STRANDHOTEL SIDEN 1861

Lad roen sænke sig og lad dig forkæle. Fra top til tå.

 

Der er sket så meget på det nye Marienlyst og pr. 1. januar 2018 sker der endnu mere. Her byder vi nemlig indenfor til et paradis af velvære i vores splinternye spaafdeling, som bliver en af Danmarks smukkeste.

Som gæst kan du se frem til flere end 20 forskellige spafaciliteter og oplevelser - ude som inde. Bl.a. varmebassiner, boblebade, strandsauna med direkte adgang til sunddyp i Øresund, saltterapi, yogahold, fitness, loungeområder, udsigtsterasser og hyggelig spacafe

Samtidig vil et professionelt spateam, byde på stemningsfyldte dufte og unikke behandlinger med kvalitetsprodukter fra Karmameju.
Alt sammen oplevelser der danner rammen om forkælelse og velvære.

Vil du være blandt de allerførste, der kommer under kærlig og eksklusiv behandling, når vi d. 24. oktober åbner for salget af spaophold, skal du være hurtig på tasterne. Du kan oven I købet sikre dig dit spaophold til en ekstra stærk intropris.  Så sæt en reminder i din kalender, så du ikke går glip af et godt åbningstilbud.

Vi gør opmærksom på, at Marienlyst StrandSpa har en aldersgrænse på 16 år.

For nærmere information, kontakt os på telefon +45 49214000 eller mail hotel@marienlyst.dk

 


Vil du med på vores liste?
 

 

Der er fuld gang i aktiviteterne på Marienlyst. Vi udvikler, forbedrer og sætter hele tiden gang i nye tiltag og events, der alt sammen er med til at gøre Marienlyst til Nordkystens foretrukne strand- og badehotel.

 

Vil du med på vores liste? 

 

Vil du være blandt de allerførste, der får besked, når vi lancerer spændende nyheder, inviterer til særarrangementer eller giver ekstra gode priser på vores mange tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!