Messer

En indbydende venue til udstillinger og lanceringer
vinder-img-squoosh

Messer

Med sin enestående beliggenhed i indbydende omgivelser, er Marienlyst Strandhotel en oplagt venue til messer og udstillinger. Dine gæster og deltagere har fri adgang til 350 gratis parkeringspladser på hotellets eget P-areal, og med offentlig transport er der tog lige til døren.

Lykken er en fast wingman

Når du booker en messe eller udstilling hos os, får du helt automatisk en fast koordinator, der følger dig og dit arrangement fra start til slut. Det giver ro og overblik, når de mange tråde skal samles, og du kan sove trygt om natten, når du ved, at din koordinator er dedikeret til dit arrangement.

Giv dine gæster smag for mere

På Marienlyst Strandhotel råder vi over Danmarks måske mest ambitiøse hotelkøkken. Køkkenchefen og hans dygtige stab af kokketalenter er garanter for, at de kulinariske islæt er med til at gøre din messe eller udstilling til en endnu større oplevelse.

FACILITETER OG LOKALEPLAN

Her finder du et hurtigt overblik over alle faciliteter, teknisk udstyr og muligheder på Marienlyst Strandhotel.

Firma og kontaktinformation

Udfyld nedenstående skema med dine foreløbige ønsker for dit næste messe event. Vi sender dig herefter – inden for 24 timer – et gratis og uforpligtende tilbud på arrangementet.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY