MARIENLYST STRANDSPA

Kom som du er og tag hjem som dig selv
dba-vinder

MARIENLYST STRANDSPA

Overnattende møde- og konferencegæster har altid adgang til vores strandspa kl. 06.00 – 09.00. Vi er også altid behjælpelige med aktiviteter, der kan gøre mødedagen lidt sjovere. F.eks. en omgang morgen-yoga på stranden eller en spa-aktivitet, hvor alle kan være med.

Sæt velvære på agendaen

Som overnattende møde- eller konferencegæst har du altid adgang til Marienlyst Strandspa kl. 06.00 – 09.00. Her kan du for eksempel starte din dag på smukkeste vis med yoga under åben himmel i glaspyramiden. Du kan holde formen vedlige i vores 24-timers motionsrum, og du kan tage på velfortjent opdagelse i den overdådige Strandspa. Vores dygtige personale er desuden behjælpelig med at arrangere fælles aktiviteter i mindre hold, hvor alle kan være med.

Faciliteter

Marienlyst Strandspa er ikke kun for spa-entusiaster. Her finder du både klassiske spafaciliteter samt masser af muligheder for uformel hygge i afslappede omgivelser.

Spaaktiviteter til mødet

Vores nye Strandspa giver jer mulighed for at integrere spændende og anderledes aktiviteter i jeres mødedag. Spaaktiviteterne er designet til, at alle kan være med.

Yoga og motion

Yoga er ikke kun for øvede, smidige kroppe. Her er åbent for alle, og vi guider til den gode oplevelse. Er du mere til løbebånd og træningsmaskiner, byder vi også på et veludstyret motionsrum.

Praktisk information

Her finder du vores åbningstider samt praktisk information til dit næste besøg i Marienlyst Strandspa.