Brasserie 1861

Velkommen i Brasserie 1861. Til en sanseoplevelse der på smukkeste vis forener vores betagende beliggenhed ved vandet med køkkenchef Casper Sobzcyks visionære køkken. Her er vi ikke bundet af stramme kulinariske dogmer men lader derimod vores egne høje krav til kvalitet og kreativitet være drivkraften.

Fra det åbne køkken serverer vi spændende anretninger inspireret af både franske og nordiske traditioner. Vi har fokus på havet og den skønne natur omkring os, så forvent at møde masser af lokale sanseindtryk.

Vores terrasser
Fra restauranten er der udgang til vores to store terrasser. Her har du storslået udsigt til Øresund og direkte adgang til strandpromenaden og vandet.

Åbningstider
Dinner: Søndag-torsdag 18.00-21.30
Dinner: Fredag-lørdag 18.00-22.00
Søndagsbrunch: Søndag 11.30-14.30

Brasserie 1861 holder lukket fra den 27. december og åbner igen den 1. januar 2019

Bordreservation
Vil du være sikker på at få bord i Brasserie 1861, anbefaler vi altid, at du reserverer på forhånd. Du er naturligvis også velkommen til at tage chancen og nyde en drink i baren, mens du venter på et ledigt bord.

MENU

AFTEN

Snacks

Hav – jord – ben145, –

Østers

Gillardeau – Charente Maritime3 stk. 90,- 6 stk. 160,-
Østers deluxe – kaviar – fingerlime – lardo3 stk. 355, –

Kaviar

15 gram kaviar fra Rogn – urtevaffel – røget creme fraiche255,-

Forretter

Kål – sommersylt 2017 (veg.)125,-
Jomfruhummer – gulerod – løvstikke155,-
Slethvar – skank – urter145,-
Kejserhat – trøffel – røget marv135,-
Lammetunge – gulerod – persille145,-
Kammusling – jordskok – krondild145,-

Menu – serveres kun til hele bordet 625,-

Snacks
Kammusling
Great Omaha
Verbena
Kaffe og sødt

Store hovedretter

Smørmodnet Sashi 3a – bordelaisesauce – spæde kålskud – kartoffel650,-
Great Omaha – bordelaisesauce – spæde kålskud – kartoffel315,-
Stegt helleflynder – fumé – spæde kålskud – kartoffel295,-
Kejserhat – perlebyg (veg.)220,-

Desserter

Gedeostcreme – rødbede – citrus125,-
Verbena – mandelkage – hvid chokolade125,-
Kokos – kokos – kokos125,-
Kaffe og sødt85,-

TIL DE SMÅ

Børneret – grønsager – fritter (spørg tjeneren)90,-
VINKORT

CHAMPAGNE – Les Grandes Marques

ROSÈWINE

HVIDVIN

FRANCE – Alsace
FRANCE – Bourgogne
FRANCE – Loire
FRANCE – Bordeaux
GERMANY
AUSTRIA
SPAIN
NEW ZEALAND
U.S.A.

RØDVIN

FRANCE – BORDEAUX – St. Éstephe
FRANCE – BORDEAUX – Pauillac
FRANCE – BORDEAUX – St-Julien
FRANCE – BORDEAUX – Margaux
FRANCE – BORDEAUX – St-Émilion
FRANCE – Bourgogne
FRANCE – Gevrey-Chambertin
FRANCE – Morey Saint Denis
FRANCE – Chambolle-Musigny
FRANCE – Flagey-Échezeaux
FRANCE – Vosne-Romanée
FRANCE – Côte de Beaune
FRANCE – Beaujolais
FRANCE – RHONE
ITALIEN – Piemonte
ITALIEN – Veneto
ITALIEN – Campania
ITALIEN – Toscana
SPAIN – Catalunya & Islas Baleares
SPAIN – Castilla y Léon
SPAIN – Ribera del Duero – Bodegas Vega Sicilia
ARGENTINA
U.S.A. – MENDOCINO
U.S.A. – SONOMA COAST
U.S.A. – Russian River Valley
U.S.A. – California – Central Coast – Pinot Noir
U.S.A. – NAPA VALLEY
U.S.A. – California – Zinfandel & Syrah

SWEET WINES

France
Portugal
SØNDAGSBRUNCH

SØNDAGSBRUNCH & BOBLER

RESERVATION

Vi glæder os til at byde dig velkommen
HUSK! – Vi har gratis parkering lige til døren

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge