som er 37 grader hele året.

1. Marienlyst Strandspa

Infinitypools • Hot tubs • Direkte på stranden

Tilhører du dem, der ikke værdsætter at bade i koldt vand? We hear you. Marienlyst Strandspa venter dig med drømmeagtige pools, musik og bobler.
Strandspaen har en aldersbegrænsning på min. 16 år

 

2. Beach please

Sand, strand, Øresundsdyp

Helsingørs strand har en fantastisk udsigt til Sverige og Kronborg Slot og perfekt til en hyggelig gåtur. – Men det bedste er, at der kun er få skridt fra værelset til du står med det hvide bløde sand mellem tæerne. Den store strand er børnevenlig, med livreddere om sommeren og lige ved siden af den hyggelige lystbådehavn med minigolf og is.

 

3. Ravjagt

Tag på en skattejagt efter det nordiske guld

Når mørket falder på, er der gode muligheder for at finde rav ved hjælp af UV-lygter, som får ravet til at lyse op.
I vores hotel- samt konferencereception er det muligt at låne UV lygter. Vil du undgå våde fødder, kan du hoppe i et par Marienlyst gummistøvler som findes ved flere udgange.

God jagt!

Shopping & Butikker

Lad dig forføre af alle de små, charmerende gader i Helsingørs gamle velbevarede centrum. Her kan du gå på opdagelse i de små lokale specialbutikker eller de større velkendte mærker. Hvis I gerne vil gå all in på shopping, er København blot 30 min. væk i bil eller med toget.

1. Lynhjem

Samme placering siden 1930 og ejes forsat af samme familie.

Lynhjem har over 300 forskellige oste på lager og mange af dem kommer fra små gårdmejerier og gårde, der sætter en ære i at producere velsmagende kvalitetsoste. Vi kan anbefale at købe lidt af deres lækkerier og tage det med til det smukke områder omkring Kronborg.

 

2. Aarstidernes gårdbutik

Du finder Aarstidernes gårdbutik på den hyggelige Krogerup Avlsgaard i Humlebæk.

Her finder du et frisk udvalg af frugt og grønt. Gårdbutikken byder også på brød, mejeriprodukter, vin, øl og kolonialvarer. Alt sammen nøje udvalgt hos kvalitetsbevidste økologiske producenter og avlere. I weekenden er der desuden servering af lette retter, der skifter efter årstiden.
Butikken ligger i naturskønne omgivelser med økologisk og biodynamisk landbrug, skov og strand lige uden for døren. Den er et besøg værd, hvad enten du ønsker at handle eller blot vil snuse rundt og lade dig inspirere til nye smagsoplevelser.

 

3. Drive-in is

Bestil online og få leveret til bildøren – nyd isen på stranden eller i skoven.

Peter Beiers is er resultat af hans store passion for velsmag, og de kolde smagsindtryk varmer både store og små hjerter. Hver variant er skabt med rene råvarer, inspiration fra årstiden og det gode håndværk, som Peter Beier er kendt for.

 

4. Tibberup Høkeren

Tradition & godt håndværk

Hos Tibberup Høkeren finder du detaljen, du gik og ledte efter: Dørgrebet til hoveddøren, knoppen til klædeskabet, tapetet til stuen, farven til børneværelset, lampen til køkkenet og meget, meget mere.
De fører en lang række varer og artikler, du med garanti ikke finder andre steder. Det meste af det, de forhandler, har de nemlig selv sat i produktion. Alt bliver fremstillet ud fra originale danske forlæg af små producenter i Vesteuropa, der kun benytter de allerbedste materialer.

Kids fun

Helsingør og omegn har masser at byde på til fra de helt små til teenageren. om I er fysiske aktiviteter i naturen, museer i børnehøjde eller noget helt tredje.
Lad jer inspirere her.

1. Børnehuset på Louisiana

Kunst & Kreativitet

På Louisiana har børnene deres helt eget sted. Her kan børn mellem 4 og 16 år male, tegne, modellere og udforske kunstneres og arkitekters arbejdsmetode og udtryk hver eneste dag.

2. Familiedysten

Sjovt GPS løb for hele familien

Gå på opdagelse i Helsingør med hele familien, med triviaspørgsmål og fotoopgaver, hvor I kan få billederne tilsendt efterfølgende!
Det eneste I skal bruge er en smartphone. Når I køber adgang, modtager I en kode som åbner et digitalt skattekort.
Med det digitale skattekort kan I tage på jagt efter poster med det samme. Kan købes i receptionen.


3. Drømmeskibet på M/S Museet for Søfart

400 m2 stor maritim legeunivers

I det store legemotorskib DRØMMESKIBET kan hele familien være med.
Kravl ind i motorrummet og tjek at alt virker. Hjælp kaptajnen med at laste skibet og holde kursen. Sæt gang i maskintelegrafen, når skibet skal op i fart – og prøv at holde balancen i messen, når det hele gynger. Kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje, mens I navigerer efter stjernerne.

M/S Museet for Søfart var nomineret til Byen i Byen Prisen 2019 for ‘Bedste museum for børn.


4. Øresundsakvariet

Oplev Øresunds forunderlige dyreliv – i akvarierne eller på en af deres spændende ture

Hver dag kan du opleve dyrene i akvarierne blive fodret, og når børnerørebassinets dyr skal have mad, må man gerne hjælpe til. I ferierne har de mange ekstra aktiviteter og oplevelser for hele familien, bl.a. marsvinesafari og snorkelsafari på Øresund i deres store RIB-båd.

 

5. Tekniskmuseum

Mere end 100 år med maskiner & teknik

Teknikkens verden er i evig bevægelse, og på Danmarks Tekniske Museum kan du komme med på rejsen.
Danmarks tekniske museum giver mulighed for, at bruge alle jeres sanser i mødet med sjove, fascinerende og epokegørende eksempler på gammel og ny teknik.


6. Til tops klatrepark

Klatrepark for alle aldre

Klatreparken har de 4 + 1/2 bane i forskellige sværhedsgrader samt et 208 m langt enkeltstående svæv. De har fra 1 til 16 meters højde, samt nyeste sikkerhedsudstyr, så du altid kan være sikker, når du klatrer.

 

7. Bondegårdstur

Kom helt tæt på de danske bondegårdsdyr

I Nordsjælland findes flere hyggelige bondegårde, hvor man kan nyde en dag i naturen blandt masser af søde dyr. Besøg fx Bedstemor Ann’s besøgsbondegår eller Smidstrup farmen. det vil være muligt at komme helt tæt på dyrene og klappe dem.

 

8. Båden til Sverige

20 min. med båden til skønne Helsingborg

Fra Marienlyst har du udsigt til skønne Helsingborg, som kun er 20 minutters sejlads fra Helsingør. Sejlturen og Helsingborg er hyggeliget for både børn og voksne.

Udflugter

Helsingør er for dig, som kan lide magiske og unikke eventyr. Vi har samlet alt det bedste lige fra eventyrslotte, betagende strande og magiske skove.
Make unforgettable memories!

1.”Segs and the City”

Helsingør – porten til Skandinavien.

Fra Øresundtold til Øresundsakvariet. Fra Kronborg til Kulturværftet. Med rødder helt tilbage i middelalderen er Helsingør hjemsted for utallige kulturelle og historiske perler, der bare venter på at blive genopdaget. Tag med på rundtur i Helsingør ombord på en Segway og oplev byen fra en ny vinkel. Med en guide som fortrop vil vi komme rundt i byens gamle og brostensbelagte gader, der kan dateres helt tilbage fra 1500-1800-tallet, se byens gamle kirker og domkirken med dens bemærkelsesværdige kalkmalerier, se hvor H.C. Andersen boede og meget, meget mere. Sjældent har en sightseeing tour haft en sjovere måde at komme rundt i byen på!

Varighed: 1 ½ time. Aldersgruppe: Alle (dog min. 8 år)

 

2. Kulturelle perler

Nordsjælland er fyldt med kulturelle oplevelser

Skal din ferie fyldes med Kultur? Perfekt, her er der meget at opleve! Nyd den fantastiske kunst på Louisiana, arkitekturen og den danske søfartshistorie på M/S Museet for Søfart, oplev Kronborg eller Nivågaards malerisamling. I Helsingørs charmerende centrum findes også flere lokale kunstgallerier.

 

3. Båden til Sverige

20 min. med båden til skønne Helsingborg

Fra Marienlyst har du udsigt til skønne Helsingborg, som kun er 20 minutters sejlads fra Helsingør. Sejlturen og Helsingborg er hyggeliget for både børn og voksne.

Sport & Træning

Game on! Udfordre din ven på SUP, mediter på stranden, løb 30 minutter i skoven eller benyt vores udendørs motionsrum. Er du til aktiv ferie, så er mulighederne mange på Marienlyst og i den Nordsjællandske natur.

1. Løb

Løb langs vandet eller i skoven

Fra Marienlyst findes mange fantastiske løberuter, som både går langs vandet og i skoven.

 

2. Motionsrum

Hustle that muscle!

Vores motionsrum er tilgængeligt hele døgnet og her finder du et udvalg af både vægte og forskellige træningsmaskiner.

 

3. Sanserummet Pyramiden

Du finder sanserummet helt oppe under taget på Marienlyst Strandhotel. En spirende glaspyramide med smukt lysindfald danner helt unikke rammer til yoga, meditation eller personlig afslapning.
Som hotelgæst kan du dyrke din egen yoga og meditation 24 timer i døgnet.

 

4. Golf

I Nordsjælland findes flere skønne golfbane fx Helsingør, Hornbæk eller Gilleleje Golf Club. Vores reception hjælper gerne med at booke en bane.

 

5. Bordtennis, bordfodbold eller dart

Så er spillet i gang

På hotellet kan du både spille bordtennis, bordfodbold, dart, petanque og meget mere. I vores reception udlåner de alt du har brug for til en god kamp. Så er spillet i gang!

 

6. Kitesurfing

I Nivå finder du et godt spot for nybegyndere. I Hornbæk findes et Bølgespot for den erfarne kitesurfer. Bølgerne kan blive ret store og her er typisk en meget kraftig understrøm. Spottet er oprindeligt et windsurfspot, så gå godt up-wind for dem ved molen – der er masser af plads.

 

7. Lystfiskeri

Er du også ramt af fiske-feberen?

Sjællands Nordkyst byder på fantastisk fiskeri i mange former. Ved den over 100 km lange kyst, kan du fiske efter de eftertragtede havørreder, tage med en kutter ud efter torsk eller bruge tid sammen med familien eller venner i put and takes eller på de mange havne og moler.

En uforglemmelig ferie venter

Strandspa, skøn natur, bobler & Helsingørs gamle by rundt om hjørnet

Luk øjnene og forestil dig din ferie. Hvis du havde et valg, hvordan ville det så ud? Gåture langs stranden eller i skoven? Måske ser du en dejlig pool, en god bog foran pejsen, kolde drinks i hånden og lounge musik i baggrunden? Eller har du det bedst, når din ferie er fyldt med sport, udflugter og naturoplevelser? Good news!
Uanset hvordan den perfekte ferie ser ud for dig, lover vi, at du i år finder den på Marienlyst Strandhotel.

  • Direkte på stranden

  • Stort udvalg af aktiviteter
  • Marienlyst Strandspa

Marienlyst Strandhotel

  • Nærmeste strand0 km

  • Pool3 stk

  • Hot tubs2 stk

  • Bar2 stk

  • Restaurant4 stk

  • Nærmeste centrum2 km

  • MotionsrumJa

Vores fantastiske tilbud!

På Marienlyst Strandhotel sker der altid noget, om du er til spa, musik, natur, arkitektur eller oplevelser med familien.
Herunder finder du vores aktuelle deals.

GOURMET SPA STAY
Værelse + SPA + Bobler & 5 retters + Morgenmad

Book nu!

MARIENLYST SPA STAY
Værelse + SPA + 3-retters middag + Morgenmad

Book nu!

MARIENLYST FAMILY STAY
Værelse + 3-retters middag + Morgenmad

Book nu!

Dinnerkoncerter

På Marienlyst Strandhotel kan du få en helt speciel aften med dejlig mad og fantastisk musik i skønne historiske rammer. En helt særlig oplevelse du ikke finder magen til andre steder.

Se programmet for vores Dinnerkoncerter 2021 & 2022, og glæd dig til endnu en række fantastiske arrangementer med 3-retters menu og topunderholdning fra nogle af Danmarks bedste musikalske kunstnere.

Læs mere

Billeder fra hotellet

DANMARKS RESORT NO1

Du finder os på kanten af Øresund, med udsigt til Kronborg og tæt på Helsingørs charmerende centrum med smalle brostensbelagt gader.
Vi gør altid vores ypperste for at sikre du får det bedste ophold hos os, så du har lyst til at besøge os igen. Vi har Danmarks bedste spa, med en unik beliggenheden, direkte til stranden og Øresund.
Velkommen!

Marienlyst Strandhotel

Hello there!

Ikke så mange kommer helt herned, men er billederne ikke smukke? Gik du ikke glip af kortet længere oppe med alle de ting, du kan opleve når du bor hos os?

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen på kanten af Øresund.

Aktiviteter
Tilbud & Ophold
Se priser & Book