Marienlyst konferencer

Meget er nyt - men beliggenheden er den samme
vinder-img-squoosh

KONFERENCER

Marienlyst Strandhotel tilbyder nogle af landets største og mest spektakulære konferencefaciliteter. Du har mulighed for at inddrage både konferenceafdelingen, vores restauranter såvel som den store indbydende Marienlyst Salen og dermed skabe en varieret konferenceoplevelse på det smukke historiske hotel.

Vi er med dig hele vejen

Når du booker et møde eller en konference på Marienlyst Strandhotel, får du straks tilknyttet den konferencekoordinator, som vil følge dit arrangement fra start til slut. Foruden vores professionelle rådgivning og sparring i løbet af planlægningsforløbet, er vi altid i nærheden på mødedagen, hvor vi sikre at alt forløber som planlagt. vi er også klar til at tilpasse ting undervejs, som kan gøre jeres mødedag endnu bedre. F.eks. at gøre klar til champagne på tagterrassen, hvis I har noget særligt at fejre eller hvis hele holdet skal forkæles med en hjemmelavet isvaffel fordi det er sommer.

Forplejning i særklasse

Dagen igennem serverer vi smagfulde madoplevelser. Det gastronomiske koncept på Marienlyst Strandhotel er inspireret af både det franske og nordiske køkken og baserer sig på sæsonens friske råvarer. Til at sikre den gode energi dagen igennem har vi udviklet et madkoncept – Sundkræs, som er skabt ud fra ideen om, at sikre god energi dagen igennem for vores mødegæster. Dette med fokus på retter der indgår til morgenmaden, til frokosten og i pauserne, og skabt med råvarer, der med deres forskellige egenskaber bidrager til opkvikkende mæthed, velsmag og nydelse og som hjælper med at holde energiniveauet oppe og øger koncentrationen samt giver følelsen af overskud hele dagen.

Deluxe Conference – More than a conference

Why not start the week with a boost?
– Heldagsmøde
– Fuld mødepakke
– Mødelokaler på toppen af Øresund
– 5–retters middag i gourmetrestaurant 1861
– Overnatning i DELUXE værelse
– Spaadgang fra kl. 06.00 – 11.00 & saunagus

Pris per person kr. 2390,-
Gælder søndag – mandag/ mandag – tirsdag i begrænset antal.

Kontakt os for forespørgsel på konferencer og møder 5360 4000 eller booking@marienlyst.dk

Strandspa

Alle overnattende møde- og konferencegæster har fri adgang til Strandspa, sanserum og motionsafdeling

SEND FOREPØRGSEL

Udfyld nedenstående skema med dine foreløbige ønsker for dit næste møde eller konference. Vi sender dig herefter – inden for 24 timer – et gratis og uforpligtende tilbud på arrangementet.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :