GREEN KEY

VI TÆNKER PÅ MILJØET - OG DIN KOMFORT
green_travel1-top

“Marienlyst er et Green Key/Grøn nøgle hotel. Det betyder, at når du vælger et hotel som Marienlyst, så er du automatisk med til at passe på miljøet, da vi lever op til Green Keys skrappe miljøkrav. Vi gør det lettere for dig at passe på miljøet uden, at det går ud over din oplevelse og komfort.”

FIND GRØNNE OG BLÅ OPLEVELSER

For at spare vaskemiddel, emballage, vand og energi giver vi dig mulighed for at bruge håndklæderne en ekstra dag. Læg håndklædet på gulvet, hvis du ønsker det udskiftet.

VI SORTERER AFFALDET

Affald er en ressource som kan genbruges. Papir, dåser, flasker og pap lægges på bordet eller ved siden af skraldespanden. Vi sørger for resten.

VI DRIKKER MEST VAND FRA HANEN

I Danmark kan du drikke vandet direkte fra vandhanen. Det er sundt, smager godt og er det bedste for miljøet. 1 liter drikkevand fra hanen sender mellem 1000 og 2000 gange mindre CO2 ud i atmosfæren end 1 liter flaskevand.

GREEN MOBILITY

Det er nemt at komme til Marielyst med offentlig transport, da toget går lige til døren. Har du valgt en grøn bil, tilbyder vi seks ladestandere, som kan bruges af alle elbiler, heriblandt Clever*. Herudover kan du gratis låne en af vores cykler, hvis du skal rundt i vores skønne nærmiljø. hvoraf Du kan finde din rejse på rejseplanen.dk, Rejseplanens app eller spørg i receptionen.

*Laderen fra Clever fungerer til alle typer elbiler og plugin-hybridbiler. Den er nem at anvende, og med Clevers app på din telefon kan du hurtigt komme i gang med at lade din bil.

Alt, hvad du skal bruge for at lade din bil, er Clevers app samt et løst ladekabel. Hvis laderen har et fastmonteret kabel, skal du kun bruge appen.

  1. Download Clevers app, og opret dig som bruger
  2. I appen finder du det ladepunkt, som du vil lade på
  3. Klik på “start opladning på lokation”
  4. Følg instruktionerne i appen for at starte opladningen

I appen kan du løbende se, hvor meget din bil har ladet. Du kan stoppe opladningen i appen eller via din bil. Når opladningen er afsluttet, modtager du en e-mail med en kvittering fra os. Husk at flytte din bil, så snart den er fuldt opladt, så andre med tomme batterier kan få ny energi.

Hvis du har et Clever-abonnement, er opladningen med i abonnementsprisen. Ellers betaler du en fast pris pr. kWh med betalingskort eller mobilbetalingsapp. Vi reserverer et beløb inden opladningen og refunderer differencen efter endt opladning.

VI LYTTER TIL DIN MENING OM VORES GRØNNE INDSATS

På Greenkey.dk/review kan du skrive din mening om stedets grønne indsats. Ros og forslag bringes videre til hotellet.

FIND GRØNNE OG BLÅ OPLEVELSER

Omkring hotellet er der spændende naturoplevelser, vandre-, cykel eller løbe- ruter og andre aktiviteter. Find dine oplevelser på visitdenmark.dk, udinaturen.dk eller spørg i receptionen. Besøg Blå Flag stande og havne, som er steder ved vandet, hvor der passes på miljøet og hvor der er tænkt på de besøgenes sikkerhed. Find dem på blaaflag.dk.