FÆLLESSKAB

FÆLLESSKAB

De klassiske udendørs teambuildingoplevelser, for store som mindre grupper, der samler alle og skaber følelsen af samhørighed og teamånd. Det er de aktiviteter som Running 26 har skabt til Marienlyst Strandhotel og som der skal er inspirere til lige netop den aktivitet der passer til jer. Her er der mulighed for både action og fysisk udholdenhed, samtidig med at det er sjovt.

Water Action

Water Action er for jer, der ønsker at opleve Marienlyst Strandhotel fra sin bedste side – vandsiden. I de skønne rammer foran hotellet laves forskellige sjove aktiviteter på vandet, hvor der både kan indgå kajakker, kanoer og SUP boards. Vi sørger for, at alle kan være med og vores dygtige instruktører sørger for grundig instruktion og sikkerhed.

Tid: 1-3 timer / Sted: Stranden & i vandet

Beach Workout

Sjove og gode øvelser, der alle har omdrejningspunkt omkring den flotte strand og det dejlige vand lige uden for Marienlyst Strandhotel. Der hentes inspiration i livredderkonkurrencer, hvor man eksempelvis skal gennem en bane i og på vandet i form af svømning og kajak/SUP, ligesom der skal løbes i sandet og laves stafetter.

Tid: 1-3 timer / Sted: Stranden & i vandet

Foto-orientering

Orientering, teamsamarbejde og holdmentalitet sættes i fokus i dette GPS baserede orienteringsløb, hvor deltagerne skal bevæge sig rundt på foto-opgaver (gang, løb eller cykel) via tablets der fungerer som vejvisere og opgavesystem. Målet med aktiviteten er at indsamle så mange point som muligt, samtidig med at deltagerne hygger sig med sjove fotoopgaver.
Opgaverne kan være kreative opgaveløsninger, hvor der skal tages et foto ud fra en formuleret opgave – eller det kan være opgaver, hvor en lokation og et udleveret foto skal kobles sammen.

Tid: 1-3 timer / Sted: Omkring hotellet, skoven og centrum

Mountain Bike cykeltur

Kompetente undervisere indenfor MTB eller cykel cross underviser deltagerne i køre teknik, tips & tricks for alle niveauer. I grupper på ca. 5 personer skal deltagerne gennemføre x antal tekniske øvelser, der styrker deres generelle køreevner. Som afslutning kan der evt. køres et løb på tid (enkeltstart) på en
afmærket rute. Sværhedsgrad, rute, varighed og forhindringer skræddersys til arrangementet.

Tid: 1-5 timer / Sted: Skoven / Antal: Max 100 pax

Aften orientering langs Øresund

Et orienteringsløb i løbesko, på mountainbike, cykel eller i kano, afviklet efter mørkets frembrud, er en anderledes og spændende disciplin. Iført pandelamper/stærke cykellygter og et orienteringskort, skal deltagerne i grupper af 3-5 personer finde poster og indsamle oplysninger.
I mørket bliver løbet en markant anderledes sanseoplevelse end i dagslys og deltagerne skal undervejs guide og støtte hinanden. Det kræver både fysisk formåen og gode orienteringsevner at få et godt resultat.

Tid: 2-3 timer / Sted: Omkring hotellet

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Nyheder du ikke vil gå glip af!

Tilmeld dig Marienlyst Strandhotels nyhedsbrev og modtag nyheder, invitationer til events, gode tilbud og meget mere.
Deltag i konkurrencen om et Spa Gourmet ophold – vi trækker en vinder hver måned.
Tilmeld nyhedsbrev & deltag i konkurrence
close-link