Marienlyst julebuffet 2013

  • Tre slags lækre danske sildespecialiteter med afstemt tilbehør
  • Røget hellefisk med dilddressing og hvide slikasparges
  • Gravad laks med sennepsdressing, pyntet med hele krebs
  • Gin- og enebærgravad laks med sennepssauce
  • Dampet hel laks med dildmayonnaise
  • Koldrøget laks med urtedressing og kapersfrugter
  • Store nordatlantiske rejer med ½ æg og kryddermayonnaise
  • Roastbeef med peberrod, cornichon, ristede løg og remoulade
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Tatar med æggeblomme og garniture
  • Mixed grøn salat med dressing

 

 

  • Lun fiskefilet med remoulade og citronbåde
  • Små frikadeller med rødkål
  • Lun leverpostej med ristede champignons og bacon
  • Ribbenssteg med rødkål og brunede kartofler
  • Glasseret benskinke med stuvet hvidkål
  • Andesteg med kanelbagte æblebåde, svesker, hvide kartofler og sauce
  • Medister med stuvet grønkål
  • Blodpølse med sirup, æblemos og kanel
  • Æbleflæsk

 

 

  • Tre slags nordiske oste med druer
  • Ris à l'amande med kirsebærsauce
  • Frisk frugtsalat
  • Udvalg af nødder, tørrede figner og dadler

 

 

  • Rugbrød, hvidt brød og kiks

 

 

  • Buffeten pyntes med mandariner, pebernødder, grangrene og grønkål