GASTRONOMI

Smagsoplevelser på Marienlyst Strandhotel

GASTRONOMI

“Jeg vil gerne tage vores gæster på en sansemættet rejse inspireret af naturen og havet, der ligger lige udenfor døren.”

Casper Sobzcyk, køkkenchef

Velkommen til en gastronomisk højborg

Hvert eneste måltid skal være en kulinarisk oplevelse. Uanset om du og dine deltagere spiser frokost i Restaurant Marienlyst eller nyder middagen med havudsigt i Brasserie 1861, bliver det en fornøjelse for alle sanser. Ja selv eftermiddagspausen skal være en opløftende og delikat oplevelse, der kulinarisk følger hele husets høje standarder.

Bæredygtigt og lokalt

Marienlyst Strandhotel har været en fastforankret del af Nordsjælland siden 1861. Vi er stolte af vores lokalsamfund, og det er derfor også kun naturligt, at vi så vidt muligt bruger lokale råvarer i vores køkken.

Et køkken med høje ambitioner

I 2017 forlod køkkenchef Casper Sobzcyk, restaurant Søren K og den københavnske havnekaj til fordel for Marienlyst Strandhotel og Øresunds forfriskende natur. Omkring sig har han hele sit drømmehold af kokketalenter, og sammen står de bag Danmarks måske mest ambitiøse hotelkøkken.

Brasserie 1861

Nytænkende mad baseret på det franske og nordiske køkken. Brasserie 1861 er Marienlyst Strandhotels gourmetrestaurant med en helt uovertruffen udsigt over Øresund.

Restaurant Marienlyst

En imponerende sal med store glaspartier mod Øresund danner rammen om Restaurant Marienlyst. Her serverer vi morgenmad og køkkenchefens delikate menuer til møder og konferencer.

MARIENLYST BAR & LOUNGE

Vores Bar & Lounge er hotellets uformelle omdrejningspunkt og mødested. Her er plads til arbejde og rolige øjeblikke i løbet af dagen. Og når aftenen falder på, skifter stemningen fra business til ren fornøjelse.

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge