Gastronomi

Smagsoplevelser på Marienlyst Strandhotel
gastronomi-2

“Jeg vil gerne tage vores gæster på en sansemættet rejse inspireret af naturen og havet, der ligger lige udenfor døren.”

Nanna Maria Hansen, køkkenchef

Velkommen til
en gastronomisk højborg

Hvert eneste måltid skal være en kulinarisk oplevelse. Uanset om du spiser i Restaurant Marienlyst eller nyder middagen med havudsigt i 1861, bliver det en fornøjelse for alle sanser. Som gæst bliver du forkælet med de bedste råvarer, tilberedt med respekt for sæson og lokal oprindelse. En madoplevelse, der efterlader dig med et helstøbt sanseindtryk.

Bæredygtigt og lokalt
Marienlyst Strandhotel har været en fastforankret del af Nordsjælland siden 1861. Vi er stolte af vores lokalsamfund, og det er derfor også kun naturligt, at vi så vidt muligt bruger lokale råvarer i vores køkken.

Et køkken med høje ambitioner
Køkkenchef Nanna Maria Hansens gastronomiske kurs og fokus er derfor på klima, miljø og energi – og ikke mindst de lokale råvarer og fisk som Marienlyst er omkranset af.

1861

1861

1861 er en restaurant, hvor nordisk og fransk køkken smelter sammen i en fuldkommen unik lokation på kanten af Øresund. Inspirationen kommer fra stranden, havet, skoven og marken nær hotellet. Som gæst bliver du forkælet med de bedste råvarer, tilberedt med respekt for sæson og lokal oprindelse. En madoplevelse, der efterlader dig med et helstøbt sanseindtryk.

group-135922x

RESTAURANT MARIENLYST

I Restaurant Marienlyst serveres der både morgenmadsbuffet, frokost og aftenmenu i stemningsfulde omgivelser. Den gode smagsoplevelse er altid det absolutte omdrejningspunkt og det, vores hjerter banker for.

group-135932x

DEKANT VINBAR

Forkæl dig selv og én du holder af med et spaophold på Marienlyst Strandhotel. Tag en overnatning ved Øresund, nyd spaens mange faciliteter og slap helt af.

group-135942x

NORDLYST BRASSERIE & BAR

Giv slip på hverdagen og nyd nogle timer, hvor du virkelig kan være dig selv. Læs mere om de forskellige dagtilbud.