GDPR

Privacy Policy – GDPR

Vi hos Marienlyst Strandhotel A/S (“Marienlyst”) og de andre virksomheder i ESS Hotel Group AB (“ESS”, “vi”, “vores” og “os”) tager privatlivsbeskyttelse alvorligt og ønsker derfor at informere dig om, hvordan dine persondata bruges af os og inden for virksomhedsgruppen.

I vores privatlivspolitikker på nedenstående links finder du detaljerede oplysninger om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i hver enkelt situation.

I vores privatlivspolitikker har vi specificeret, hvilken virksomhed der er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger i hver situation. For eksempel er både vi og ESS Hotel Group AB ansvarlige for behandlingen af ​​dine personoplysninger, når du booker et besøg, opholder dig hos os eller foretager et køb. Kun ESS Hotel Group AB er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger i forhold til medlemskaber i vores medlemsklub Friend of ESS.

Vi deler dine personlige data inden for vores virksomhedsgruppe for at give dig en service af høj kvalitet, uanset hvilken destination du besøger, og som en måde at drive vores forretning – på den mest effektive måde. Vi begrænser dog enhver deling af dine personlige data til det nødvendige. Vi beskriver dette på linkene ovenfor og her.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller ønsker at udøve dine rettigheder

I vores privatlivspolitikker finder du information om dine rettigheder. Du kan fx altid tilbagekalde et samtykke og gøre indsigelse mod markedsføring.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at udøve nogen af ​​dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen kan du kontakte os på e-mail rk@marienlyst.dk eller på telefon +45 49280110