Værelser

Overnatninger på kanten af Øresund

MARIENLYST VÆRELSER

“Det historiske Marienlyst Strandhotel er indrettet med 322 værelser i flere forskellige kategorier. Fælles for dem alle er den smagfulde strandhotelstil og den lange liste af udstyr og inkluderede services.”

Small room

Hyggeligt mindre værelse i moderne strandhotelstil. Værelset har en 120 cm bred opbygget seng, brusebadeværelse, hårtørrer, tv, telefon, safety box, kaffe-te sæt og wifi.

14 m2

TV

Telefon

WIFI

Dobbelt værelse

Smagfuldt indrettet værelse i moderne strandhotelstil. Værelset har komfortable twinsenge, brusebadeværelse, hårtørrer, tv, skrivebord, minibar, telefon, kaffe-te sæt, safety box og wifi.

20 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Superior room

Smagfuldt indrettet og rummeligt værelse i luksuriøs strandhotelstil med udsigt til den nærliggende skov, by eller gårdhave. Alle værelser har balkon, komfortabel dobbeltseng, tropeventilator i loftet. Værelserne er indrettet med badeværelse med kar eller brus, hårtørrer, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, telefon, kaffe-te sæt, safety box og wifi. Nogle af værelserne er udstyret med lækkert badekar i selve værelset.

22 – 30 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Double Deluxe

Smagfuldt indrettet værelse i ny tilbygning fra 2022. Værelset har ekstra stor komfortable King Size bed, marmor brusebadeværelse, hårtørrer, steamer, tv med Cromecast, minibar, kaffe-te sæt, safety box, wi-fi og balkon. Værelset er installeret med en fancoils hvorfra temperaturen i værelset kan reguleres.

Bemærk, at opredning er i en daybed, som er bedst egnet til børn op til 15 år. Hunde kan ikke medbringes, og der forefindes desværre ikke badekar på disse værelser.

20 m2

TV

Minibar

WIFI

Crome cast

Superior room, Sea view

Smagfuldt indrettet og rummeligt værelse i luksuriøs strandhotelstil. Alle værelser har balkon med den skønneste udsigt til Øresund. Nogle med udsigt til Kronborg og andre til den svenske kystlinje. Værelset har komfortabel dobbeltseng og tropeventilator i loftet og er indrettet med badeværelse med kar eller brus, hårtørrer, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, telefon, kaffe-te sæt, safety box og wifi. Nogle af værelserne er udstyret med lækkert badekar i selve værelset.

22-30 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Junior suite, Sea view

Smagfuldt indrettet større værelse i luksuriøs strandhotelstil med balkon og den skønneste udsigt til Øresund og den svenske kystlinje. Juniorsuiterne har komfortabel dobbeltseng, tropeventilator, badeværelse med brus, hårtørrer, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, Nespresso-maskine, telefon, safety box og wifi. Juniorsuiterne har fritstående badekar på løvefødder med direkte udsigt til Øresund.

25-39 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Suite, Sea view

Smuk og smagfuld suite indrettet i luksuriøs strandhotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten har komfortabel dobbeltseng, tropeventilator, separat badeværelse med brus samt badekar med havudsigt.
Suiten er indrettet med bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord, bord med stole, minibar, Nespresso-maskine, telefon, hårtørrer, tv, safety box og wifi.

40 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Suite, Sea view

Stor, smuk og smagfuld suite indrettet i luksuriøs strandhotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten har komfortabel dobbeltseng, tropeventilator, separat badeværelse med dobbelt bruser, samt king-size badekar med direkte udsigt til Øresund. Suiten er desuden indrettet med bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord, langt bord med stole, minibar, hårtørrer, telefon, Nespresso-maskine, tv, safety box og wifi.

50 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord