Kulinarisk nytårsaften

Nytår

31. December 2025 - 15:00

Kulinarisk nytårsaften

Koncerter & Events

Kulinarisk nytårsaften

Glæd dig til en nytårsaften i gastronomiens tegn, hvor vi inviterer dig til at nyde årets sidste aften med udsøgte smagsoplevelser, god vin og en atmosfære, der emmer af fest, elegance og nærvær.

Aftenen begynder med boblende champagne og nytårstale, inden vi byder indenfor i Restaurant 1861 til en gennemført 7-retters nytårsmenu. Hvert eneste servering er nøje afstemt med vinvalg udvalgt af vores sommelier – en kulinarisk rejse, hvor råvarer, håndværk og vin går op i en forførende helhed.

Efter middagen skruer vi op for stemningen, når DJ’en sørger for de rette toner til aftenens fest. Når rådhusklokkerne slår, skåler vi i champagne og nyder klassisk kransekage, mens nytårshimlen lyser op over os i et magisk øjeblik.

Herefter fortsætter aftenen med natmad og gode samtaler, mens musikken spiller og det nye år tager sin begyndelse.

…Og dagen derpå? Her venter en stor nytårsbrunch, så du kan starte 2026 med ro, smag og god energi.

Velkommen til en aften i gastronomiens tegn – en kulinarisk nytårsfest, du sent vil glemme.

PROGRAM

Kl. 13.00 – Rory Bar & Lounge er åben for køb af drinks og forfriskninger

Kl. 14.00 – Hattebaren åbner – kom og vælg en festlig hat til aftenens fest

Kl. 15.00 – Mulighed for check ind på værelset

Kl. 17.45 – Champagne og nytårstale

Kl. 18.15 – 7-retters nytårsmenu hvortil vores sommeliers specialudvalgte vinmenu serveres

Kl. 22.00 – Kaffe, Peter Beier chokolade og en avec

Efter middagen sætter DJ’en stemningen med lækker musik 

Kl. 24.00 – Rådhusklokker og nytårsbrag

Vi springer sammen ind i det nye år med champagne, kransekage og fyrværkeri

Kl. 01.00 – Natmad

 1. januar 2026

Kl. 07.30-12.00 – Nytårsbrunch

Kl. 12.00 – Senest check ud

MENU & VINE

1.
Snacks a la 1861

2.
Kaviar – kartoffelsifon – syltet kartoffel

2022 Riesling Glanzstück, Goldatzel, Rheingau, Tyskland

3.
Hummerravioli – cremet hummerbisque – æggeblomme

2022 Chardonnay, Rustenberg, Sydafrika

4.
Pocheret torsk – beurre blanc på champagne – kaviar

2022 Bourgogne Chardonnay, Cecile Paquet, Frankrig

5.
Cremet porre – sprød mørdej – friskrevet trøffel

2019 Macon Milly – Lamartine, Les Arbillons, Pierre Grenat, Frankrig

6.
Oksemørbrad – karamelliseret pastinakpuré – confiteret pastinak – sherryglace – trøffelsne

 2021 La Vite Lucente, Tenuta Luce, Toscana, Italien

7.
Hvid chokolade – sprød sesamtuile – æblegelé – chokoladesorbet

2023 Maury Mas Lavail Rouge, Frankrig

Natmad 

Charcuterie

Menuen kan vælges som pescetaisk eller vegetarisk samt  ved forudbestilling

Alkoholfrit alternativ til vinmenuen kan vælges ved forudbestilling

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

NB! Til alle nytårsevents er aldersgrænsen min. 18 år

KONTAKT INFORMATION

TELEFON NR. +45 49214000
BOOK >

EN / FR

© Copyright CozyStay WordPress Theme for Hotel Booking.

Close