Weekend getaway

Afsæt tid til selvforkælelse eller tilbring tid i selskab med én du har kær i Nordsjællands smukkeste omgivelser. Marienlyst Strandhotel sætter de perfekte rammer for den ultimative weekend getaway tur.

En weekend getaway i nydelsens tegn

På Marienlyst Strandhotel er nydelse og velvære altid i højsæde. Med sit store katalog af oplevelser og sin naturskønne beliggenhed er Marienlyst et sikkert valg til din næste weekend getaway. Her er både tilbud til dig, der har lyst til at trække stikket ud, til kærestepar, som drømmer om tid til romantisk tosomhed, og til dig, der gerne vil dedikere to dyrebare dage til samvær med dine veninder.

Fællesnævneren for alle ophold på Marienlyst Strandhotel er, at hotellet gør det nemt for dig at koble fra og blot være til stede i nuet.

Getaway i elegante værelser med sublim havudsigt

Her på Marienlyst Strandhotel bryster vi os med hotelværelser med Nordsjællands allersmukkeste udsigt. Alle vores værelser er moderniserede, men indretningen er holdt i det klassiske strandhotels elegante og stilfulde ånd.

Nyd godt af den fortrinlige udsigt mod hav eller skov fra værelsernes store vinduer eller rummelige balkon. Vi har værelser til alle behov og med forskellige særpræg – fx badekar i selve værelset eller stor balkon direkte ud til Øresund. Og alt dette blot en times kørsel fra København.

40 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Genfind gnisten i vores luksusspa

Marienlyst Strandhotel blev grundlagt tilbage i 1861 og er et af Danmarks ældste badehoteller. Hotellet ligger stik ud til Øresund og der er derfor altid rig mulighed for en opkvikkende morgendukkert eller svømmetur i det friske hav. Du har dog også mulighed for at nyde godt at den idylliske udsigt fra vores eksklusive og prisbelønnede spaområde.

I spaen har du fra første parket både kig over havet og mod det historiske Kronborg Slot. Vores spa tilbyder mange forskellige oplevelser og har både faciliteter indendørs og udendørs.

Du kan blandt andet tage nogle svømmetag i et af spaens opvarmede bassiner eller give fødderne lidt tiltrængt kærlighed med et varmt fodbad. Du  kan også forkæle din hud med en lækker saltscrub efterfulgt af en tur i dampbadet i vores sanselige badestue. Stiger varmen dig til hovedet, kan du altid give huden og blodomløbet et koldt gys fra vores store trætønder.

Vores spa byder naturligvis også på boblebade og infinitypools med havkig.

Hvis solen er fremme, kan du slænge dig med en god bog i den friske luft på vores store udendørs terrasse. Er vejret til den kølige side, kan du få varmen i kroppen i vores strandsauna, som ligger direkte i vandkanten – her er du samtidig blot få meter fra en forfriskende dukkert i havet.

Årets spa 2019

+1000 m2

+10 wellness behandlinger.

Få en unik gourmetoplevelse

Hvad er en weekend getaway uden veltillavet mad og nøje udvalgte vine? På Marienlyst Strandhotel har vi høje gastronomiske ambitioner og gør altid en dyd ud af at servere varierede, bæredygtige og lokale retter.

Hvert eneste måltid skal være en oplevelse, så derfor er de høje standarder i hotellets restauranter noget som vi altid håndhæver.

På Marienlyst Strandhotel tilbyder vi forskellige gastronomiske oplevelser med noget for enhver smag. I Restaurant Marienlyst kan du nyde både morgenmad, frokost og aftensmad i hyggelige og smagfulde omgivelser.

I restauranten 1861 går det nordiske og franske køkken op i en højere enhed. Her får du en helstøbt sanselig oplevelse med en vifte af sæsonbestemte retter inspireret af den omkringliggende natur. Til vinelskeren har vi naturligvis også vores velassorterede vinbar, Dekant, og i loungeområdet serverer Nordlyst Brasserie & Bar dine yndlingscocktails.

En weekend getaway for enhver smag

Din kommende getaway skal naturligvis være på dine præmisser og du dikterer selv, hvad der skal være omdrejningspunkt for dit ophold. Derfor udbyder Marienlyst Strandhotel et udvalg af pakker til forskellige behov. Tag fx på et Spa ophold for to, hvor både adgang til spaen, 3-retters menu og morgenmadsbuffet er inkluderet til en pris à 2.496 kr.

Synes I at gourmetoplevelser er lig med velvære, så er et Gourmet ophold for to en oplagt mulighed. Her får I både overnatning med havudsigt, champagne og en 3-retters menu som I selv kan sammensætte for 2.886 kr.

På Marienlyst Strandhotel er der et hav af muligheder. Tag et kig på vores store udbud af forskellige ophold til jeres næste getaway.

Book dit romantiske ophold i dag

Går du med tanker om at besøge vores badehotel? Kontakt os på tlf.: +45 48 21 40 00 eller book dit ophold online hos os. Lad os sammen finde frem til det bedste ophold for dig.

Du har også mulighed for at købe et gavekort hos os. Du vælger selv, hvor stort et beløb dit gavekort skal være på, og den, der modtager gavekortet kan bruge det, som personen ønsker det. Kontakt os på telefon +45 48 21 40 00 eller køb gavekortet direkte på hotellet.

Start typing and press Enter to search