Koncerter & Events
Kulinarisk nytårsaften
Glæd dig til en nytårsaften i gastronomiens tegn, hvor vi inviterer dig til at nyde årets sidste aften med udsøgte smagsoplevelser, god vin og en atmosfære, der emmer af fest, elegance og nærvær.
Aftenen begynder med boblende champagne og nytårstale, inden vi byder indenfor i Restaurant 1861 til en gennemført 7-retters nytårsmenu. Hvert eneste servering er nøje afstemt med vinvalg udvalgt af vores sommelier – en kulinarisk rejse, hvor råvarer, håndværk og vin går op i en forførende helhed.
Efter middagen skruer vi op for stemningen, når DJ’en sørger for de rette toner til aftenens fest. Når rådhusklokkerne slår, skåler vi i champagne og nyder klassisk kransekage, mens nytårshimlen lyser op over os i et magisk øjeblik.
Herefter fortsætter aftenen med natmad og gode samtaler, mens musikken spiller og det nye år tager sin begyndelse.
…Og dagen derpå? Her venter en stor nytårsbrunch, så du kan starte 2026 med ro, smag og god energi.
Velkommen til en aften i gastronomiens tegn – en kulinarisk nytårsfest, du sent vil glemme.
PROGRAM
Kl. 13.00 – Rory Bar & Lounge er åben for køb af drinks og forfriskninger
Kl. 14.00 – Hattebaren åbner – kom og vælg en festlig hat til aftenens fest
Kl. 15.00 – Mulighed for check ind på værelset
Kl. 17.45 – Champagne og nytårstale
Kl. 18.15 – 7-retters nytårsmenu hvortil vores sommeliers specialudvalgte vinmenu serveres
Kl. 22.00 – Kaffe, Peter Beier chokolade og en avec
Efter middagen sætter DJ’en stemningen med lækker musik
Kl. 24.00 – Rådhusklokker og nytårsbrag
Vi springer sammen ind i det nye år med champagne, kransekage og fyrværkeri
Kl. 01.00 – Natmad
1. januar 2026
Kl. 07.30-12.00 – Nytårsbrunch
Kl. 12.00 – Senest check ud
MENU & VINE
1.
Snacks a la 1861
2.
Kaviar – kartoffelsifon – syltet kartoffel
2022 Riesling Glanzstück, Goldatzel, Rheingau, Tyskland
3.
Hummerravioli – cremet hummerbisque – æggeblomme
2022 Chardonnay, Rustenberg, Sydafrika
4.
Pocheret torsk – beurre blanc på champagne – kaviar
2022 Bourgogne Chardonnay, Cecile Paquet, Frankrig
5.
Cremet porre – sprød mørdej – friskrevet trøffel
2019 Macon Milly – Lamartine, Les Arbillons, Pierre Grenat, Frankrig
6.
Oksemørbrad – karamelliseret pastinakpuré – confiteret pastinak – sherryglace – trøffelsne
2021 La Vite Lucente, Tenuta Luce, Toscana, Italien
7.
Hvid chokolade – sprød sesamtuile – æblegelé – chokoladesorbet
2023 Maury Mas Lavail Rouge, Frankrig
Natmad
Charcuterie
Menuen kan vælges som pescetaisk eller vegetarisk samt ved forudbestilling
Alkoholfrit alternativ til vinmenuen kan vælges ved forudbestilling
Vi tager forbehold for ændringer i menuen
NB! Til alle nytårsevents er aldersgrænsen min. 18 år
