DAGSPA

En dag til selvforkælelse.
dba-vinder-arets-spa-2020

DAGSPA FRA 400,- pr. pers.

Dagspa er for dig, der har lyst til at nyde en dag i selvforkælelsens tegn. Du har fri adgang til alle vores spafaciliteter, ude som inde, samt adgang til vores motions- og sanserum. Du kan også deltage i saunagus i strandsaunaen, som afholdes både morgen, formiddag, eftermiddag og aften. Se tidspunkter for saunagus og tilmeld dig ved ankomst i spareceptionen. Når du booker dagsspa hos os, indgår lån af badekåbe, tøfler og håndklæde, som udleveres i spareceptionen ved ankomst.

Ønsker du at booke en af vores signaturbehandlinger til ansigtet eller kroppen, kan de bookes i forvejen via hotel@marienlyst.dk eller på telefon +45 4921 4000.

Har du et gavekort og ønsker at benytte det til dagspa, skal du kontakte hotellet på +45 4921 4000 eller hotel@marienlyst.dk. Husk at have dit gavekortsnummer klar.

Dagspa udbydes ved ledig kapacitet 2 til 3 uger frem i tiden.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spafaciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

Aldersbegrænsning

Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

Få fornyet energi på kanten af Øresund

Havet gør dig til et bedre menneske. Det har det i hvert fald potentiale til at gøre, da havet gør os gladere og mere nærværende – Citat Louise Luxhøi, ekspert i mental sundhed.

Ekspert i mental sundhed, Louise Luxhøi, fortæller, hvordan niveauet af stresshormoner daler, når vi befinder os ved den store horisont. Duftene ved havet udløser nemlig stofferne dopamin og serotonin, som associeres med velvære og dermed forbedrer vores humør.

De fleste af os lever i en travl hverdag, hvor kroppen sjældent slapper ordenligt af og vi kan have svært ved at fordybe os i de ting, vi foretager os. Når vi opholder os ved havet, kommer vi i en meditativ tilstand, der vækker vores sanser og gør os i stand til at dvæle. Den blå farve, duften af hav og lyden af bølgerne beroliger vores hjerne, hvilket øger vores evne til at være nærværende og skabe relationer.

Vi er biologiske væsner og vores hjerne og nervesystem er indrettet til at trives, når vi opholder os i naturen. Der er flere sundhedsmæssige fordele ved det og det styrker både vores mentale og fysiske sundhed. Vores parasympatiske nervesystem aktiveres, hvilket balancerer vores hjerterytme, gør åndedrættet langsommere og får os til at falde til ro.

En tur til havet kan altså fungere som en oplader til hjernen. I en travl og stresset hverdag belastes vores mentale ressourcer – men de oplades, når vi opholder os ved havet. Omverdenen bliver mindre vigtig og vi glemmer tid og sted. En tur til havet oplader hjernen, så den igen kommer i en sund tilstand, hvilket giver os mere energi og overskud.