Presse og historier

12. april 2017: Pressemeddelelse

Michael Lauritsen i spidsen for Strand- & Badehotel Marienlyst

Michael Lauritsen er 1. april 2017 startet som ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst. Med mere end 30 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen, er det en rutineret hotelmand, der nu har sat sig i direktørstolen.

’Strand- & Badehotel Marienlyst har en helt fantastisk historie og beliggenhed. Det er et helt unikt hotel med et kæmpe potentiale’ siger Michael Lauritsen og fortsætter ’Jeg glæder mig til at være med til at rykke det gamle legendariske badehotel op i næste liga, og udfylde det smukke hotels unikke rammer sammen med det stærke og fagligt dygtige team på hotellet’.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Artikel og billedserie i Frederiksborg Amtsavis den 31.12.16.

31. december 2016:

Frederiksborg Amtsavis: Nyt Marienlyst åbner med et brag

Den 31. december 2016 er en ganske særlig dag i Strand- & Badehotel Marienlysts lange historie siden 1861. Nytårsaften indvies nemlig en helt ny værelsesfløj med 94 nye værelser, så det gamle badehotel nu rummer 225 flotte værelser. I den forbindelse var Frederiksborg Amtsavis forbi, og har lavet denne artikel og billedeserie.

Se artikel og billeder her fra onlineavis den 30. dec. 2016.

Se artikel fra Frederiksborgs Amtsavis den 30. dec. 2016.

Billeder fra TV2 Lorry, der var oppe at filme hos os efter stormen Urd, der hærgede fra 26.-27. december 2016.

27. december 2016:

TV2 LORRY: 100 år gammelt badehotel vandt mod stormen med utraditionelle metoder

Se indslaget i TV2 Lorry, der efter stormen Urd var oppe og besøge os med med et kamera og interviewede vores direktør. Og til info, så er vi 155 år gammel og ikke 'kun' 100 år. Men det vigtigste er, at vores alternative kystsikring holdt stand mod vand og sten, og intet blev ødelagt under stormen Urd.

Alle frygter en ny storm a la Bodil, der i 2013 ødelagde Marienlyst for 25 millioner kroner og gav yderligere tabt omsætning i tiden efter. En ny ejer overtog det gamle badehotel og siden da er Strand- & Badehotel Marienlyst blevet gennemgribende renoveret og en nybygget værelsesfløj, med 94 nye værelser, står klar til nytårsaften. Samtlige 225 værelser er lejet ud til nytårsaften, og det er da en god start på det nye år 2017.

Se indslaget fra TV2 Lorry her.

26. december 2016:

TV2: Berømt hotel har taget drastisk forsvar i brug for at dæmme op for stormen 'Urd'

Cirka 50 containere fyldt med sten og sand skal redde Hotel Marienlyst i Helsingør fra at blive ramt af stormen 'Urd'.

Det berømte hotel, hvor det danske fodboldlandshold plejer at have træningslejr i Danmark, vil undgå, at hotellet bliver ramt af ligeså store ødelæggelser, som det blev i 2013.

Se indslaget om vores alternative containerværn i TV2 her.

18. oktober 2016 i Helsingør Dagblad:

'Hotel Marienlyst satser stort med enestående wellness-center'

Helsingør Dagblad skrev om vores nye store spa- og wellnesscenter, der er godt på vej, og forventes at stå færdigt i sommeren 2017. Den nuværende pool lukkes ned den 1. december, og så begynder ombygningen af hele området. Spachef, Gita Grauslund, der tidligere har arbejdet med spa- og wellnesscentre i hele landet, fortalte journalisten, at vores nye spa- og wellnesscenter ikke før er set lige i hele Danmark. Så der bliver noget at glæde sig til, for alle dem, der gerne vil prøve et toplækkert spa- og wellnessophold eller behandling. Det nye spa- og wellnesscenter bliver åbent for alle, og ikke kun for hotellets gæster. Læs artiklen her.

6. oktober 2016:

Ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst

Den 1. april 2017 sætter Michael Lauritsen sig i direktørstolen på Strand- & Badehotel Marienlyst. Michael Lauritsen kommer fra en stilling som regionsdirektør hos Comwell Hotels.

Den nuværende direktør, Ib Bundgaard, indtræder i stedet i bestyrelsen og fortsætter som direktør i Ejendomsselskabet for Marienlyst.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Den 9. september 2016:

Artikel i Berlingske LIVSSTIL-magasin

Se den flotte artikel, som var med i Berlingske LIVSSTIL-magasin den 9. september 2016. Du kan læse artiklen om Strand- & Badehotel Marienlyst som pdf her.

Fodboldlandsholdets nye Holger Danske-trøjer .

