GREEN KEY

VI TÆNKER PÅ MILJØET - OG DIN KOMFORT
green_travel1-top

“Marienlyst er et Green Key/Grøn nøgle hotel. Det betyder, at når du vælger et hotel som Marienlyst, så er du automatisk med til at passe på miljøet, da vi lever op til Green Keys skrappe miljøkrav. Vi gør det lettere for dig at passe på miljøet uden, at det går ud over din oplevelse og komfort.”

FIND GRØNNE OG BLÅ OPLEVELSER

For at spare vaskemiddel, emballage, vand og energi giver vi dig mulighed for at bruge håndklæderne en ekstra dag. Læg håndklædet på gulvet, hvis du ønsker det udskiftet.

VI SORTERER AFFALDET

Affald er en ressource som kan genbruges. Papir, dåser, flasker og pap lægges på bordet eller ved siden af skraldespanden. Vi sørger for resten.

VI DRIKKER MEST VAND FRA HANEN

I Danmark kan du drikke vandet direkte fra vandhanen. Det er sundt, smager godt og er det bedste for miljøet. 1 liter drikkevand fra hanen sender mellem 1000 og 2000 gange mindre CO2 ud i atmosfæren end 1 liter flaskevand.

GREEN MOBILITY

Det er nemt at komme til Marielyst med offentlig transport, da toget går lige til døren. Har du valgt en grøn bil, tilbyder vi seks ladestandere, fire som kan bruges af alle elbiler, samt to som kan benyttes af Tesla. Herudover kan du gratis låne en af vores cykler, hvis du skal rundt i vores skønne nærmiljø. hvoraf Du kan finde din rejse på rejseplanen.dk, Rejseplanens app eller spørg i receptionen.

VI LYTTER TIL DIN MENING OM VORES GRØNNE INDSATS

På Greenkey.dk/review kan du skrive din mening om stedets grønne indsats. Ros og forslag bringes videre til hotellet.

FIND GRØNNE OG BLÅ OPLEVELSER

Omkring hotellet er der spændende naturoplevelser, vandre-, cykel eller løbe- ruter og andre aktiviteter. Find dine oplevelser på visitdenmark.dk, udinaturen.dk eller spørg i receptionen. Besøg Blå Flag stande og havne, som er steder ved vandet, hvor der passes på miljøet og hvor der er tænkt på de besøgenes sikkerhed. Find dem på blaaflag.dk.