Weekendophold med wellness

Drømmer I om et weekendophold med wellness, spa og kulinariske oplevelser? Så er I kommet til det rette sted, for på Marienlyst Strandhotel bliver drømme bliver til virkelighed. Vi har et stort udvalg af forskellige wellnessophold, med oplevelser for enhver smag. På Marienlyst Strandhotel lægger vi os i selen for at tilfredsstille vores gæster og sørger for, at opholdet hos os bliver et der sent går i glemmebogen.

Vågn op til den smukkeste havudsigt

Vi ved at det er de små ting, der får vores gæster til at føle sig hjemme hos os. Derfor værner vi om de små detaljer, der gør jeres ophold til en uforglemmelig oplevelse. I kan være sikre på altid at blive mødt med en varm velkomst og på jeres værelse er der kredset om indretningen med stilfuldt tapet, klassiske messingkontakter og smukke møbler i mørkt træ.

Alle vores værelser er udstyret med store, lyse vinduer og mange med en stor balkon med udsigt til hav eller skov. I kan frit vælge mellem vores mange forskellige værelsestyper alt efter hvilken udsigt og hvor meget plads I ønsker at bolte jer på.

40 m2

TV

Minibar

Telefon

WIFI

Skrivebord

Find gnisten i vores luksusspa

Marienlyst Strandhotel har sammensat en række forskellige weekendophold for 2, så I kan være sikre på at finde et ophold, der falder I jeres smag.

I kan komme afsted på et afslappende Spaophold for 2 til en pris à 2.445,- for to personer. På spaopholdet bliver I udstyret med jeres egen badekåbe og slippers og får fri adgang til vores prisbelønnede spaområde. Spaen byder på et væld af sanselige faciliteter, herunder infinitypools, boblebade, saltterapi, strandsauna, badestue med saltscrub og dampbad, kolde gys fra trætønder og meget andet.

Udover den frie afbenyttelse af spaen inkluderer et spaophold for to også en nøje sammensat 3-retters menu i Restaurant Marienlyst samt en stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer.

Nyd vores spa ‘By Night’

Drømmer I om at nyde en verden af vand, velvære og varme efter mørkets frembrud, så er et Spaophold ”by night” det helt rigtige wellnessophold for jer. Med et Spaophold ”by night” for to indleder I jeres weekendophold med check in på værelset kl. 16 efterfulgt af en tidlig 3-retters middag, nøje sammensat af køkkenchefen i Restaurant Marienlyst.

Fra kl. 19.00 til 23.00 har I fri adgang til hele spaområdet – både vores indendørs og udendørs faciliteter. Her kan I nyde hinandens selskab og alle de sanselige oplevelser som vores spa byder på. Tag en dukkert i vores opvarmede udendørs infinitypool med fortryllende udsigt til Kronborg Slot og ud over Øresund, hvor lysene fra Sverige for alvor kommer til syne under den mørke aftenhimmel.

Årets spa 2019

+1000 m2

+10 wellness behandlinger.

Få en unik gourmetoplevelse

På Marienlyst Strandhotel kræser vi om gastronomien. Vi håndhæver altid det gode håndværk og benytter sæsonbestemte og lokale råvarer. Med et luksuriøst Spa Gourmet ophold for to kan I for 3.636 ,- nyde et weekendophold med wellness på alle parametre. I bliver indkvarteret på et af vores eksklusive superior værelser med havudsigt og naturligvis også fri adgang til vores lækre spaområde.

Udover rig mulighed for selvforkælelse i spaen er dette også et weekendophold i gastronomiens tegn. I bliver budt velkommen med et glas kølig champagne i restauranten 1861, hvor jeres veltillavede 3-rettersmenu efter eget ønske også serveres. Efter en aften med ren afslapning står I op til vores store morgenmadsbuffet med et rigt og varieret udvalg af varme og kolde retter.

Lad os sammen planlægge det perfekte weekendophold

På Marienlyst Strandhotel er alting muligt og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan jeres næste weekendophold kommer til at forløbe. Drømmer I om et mere aktivt ophold, er her også rig mulighed for dette. Vi udbyder nemlig også Golf Stays og Casino Stays, og i lokalområdet er der et stort udbud af kulturelle aktiviteter.

Drømmer du om at tage på weekendophold med én du har kær? Så sæt kryds i kalenderen og book jeres næste ophold i dag. Er du i tvivl om, hvilken type ophold, der matcher jeres ønsker, så kontakt os på +45 48 21 40 00 og lad os sammen finde frem til det bedste ophold for jer.