DET KAN DU OPLEVE

Nydelse og selvforkælelse lige som du ønsker.
dba-vinder
dba-vinder-arets-spa-2020

Spaen

“Marienlyst Strandspa er indrettet i flere niveauer med smuk panoramaudsigt over Øresund og Kronborg Slot. Gå frit på opdagelse, ude og inde, og prøv de mange forskellige rum og oplevelser.”

Som spagæst har du adgang til følgende oplevelser:

Spacafé & Shop

I spacafeen finder du små lækkerier, en god kop kaffe og sund frokost. Du kan naturligvis også nyde en drink eller en øl, for her handler det om at slappe af på din helt egen måde.

.

I den tilhørende spabutik finder du lækre produkter, du kan tage med dig hjem. Vi fører udelukkende produkter fra danske producenter som f.eks. Karmameju, Ecooking og Zarkoperfume.

Saltterapi

I det stemningsfulde saltterapirum finder du ro, mens du indånder den rensende salt fra luften. Den særlige belysning er skabt af Det Kongelige Teaters lysdesigner og udviklet specielt til at få dig helt ned i gear.

Pejsestuen

Pejsestuen er en hyggelig og afslappende oase med smuk udsigt til Øresund og Kronborg Slot. Synk ned i de bløde spasenge og lad roen sænke sig i pejsens skær, mens du hviler dig eller nyder en god bog.

Kraxenofen stole

Kraxenofen stolene er en behandling, der giver en mild dampvarme, som kan lette muskelsmerter og styrke immunsystemet. Du finder Kraxenofen stolene på 1. sal.

Opvarmede bassiner

Tag en afslappende svømmetur både inde og ude. Mærk kontrasten mellem den friske luft og det 37 grader varme boblende vand i vores boblebade. Udsigten over Øresund og Kronborg Slot fra infinitypoolen er helt uforglemmelig.

Strandsauna

Vores to strandsaunaer ligger direkte på stranden med en fantastisk udsigt til Øresund, strand og Kronborg og kun få skridt til et forfriskende sunddyp. Her kan du nyde varmen og udsigten, ligesom du heller ikke bør snyde dig selv for at prøve vores populære saunagus.

Spaterrasser

Med udsigt til enten havet eller skoven kan du, når du er i spaen, nyde solen og tage en lille lur på på en af vores skønne terrasser.

Badestue

Badstuens rum er beklædt med smukke turkisblå fliser og indrettet med kobber og store trætønder fyldt med varmt og koldt vand. Her kan du give dig selv en behagelig kropsscrub med vores hjemmelavede saltscrubblanding, slappe helt af i dampbadet og vække kroppen med kolde og varme gys.
Ritualerne er udviklet til at fremme cirkulationen i kroppen, udskille giftstoffer og få blodet til at bruse.

Panoramasauna

Spaens indendørs sauna er bygget med panoramavinduer direkte ud til havet og stranden. Siddepladserne er af ypperlig schweizisk fyr og opbygget i stjerneformation, så alle kan nyde den smukke udsigt. Her kan du sidde længe og nyde udsigten idet saunaen kun er på 60 grader.

Aldersbegrænsning

Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

For nærmere information om vores faciliteter, kontakt os på telefon +45 49214000 eller mail hotel@marienlyst.dk

Få fornyet energi på kanten af Øresund

Havet gør dig til et bedre menneske. Det har det i hvert fald potentiale til at gøre, da havet gør os gladere og mere nærværende – Citat Louise Luxhøi, ekspert i mental sundhed.

Section
Læs mere

Ekspert i mental sundhed, Louise Luxhøi, fortæller, hvordan niveauet af stresshormoner daler, når vi befinder os ved den store horisont. Duftene ved havet udløser nemlig stofferne dopamin og serotonin, som associeres med velvære og dermed forbedrer vores humør.

De fleste af os lever i en travl hverdag, hvor kroppen sjældent slapper ordenligt af og vi kan have svært ved at fordybe os i de ting, vi foretager os. Når vi opholder os ved havet, kommer vi i en meditativ tilstand, der vækker vores sanser og gør os i stand til at dvæle. Den blå farve, duften af hav og lyden af bølgerne beroliger vores hjerne, hvilket øger vores evne til at være nærværende og skabe relationer.

Vi er biologiske væsner og vores hjerne og nervesystem er indrettet til at trives, når vi opholder os i naturen. Der er flere sundhedsmæssige fordele ved det og det styrker både vores mentale og fysiske sundhed. Vores parasympatiske nervesystem aktiveres, hvilket balancerer vores hjerterytme, gør åndedrættet langsommere og får os til at falde til ro.

En tur til havet kan altså fungere som en oplader til hjernen. I en travl og stresset hverdag belastes vores mentale ressourcer – men de oplades, når vi opholder os ved havet. Omverdenen bliver mindre vigtig og vi glemmer tid og sted. En tur til havet oplader hjernen, så den igen kommer i en sund tilstand, hvilket giver os mere energi og overskud.

Skjul