Gastronomi

Smagsoplevelser på Marienlyst Strandhotel

“Vi ser os ikke som et hotelkøkken, men måler os med de bedste restauranter i branchen. Vores gæster skal føle, at madoplevelserne alene er hele opholdet værd.”

Nanna Maria Hansen, køkkenchef

Velkommen til en gastronomisk højborg

Hver anretning skal være en fuldendt smagsoplevelse. Uanset om du nyder en intim gourmetmiddag i Brasserie 1861 eller blot en hurtig frokost, skal du smage, at vi har gjort os umage og kræset om dit måltid.

Et køkken med høje ambitioner

Vi har med vores køkkenchef Nanna Maria Hansen gastronomiske kurs og fokus er overordnet på klima, miljø og bæredygtighed – og ikke mindst de lokale råvarer og fisk fra Øresund, som Marienlyst jo nærmest er omkranset af.

Bæredygtigt og lokalt

Marienlyst Strandhotel har været en fastforankret del af Nordsjælland siden 1861. Vi er stolte af vores lokalsamfund, derfor er det også kun naturligt, at vi så vidt muligt bruger råvarer, vi kan finde lige netop her.

Brasserie 1861

Velkommen i Brasserie 1861. Her forener køkkenchef Nanna Maria Hansen fransk og nordisk gastronomi i nytænkende menuer, mens du nyder Danmarks mest betagende havudsigt.

Restaurant Marienlyst

Restaurant Marienlyst danner stemningsfulde rammer om vores skønne morgenmadsbuffet, bestående af lækre morgenmadsspecialiteter. Det er også her, vi serverer vores frokostbuffet og køkkenchefens menuer i forbindelse med konferencer samt weekend- og ferieophold.

MARIENLYST BAR & LOUNGE

Vores Bar & Lounge er hotellets pulserende omdrejningspunkt. I dagtimerne er Loungen et oplagt sted til uformelle møder.

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Vind et Spa Gourmet ophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen
TILMELD NYHEDSBREV
close-link