GASTRONOMI

Smagsoplevelser på Marienlyst Strandhotel

GASTRONOMI

“Jeg vil gerne tage vores gæster på en sansemættet rejse inspireret af naturen og havet, der ligger lige udenfor døren.”

Nanna Maria Hansen, køkkenchef

Velkommen til en gastronomisk højborg

Hvert eneste måltid skal være en kulinarisk oplevelse. Uanset om du og dine deltagere spiser frokost i Restaurant Marienlyst eller nyder middagen med havudsigt i 1861, bliver det en fornøjelse for alle sanser. Ja selv eftermiddagspausen skal være en opløftende og delikat oplevelse, der kulinarisk følger hele husets høje standarder.

Bæredygtigt og lokalt

Marienlyst Strandhotel har været en fastforankret del af Nordsjælland siden 1861. Vi er stolte af vores lokalsamfund, og det er derfor også kun naturligt, at vi så vidt muligt bruger lokale råvarer i vores køkken.

Et køkken med høje ambitioner

Køkkenchef Nanna Maria Hansens gastronomiske kurs og fokus er derfor på klima, miljø og energi – og ikke mindst de lokale råvarer og fisk som Marienlyst er omkranset af.

1861

1861 er en restaurant, hvor nordisk og fransk køkken smelter sammen i en fuldkommen unik lokation på kanten af Øresund. Inspirationen kommer fra stranden, havet, skoven og marken nær hotellet. Som gæst bliver du forkælet med de bedste råvarer, tilberedt med respekt for sæson og lokal oprindelse. En madoplevelse, der efterlader dig med et helstøbt sanseindtryk.

Restaurant Marienlyst

I Restaurant Marienlyst serveres der både morgenmadsbuffet, frokost og aftenmenu i stemningsfulde omgivelser. Den gode smagsoplevelse er altid det absolutte omdrejningspunkt og det, vores hjerter banker for.

Dekant vinbar

Dekant er vores nye vinbar med et velassorteret udvalg af vine fra hele verden. Her kan du få alt fra de store klassikere til mindre og eksklusive huse. Dekant er både for vinkenderen og for vinelskeren og vores kyndige tjenere er altid klar med gode råd og vejledning om vinene.

Nordlyst Brasserie & Bar

​Nordlyst er vores stemningsfulde bar og brasserie, hvor du både kan starte og slutte en god dag på Marienlyst Strandhotel og nyde den afslappede stemning af strandhotel, når du har lyst.