En udsigt, der er en konge værdig

Vi ønsker at genoplive hotellets fortid, hvor adelige fyldte værelserne og gangene. Nutidens konger er dig og dine nærmeste, og med de udvendige og indvendige rammer vil vi gøre alt, for at give dig et fyrsteligt og samtidig afslappet ophold. Vi har 225 værelser og mange forskellige typer, som du kan se her.

 

Small room

Hyggeligt lille hotelværelse i strand- og badehotelstil. Værelset har en særlig opbygget seng på 120 cm bred og er indrettet med tv, minibar og telefon samt wifi-adgang. Værelset er ca. 14 m2 og har badeværelse med brus.

Book

Double room

Smagfuldt indrettet værelse i flot strand- og badehotelstil. Værelset har komfortabel dobbeltseng og er desuden indrettet med tv, skrivebord med stol samt minibar, telefon og safety box samt wifi-adgang. Værelset er ca. 20 m2 og har eget badeværelse med brus.

Book

Superior room

Smagfuldt indrettet og stort rummeligt værelse i flot luksuriøs strand- og badehotelstil, med udsigt til den nærliggende skov, byen eller hotellets gårdhave og de fleste af værelserne har balkon. Værelset har ekstra komfortabel dobbeltseng og stor tropeventilator i loftet, og er desuden indrettet med tv, store bekvemmelige lænestole med sofabord, skrivebord med stol samt minibar, telefon og safety box samt wifi-adgang. Værelset er ca. 22-30 m2 og har  badeværelse med kar eller brus og nogle af værelserne har lækkert badekar inde i rummet.

Superior room - sea view

Smagfuldt indrettet og stort rummeligt værelse i flot luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Værelset har ekstra komfortabel dobbeltseng og stor tropeventilator i loftet, og er desuden indrettet med tv, store bekvemmelige lænestole med sofabord, skrivebord med stol samt minibar, telefon og safety box samt wifi-adgang. Værelset er ca. 22-30 m2 og har badeværelse med kar eller brus og nogle af værelserne har lækkert badekar inde i rummet.

Junior suite - sea view

Smagfuldt indrettet større hotelværelse i flot luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Junior Suiten har ekstra komfortabel dobbeltseng og stor tropeventilator i loftet, og er desuden indrettet med tv, store bekvemmelige lænestole med sofabord, skrivebord med stol samt minibar, telefon, safety box, wifi-adgang samt Nespresso-maskine. Junior suiterne er ca. 25-39 m2 store og har individuelt indrettede badeværelser med brus og enkelte har fritstående badekar på løvefødder med direkte udsigt til Øresund.

Book

Suite - sea view, nr. 356

Smuk stor og smagfuld indrettet suite i flot luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten indeholder ekstra komfortabel dobbeltseng og stor trope ventilator i loftet. Værelset er indrettet med store bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord og bord med stole. Suiten indeholder desuden minibar, telefon, tv, safety box, wifi-adgang samt Nespresso-maskine. Suiten er ca. 40 m2 og har separat badeværelse med brus samt fritstående badekar på løvefødder inde i værelset og direkte udsigt til Øresund.

Book

Hvis du ønsker at booke netop denne suite (nr. 356), så ring til os på 49214000 eller send en mail på hotel@marienlyst.dk.

Suite - sea view, nr. 436 og 438

Smuk stor og smagfuld indrettet suite i flot luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten indeholder ekstra komfortabel dobbeltseng og stor trope ventilator i loftet. Værelset er indrettet med store bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord og bord med stole. Suiten indeholder desuden minibar, telefon, tv, safety box, wifi-adgang samt Nespresso-maskine. Suiten er ca. 50 m2 og har separat badeværelse med brus samt king size badekar med direkte udsigt til Øresund.

Book

Hvis du ønsker at booke netop denne suite (nr. 436 eller 438), så ring til os på 49214000 eller send en mail på hotel@marienlyst.dk.

Forskellen på nye/nyrenoverede og oprindelige værelser

De fleste af vores 225 værelser er enten helt nye eller renoverede, alle i flot luksuriøs og afslappet strand- og badehotelstil, som du kan se i ovenstående.

Vi har endnu nogle af de oprindelige værelser, der er indrettet i flot klassisk stil, og de vil løbende blive renoveret i samme strand- og badehotelstil som de øvrige værelser. Du kan se de oprindelige værelser i nedenstående, og de benævnes med 'standard' som en del af værelsesnavnet.

Double room standard

Hyggeligt hotelværelse i flot klassisk stil med udsigt til den nærliggende skov, byen eller hotellets gårdhave. Værelset er indrettet med tv, lænestol med sofabord, skrivebord med stol samt minibar og telefon samt wifi-adgang. Værelset er ca. 20-22 m2 og har badeværelse med kar eller brus.

Book

Double room standard - sea view

Hyggeligt hotelværelse i flot klassisk stil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Værelset er indrettet med tv, lænestol med sofabord, skrivebord med stol samt minibar og telefon samt wifi-adgang. Værelset er ca. 20-22 m2 og har eget badeværelse med kar eller brus.

 

Du er velkommen til at ringe til os på 49214000 eller maile på hotel@marienlyst.dk hvis du har spørgsmål
eller gerne vil booke værelse eller ophold. Du kan også booke dit værelse eller ophold direkte online.