GolfRock 2018 

Kom og oplev en helt speciel aften, fredag den 11. maj 2018 på Marienlyst Strandhotel, hvor vi slår dørene op for et velgørenhedsshow med Lenny, Waqas og Vicky fra Outlandish, Milli Naomi, Jimmy Colding fra Zididada samt flere musikalske overraskelser.

Bubber vil styre dig gennem aftenen som konferencier og svinge hammeren under den indlagte velgørenhedsauktion. Aftenen byder samtidig på skøn mad og musikalsk underholdning i topklasse, så du kommer med garanti ikke til at kede dig. 

Kom og støt et godt formål

Showet arrangeres sammen med GolfRock, som er et lokalt initiativ, der de seneste 6 år har samlet mere end 2,5 millioner kroner ind til Børnecancerfonden. Hele overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfondens vigtige arbejde.


Når lyset slukkes i Marienlystsalen, fortsætter vores DJ med dansemusik, og han stopper ikke, før solen står op over Øresund! Så glæd dig til en fantastisk aften med masser af sjov, hvor du samtidig støtter et godt formål.


Program for GolfRock 2018:

Kl. 18.30  Bobler & snacks i baren
Kl. 19.00  3-retters tastingmenu

Pris kr. 995,- pr. person
Øl, vand og vin under middagen kr. 500,- pr. person

Køb billet

For overnatning kontakt Mia Schumacher direkte på mail: msc@marienlyst.dk. Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem GolfRock, Marienlyst Strandhotel og Børnecancerfonden. 

 

Hvis du ønsker at overnatte i forbindelse med et af vores mange arrangementer, kan vi tilbyde overnatning med morgenmad.

Kontakt os på telefon 49 21 40 00 og se også vores værelser her.