3. september 2016

Fodboldlandsholdet har bragt 'Holger Danske-ånden' tilbage til Strand- & Badehotel Marienlyst

Mange var kede af det, da den ene af Helsingørs to store skulpturer af Holger Danske, nemlig den der stod ved Marienlyst, blev solgt til Jylland.

Men nu har Fodboldlandsholdet bragt 'Holger Danske-ånden' til bage til Strand- & Badehotel Marienlyst med deres nye spillertrøje. I disse dage bor Landsholdet igen på hotellet, mens de træner og forbereder sig til på søndag, når Danmark spiller sin første kamp i VM-kvalifikationen mod Armenien, Den nye trøje får sin officielle 'debut' til kampen mod Armenien i Parken søndag den 3. september 2016. Hummel, der står bag de nye trøjer, har indgraveret Holger Danske på maven af hjemmetrøjen og målmandstrøjen. Der er desuden runeskrift på, hvor der står "vogteren" på målmandstrøjen og "Danmark" på hjemmebanetrøjen.

Vi hilser initiativet med de nye 'Holger Danske-trøjer' velkomment her på Landsholdets faste 'træningshotel' - og ønsker Fodboldlandsholdet KÆMPE STORT HELD & LYKKE med kampen i morgen søndag. :-)

Se artikel om Fodboldlandsholdets nye Holger Danske-trøjer her.

Helsingørs borgmester Benedikte Kiær hører om det nye byggeri fra direktør Ib Bundgaard og bestyrelsesformand Ken Torpe Christoffersen.

Pressemeddelelse i forbindelse med rejsegilde den 12.08.2016:

Vækst og rejsegilde på Strand- & Badehotel Marienlyst

Hvem havde set komme, at gamle nedslidte Hotel Marienlyst, ville blomstre så hurtigt efter sin rekonstruktion i 2013. Et punktum som stormen Bodil i den grad var med til at fremskynde. Det krævede da også en god portion mod, nostalgi og forretningssans, da de nye ejere valgte at investere over 100 millioner kroner i det gamle hotel i Helsingør, der i dag bærer navnet Strand- & Badehotel Marienlyst. Heldigvis har satsningerne båret frugt, og der er igen masser af liv og aktivitet i det gamle badehotel.
 
Det går faktisk så godt på Strand- & Badehotel Marienlyst, at regnskabet for første gang i 15 år viser sorte tal på bundlinjen, og hotellet allerede er booket godt op i de kommende par år. Der investeres stort, og fredag den 12. august holdes rejsegilde på et nyt stort byggeri med 94 ekstra værelser i 6 etager, der skal stå færdigt nytårsaften 2016. Læs resten af pressemeddelelsen her ...

Se også billederne fra rejsegildet her.

Juli 2016 i City-Magasinet (engelsksproget udgave):

Take a break at the wonderful Beach Hotel Marienlyst

Engelsksproget artikel i City-Magasinet, målrettet de engelsksprogede turister i København. Magasinet ligger tilgængelig rundt omkring København.

Læs artiklen som pdf her.

Juli 2016:

Marienlyst med i ny dansk spillefilm

Vi har lagt locations til den nye danske film KÆRLIGHED OG ANDRE KATASTROFER, der har Danmarkspremiere den 1. september 2016.

Filmen er instrueret af Sofie Stougaard, og har en masse kendte danske skuespillere med, bl.a. Lars Ranthe, Christine Albeck Børge, Ellen Hillingsøe, Paw Henriksen, Bibiane Ivalo Kreutzmann, Benedikte Hansen og Lisbet Dahl.

Vi glæder os helt vildt til at se hele filmen, og må jo som alle andre vente til 1. september. Men du kan allerede nu se traileren for KÆRLIGHED OG ANDRE KATASTROFER :-)))

(Film & Lydholm og Angel Films står bag filmen)

22. juni 2016 i TV2-Lorry:

Million-plus på kontoen: Relanceret badehotel giver overskud

De nye ejere af Strand- og Badehotel Marienlyst har satset stort med millioninvesteringer på de gamle bygninger - alligevel har de overskud på bundlinjen.

Læs artiklen fra TV2-Lorry her.

5. december 2013:

Da stormen Bodil raserede hotellet  i 2013

Hotel Marienlyst fra 1861, der er et af Danmarks ældste og mest berømte hoteller, var tæt på at lade livet, da stormen Bodil rasede den 5. december 2013. Stormen Bodil bragte store ændringer med sig på Marienlyst - og hotellet fik en ny start.

Se indslaget i TV2 om da Stormen Bodil ødelagte Marienlyst og den efterfølgende renovering.