RUNNING 26

Klassiske udendørs teambuildingoplevelser

De klassiske udendørs teambuildingoplevelser, for store som mindre grupper, der samler alle og skaber følelsen af samhørighed og teamånd. Det er de aktiviteter som Running 26 har skabt til Marienlyst Strandhotel og som der skal er inspirere til lige netop den aktivitet der passer til jer. Her er der mulighed for både action og fysisk udholdenhed, samtidig med at det er sjovt.

Teambuilding aktiviteterne er skabt i samarbejde med Running26, som er specialister i at forme og udføre aktiviteter og teamoplevelser som kan give hele teamet en anderledes og styrkende oplevelse, som huskes længe efter.

Water Action

Water Action er for jer, der ønsker at opleve Marienlyst Strandhotel fra sin bedste side – vandsiden. I de skønne rammer foran hotellet laves forskellige sjove aktiviteter på vandet, hvor der både kan indgå kajakker, kanoer og SUP boards. Vi sørger for, at alle kan være med og vores dygtige instruktører sørger for grundig instruktion og sikkerhed.

Tid: 1-3 timer / Sted: Stranden & i vandet

Beach Workout

Sjove og gode øvelser, der alle har omdrejningspunkt omkring den flotte strand og det dejlige vand lige uden for Marienlyst Strandhotel. Der hentes inspiration i livredderkonkurrencer, hvor man eksempelvis skal gennem en bane i og på vandet i form af svømning og kajak/SUP, ligesom der skal løbes i sandet og laves stafetter.

Tid: 1-3 timer / Sted: Stranden & i vandet

Foto-orientering

Orientering, teamsamarbejde og holdmentalitet sættes i fokus i dette GPS baserede orienteringsløb, hvor deltagerne skal bevæge sig rundt på foto-opgaver (gang, løb eller cykel) via tablets der fungerer som vejvisere og opgavesystem. Målet med aktiviteten er at indsamle så mange point som muligt, samtidig med at deltagerne hygger sig med sjove fotoopgaver.
Opgaverne kan være kreative opgaveløsninger, hvor der skal tages et foto ud fra en formuleret opgave – eller det kan være opgaver, hvor en lokation og et udleveret foto skal kobles sammen.

Tid: 1-3 timer / Sted: Omkring hotellet, skoven og centrum

Mountain Bike cykeltur

Kompetente undervisere indenfor MTB eller cykel cross underviser deltagerne i køre teknik, tips & tricks for alle niveauer. I grupper på ca. 5 personer skal deltagerne gennemføre x antal tekniske øvelser, der styrker deres generelle køreevner. Som afslutning kan der evt. køres et løb på tid (enkeltstart) på en
afmærket rute. Sværhedsgrad, rute, varighed og forhindringer skræddersys til arrangementet.

Tid: 1-5 timer / Sted: Skoven / Antal: Max 100 pax

Aften orientering langs Øresund

Et orienteringsløb i løbesko, på mountainbike, cykel eller i kano, afviklet efter mørkets frembrud, er en anderledes og spændende disciplin. Iført pandelamper/stærke cykellygter og et orienteringskort, skal deltagerne i grupper af 3-5 personer finde poster og indsamle oplysninger.
I mørket bliver løbet en markant anderledes sanseoplevelse end i dagslys og deltagerne skal undervejs guide og støtte hinanden. Det kræver både fysisk formåen og gode orienteringsevner at få et godt resultat.

Tid: 2-3 timer / Sted: Omkring hotellet

GPS Race

Et skræddersyet GPS-race, hvor spørgsmål og opgaver er tilpasset hvert event. En perfekt måde at komme rundt i de flotte omgivelser, hvad enten det er på gå- eller løbeben, på cykel, MTB eller andet.
Spørgsmålene og opgaverne, man møder undervejs, kan tilpasses efter det enkelte arrangement og på den måde supplere eksempelvis en konference med spørgsmål og svar fra konferencens indhold.

Tid: 1-5 timer / Sted: Omkring hotellet

Kor Performance

Din stemme er et spejl på din sindstilstand og med de rette værktøjer og teknikker, kan du styre din stemme fremfor at stemmen styrer dig.
Med vores dygtige stemmetræner og korleder, får I en sjov og positiv oplevelse som hold og individuelle værktøjer med langtidseffekt.

Tid: 1,5-3 timer / Sted: Konferencelokalet

Grænsebrydende teamudvikling

I får mulighed for at prøve at gå på kul, på glasskår, hugge et bræt over med hånden og meget mere, som de fleste af os tror, ikke er muligt.
Øvelserne kombineres indledningsvis og undervejs med læring om, hvordan vi som individer og teams overvinder de mentale begrænsninger, der ofte står i vejen for vores udvikling.

Tid: 1-5 timer / Sted: Stranden eller i et af vores lokaler / Max 100 pax