Gastronomi

Smagsoplevelser på Marienlyst Strandhotel

“Vi ser os ikke som et hotelkøkken, men måler os med de bedste restauranter i branchen. Vores gæster skal føle, at madoplevelserne alene er hele opholdet værd.”

Nanna Maria Hansen, køkkenchef

Velkommen til en gastronomisk højborg

Hver anretning skal være en fuldendt smagsoplevelse. Uanset om du nyder en intim gourmetmiddag i 1861 eller blot en hurtig frokost, skal du smage, at vi har gjort os umage og kræset om dit måltid.

Et køkken med høje ambitioner

Vi har med vores køkkenchef Nanna Maria Hansen gastronomiske kurs og fokus er overordnet på klima, miljø og bæredygtighed – og ikke mindst de lokale råvarer og fisk fra Øresund, som Marienlyst jo nærmest er omkranset af.

Bæredygtigt og lokalt

Marienlyst Strandhotel har været en fastforankret del af Nordsjælland siden 1861. Vi er stolte af vores lokalsamfund, derfor er det også kun naturligt, at vi så vidt muligt bruger råvarer, vi kan finde lige netop her.

1861

1861 er en restaurant, hvor nordisk og fransk køkken smelter sammen i en fuldkommen unik lokation på kanten af Øresund. Inspirationen kommer fra stranden, havet, skoven og marken nær hotellet. Som gæst bliver du forkælet med de bedste råvarer, tilberedt med respekt for sæson og lokal oprindelse. En madoplevelse, der efterlader dig med et helstøbt sanseindtryk.

Restaurant Marienlyst

I Restaurant Marienlyst serveres der både morgenmadsbuffet, frokost og aftenmenu i stemningsfulde omgivelser. Den gode smagsoplevelse er altid det absolutte omdrejningspunkt og det, vores hjerter banker for.

Dekant vinbar

Dekant er vores nye vinbar med et velassorteret udvalg af vine fra hele verden. Her kan du få alt fra de store klassikere til mindre og eksklusive huse. Dekant er både for vinkenderen og for vinelskeren og vores kyndige tjenere er altid klar med gode råd og vejledning om vinene.

Nordlyst Brasserie & Bar

​Nordlyst er vores stemningsfulde bar og brasserie, hvor du både kan starte og slutte en god dag på Marienlyst Strandhotel og nyde den afslappede stemning af strandhotel, når du har lyst.