STRAND- & BADEHOTEL SIDEN 1861

Fredagslounge

Hver fredag har du mulighed for at komme og nyde god musik, skønne drinks, dans og godt selskab på Strand- & Badehotel Marienlyst.

Vi byder hver fredag på musikalsk underholdning af de nye acts, legender og funky DJ´s, som kommer for at øve nyt materiale, afprøve det gamle eller bare for at hygge. Kom og nyd livemusikken hver fredag kl. 21.30 i vores hyggelige Marienlyst Loungebar, hyg dig og benyt eventuelt muligheden til at få en dans til den skønne musik.

Vi har åben alle dage i Marienlyst Loungebar og Orangeri fra kl. 15.00. Her kan du nyde en god kop kaffe, få serveret et let måltid mad fra vores barkort, slukket tørsten med en kølig drink, alt sammen med udsigt over Øresund og Sveriges kyst.

 

01.09.17

STIG SKOVLIND

Vi kender Stig fra nordkystens favoritband Beverly Hills Orchestra. Stig er Danmarks pendant til Paul Simon, når han blander meningsfuld poesi med musik fra de varme lande.

08.09.17

STARBOYS

Starboys er en nyere konstellation med brødrene Kærså, som vi kender fra Moonjam og Danseorkestret. De spiller egne versioner af de velkendte klassikere fra Moonjam og Daneorkestret, samt covers vi alle kan synge med på, i en ny musikform kaldet beatpop.

15.09.17

RASMUS RIEL

 

Rasmus Riel udgav sin først single i 2013 ”Rodløs” og sidenhen er det blevet til flere, blandt andet numre som ”Jeg kan være din stjerne”, som han lavede til Unicef støtteshow og donerede hertil alle indtægter fra sangen. Rasmus var også manden bag musikken til Mick Øgendahls show på Nørrebro teater.

29.09.17

HANNIBAL & SAHRA DA SILVA

Vores allesammens kapelmester, Hannibal Gustafssons besøger os endnu engang til lækker lounge. Denne gang har Hannibal inviteret Sahra da Silva med, som besøger os med sin fede funky stemning og en bunke originale sange.

 

Start evt. aftenenen med en skøn middag i Brasserie 1861. Book bord på www.brasserie1861.dk

Se også andre arrangementer, fx Dinnerkoncerter 2017 og Julefrokoster 2017 under KONCERTER OG KULTUR

Vi kan tilbyde overnatning med lækker morgenmad.
Kontakt os på telefon 49 21 40 00 og se også vores værelser her.