Hold møder ved havet og nyd naturens fantastiske egenskaber

På Marienlyst Strandhotel er vi meget opmærksomme på at udnytte vores unikke omgivelser og vores smukke rammer, som er perfekte til store som små  møder og konferencer. Havet gør os i stand til at få originale idéer, løse svære opgaver og styrke vores samarbejdsevne.  – Citat, Michael Lauritsen, direktør Marienlyst Strandhotel.

Louise Luxhøi, der er ekspert i mental sundhed, har undersøgt, hvorfor det at være ved havet øger vores arbejdsevne. Havet er nemlig godt for både krop og sjæl – det er videnskabeligt bevist! Det skyldes blandt andet, at den rytmiske lyd af bølgerne fremkalder en meditativ tilstand, der beroliger vores mentale processer, hvilket gør os både mere idérige, nytænkende og relations skabende. Det gør os ligeledes mere åbne over for andres meninger og nye inputs.

Naturen styrker derudover vores kognitive evner, giver os øget adgang til vores hukommelsescenter samt øger tilliden til andre. Disse faktorer gør, at det bliver nemmere at løse svære opgaver, når vi befinder os ved havet. Havets umiddelbare uendelighed gør os mere ydmyge og hjælpsomme – og gør os samtidig mindre kritiske.

Ifølge Louise Luxhøi er det derfor oplagt at rykke dit møde eller din konference tæt på havet – så du sikre frisk luft til hjernen, opnår bedre resultater og fremmer relationerne.

Mennesker er skabt til naturen og vi bliver skarpere, når vi stimuleres af naturens smukke omgivelser.