Tilbud

Særtilbud og nyheder fra Marienlyst Strandhotel

MARIENLYST TILBUD

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi vel elit sed sem sodales luctus. Phasellus luctus velit et elit venenatis blandit.”

DEN BEDSTE SOMMER STARTER I STRANDKANTEN

Uanset om du er til afslapning eller aktiviteter er Marienlyst Strandhotel altid et ophold værd. Og skulle den danske sommer vise sig fra sin kølige side, kan vi love at solen altid skinner her. Tag en pause fra hverdagen med en du holder af, og tjek ind på Danmark smukkeste strandhotel. Fantastisk placeret i vandkanten med udsigt over Øresund og med et væld af spændende aktiviteter hele sommeren igennem.

Tilbuddet kan kun bookes online og er gældende i perioden fra den 28. juni til 11. august.

Rabatkode: Sommer19

HAPPINESS RETREAT pr. person  i delt Superior dobbeltværelse – pris 4.825,-

…Så tag på Happiness Retreat weekend på Marienlyst Strandhotel med lykke-ekspert Louise Luxhøi.

Her venter en weekend hvor du i fantastiske rammer får mulighed for at komme i mental topform, lære dig selv bedre at kende og få konkrete værktøjer til at lære hvordan du skruer helt op for lykkeniveauet i dit liv.

Præcis som vi træner vores fysiske muskler, kan vi træne vores mentale muskler. Det gør vi ved først at forstå hvordan vores psyke, krop og hjerne virker i samspil. Psykologien har fundet frem til helt konkrete teknikker, der kan træne og ændre din tankevaner.

DAGSPA FRA 350,- pr. pers. (normalpris 550,- pr. pers.)

DagSpa er for dig der har lyst til at nyde en dag i selvforkælelsens tegn.

Du har fri adgang til alle vores spafaciliteter, ude som inde, samt adgang til fitness og yogarum.

I DagSpa indgår lån af badekåbe, tøfler og håndklæde som udleveres i spareceptionen ved ankomst, samt deltagelse i saunagus i Strandsaunaen, som afholdes både formiddag og eftermiddag. Spørg efter tidspunkt ved ankomst.

Ønsker du at nyde vores brunch buffet i Restaurant Marienlyst, har du mulighed for at tilkøbe den når du booker din DagSpa. Vores morgen buffet har åbent fra kl. 08.30 – 10.00.

Der er mulighed for tilkøb af spabehandlinger. Skal bookes i forvejen via hotel@marienlyst.dk eller på telefon +45 49214000.

DagSpa kan benyttes mandag til torsdag kl. 9.00 – 16.00 eller 15.00 – 22.00, fredag kl. 9.00 – 17.00 og søndage kl. 15.00 – 22.00.

DagSpa skal bookes online.

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Vind et Spa Gourmet ophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen
TILMELD NYHEDSBREV
close-link