MARIENLYST Møder

Meget er nyt - men beliggenheden er den samme
vinder-img-squoosh

Møder

På Marienlyst Strandhotel finder du smukke og anderledes rammer til dit næste møde. Den unikke kombination af beliggenhed, historie, gastronomi og personlige service giver os mulighed for at tilbyde mødeoplevelser, du ikke finder andre steder.

I konferenceafdelingen, et særligt område af hotellet, har I adgang til 19 spændende konference- og mødelokaler med masser af naturligt dagslys. Mange har tilmed privat terrasse eller direkte udgang til stranden og Øresund. Alt er smagfuldt indrettet i moderne strandhotelstil, og vores AV-PC pakke er altid er inkluderet i jeres møde- eller konferencepakke.

Kontakt os for forespørgsel på konferencer og møder 5360 4000 eller booking@marienlyst.dk

Aktive mødepauser

Få mere ud af dagen med aktive mødepauser. Med udgangspunkt i jeres program og tiden, I har til rådighed, tilbyder vi en lang række aktiviteter, der gør dagen lidt sjovere.

Kontakt os for nærmere information om aktiviteter.

SMAGFULD FORPLEJNING

Køkkenchefen og hendes dygtige team, sørger for den gastronomiske røde tråd gennem hele jeres ophold på Marienlyst Strandhotel. Hos os handler det grundlæggende om, at spise godt og varieret i løbet af dagen, for at opretholde et højt energiniveau. Vi har lanceret madkonceptet Sundkræs til at sikre den gode energi, både til morgenmad, til frokost, og i pauserne igennem dagen.

SEND FOREPØRGSEL

Udfyld nedenstående skema med dine foreløbige ønsker for dit næste møde eller konference. Vi sender dig herefter – inden for 24 timer – et gratis og uforpligtende tilbud på arrangementet.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :