Presse

Marienlyst Strandhotel Presse

Marienlyst Strandhotel har mange gode historier og vi deler dem gerne med dig.
Her finder du pressemeddelelser og foto som du er meget velkommen til at benytte.
Har du brug for yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os.

Presse ansvarlig


Emilie Hjorth

Email: eh@marienlyst.dk

Hold dig orienteret

Nyheder & pressemeddelelser
Marienlyst Strandhotel

Presse billeder

Download
Oversigt over billeder

PRESSEMEDDELELSER

her-holder-vi-den-gode-tone

“Her holder vi den gode tone”

– Jeg er altid gået mod strømmen og vil hellere finde mine egne måder, siger Nanna Maria Hansen, 33, der både som chef og kok har indført en ny kultur og ny gastronomi i de fem køkkener på Marienlyst Strandhotel.

opskriften-paaaa

Opskriften på succes

Ny serie går bag om holdet, der vendte Marienlyst Strandhotels kurs mod undergang.

vi-skal-en-tur-i-hoety

5. august 2019

Vi skal en tur i høet. Bevares, det har vi vel alle brug for

Der er noget ret beroligende i at smide sit tøj og trække i hvid morgenkåbe og slippers og slentre ud i en spa og vide, at fra nu af er det ude af ens hænder. Fra nu af er der nogen andre, der sørger for, at man har det godt. I det mindste i nogle timer… Velkommen til tredje del af serien »Så slap dog af«.

aarets-spa-2019

26. april 2019: Pressemeddelelse

VINDER AF ÅRETS SPA VED DANISH BEAUTY AWARDS

ÅRET SPA I januar fejrede Marienlyst Strandspa sin 1-års fødselsdag og i fredags vandt Strandspaen titlen som ’Årets spa’. Det er noget af en rejse og vi er så utrolig stolte og glade for den modtagelse Strandspaen har fået. Vi var oppe mod et stærkt felt, men særligt Strandspaens beliggenhed med direkte udsigt til Øresund og Kronborg samt vores unikke kobberspa, var grunden til at Strandspaen løb med prisen som ’Årets spa’.

10-ugers-praktik

16. marts 2019: Pressemeddelelse

MARIENLYST STRANDHOTEL I SAMARBEJDER MED HELSINGØR KOMMUNE

For tredje gang har Marienlyst Strandhotel i samarbejde med Helsingør Kommune afholdt 10 ugers praktik forløb med flygtningeborgere. De 10 ugers praktikforløb er en kombination af sprogundervisning og jobtræning på hotellet. For langt de fleste flygtningeborgere har praktik forløbet på Marienlyst givet en tilknytning til arbejdsmarkedet, enten på hotellet eller andet sted. Virksomhedskonsulent Charlotte Klitgaard fra Helsingør Kommune fortæller: – Vi har som altid været meget glade for samarbejdet med Marienlyst og håber, at vi kan fortsætte med flere hold. Vi sætter to nye praktikanter i gang i køkkenet med det samme, men det vil tage lidt tid at samle et nyt hold. Men alle parter er utvivlsomt interesseret i at fortsætte samarbejdet.

best-loved-awards-2018-winners-low-res

13. november 2018: Pressemeddelelse

BEDSTE INTERNATIONALE HOTEL VED BEST LOVED HOTELS AWARD

TUSIND TAK! For at vi kan fejre den store og anerkendte pris, som vi netop har fået med hjem fra England. Det havde ikke været mulig uden alle jer som stemte på os, TAK. Prisen blev uddelt ved et awardshow, hvor Marienlyst var nomineret blandt 700 internationale hoteller og løb med prisen for ’Bedste internationale hotel’. Det er det internationale site Best Loved Hotels, der står bag prisen og som i sidste uge havde samlet hotel-eliten til et stort anlagt uddelingsshow i Cirencester i England.

Læs mere her: https://lnkd.in/gDGYTtV

marienlyst_ml_og_ktc_low

12. april 2017: Pressemeddelelse

Michael Lauritsen i spidsen for Marienlyst Strandhotel

Michael Lauritsen er 1. april 2017 startet som ny direktør på Marienlyst Strandhotel. Med mere end 30 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen, er det en rutineret hotelmand, der nu har sat sig i direktørstolen.

Marienlyst Strandhotel har en helt fantastisk historie og beliggenhed. Det er et helt unikt hotel med et kæmpe potentiale’ siger Michael Lauritsen og fortsætter ’Jeg glæder mig til at være med til at rykke det gamle legendariske badehotel op i næste liga, og udfylde det smukke hotels unikke rammer sammen med det stærke og fagligt dygtige team på hotellet’.

Læs hele pressemeddelelsen her.

udsnit-artikel_frederikborgs_amtsavis_311216

31. december 2016:

Frederiksborg Amtsavis: Nyt Marienlyst åbner med et brag

Den 31. december 2016 er en ganske særlig dag i Marienlyst Strandhotel lange historie siden 1861. Nytårsaften indvies nemlig en helt ny værelsesfløj med 94 nye værelser, så det gamle badehotel nu rummer 225 flotte værelser. I den forbindelse var Frederiksborg Amtsavis forbi, og har lavet denne artikel og billedeserie.

Se artikel og billeder her fra onlineavis den 30. dec. 2016.

Se artikel fra Frederiksborgs Amtsavis den 30. dec. 2016.

lorry_urd_27dec2016-1

27. december 2016:

TV2 LORRY: 100 år gammelt badehotel vandt mod stormen med utraditionelle metoder

Se indslaget i TV2 Lorry, der efter stormen Urd var oppe og besøge os med med et kamera og interviewede vores direktør. Og til info, så er vi 155 år gammel og ikke ‘kun’ 100 år. Men det vigtigste er, at vores alternative kystsikring holdt stand mod vand og sten, og intet blev ødelagt under stormen Urd.

Alle frygter en ny storm a la Bodil, der i 2013 ødelagde Marienlyst for 25 millioner kroner og gav yderligere tabt omsætning i tiden efter. En ny ejer overtog det gamle badehotel og siden da er Marienlyst Strandhotel blevet gennemgribende renoveret og en nybygget værelsesfløj, med 94 nye værelser, står klar til nytårsaften. Samtlige 225 værelser er lejet ud til nytårsaften, og det er da en god start på det nye år 2017.

Se indslaget fra TV2 Lorry her.