DAGSPA

En dag til selvforkælelse.

DAGSPA & KOBBERSPA

En dag til selvforkælelse.
dba-vinder

KOBBERSPA

Kobberspa er en unik behandling udviklet af spachef Gita Grauslund. Inspirationen er fundet i historiske skrifter om kobbers plejende effekt og evne til at sætte skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Kobberspa er et renselsesritual på 60 minutter for max. 5 gæster pr. behandling. Kobberspa er en oplevelse hvor du bliver guidet igennem af en terapeut. Ritualerne består af et afslappende fodbad i kobberfade med eksfolierende hånd- og fodskrub og ophold i Danmarks eneste Caldarium (et særligt rum opvarmet til 42 grader). Herefter indsmøring af hele kroppen i blødgørende og udrensende ler. Oplevelsen afsluttes med afrensning af hele kroppen i et mineralbad og et opkvikkende, regnvejrslignende brus, der vækker kroppen på ny. En sikker vej til en mere afbalanceret krop og sjæl.

Kobberspa kan bookes online ifm. DagSpa på dette link:

Pris pr. person ekskl. adgang til Dagspa kr. 375,-

DAGSPA FRA 350,- pr. pers. (normalpris 550,- pr. pers.)

DagSpa er for dig der har lyst til at nyde en dag i selvforkælelsens tegn.
Du har fri adgang til alle vores spafaciliteter, ude som inde, samt adgang til motions- og yogarum.
I DagSpa indgår lån af badekåbe, tøfler og håndklæde som udleveres i spareceptionen ved ankomst.
Du kan også deltage i saunagus i Strandsaunaen, som afholdes både formiddag og eftermiddag. Se tidspunkter for saunagus og tilmeld dig saunagus ved ankomst i spareceptionen.

Ønsker du at booke en af vores signaturbehandlinger til ansigtet eller kroppen, kan de bookes i forvejen via hotel@marienlyst.dk eller på telefon +45 49214000.

Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet i Restaurant Marienlyst, har du mulighed for at tilkøbe den når du booker din DagSpa. Vores morgenmadsbuffet har åbent fra kl. 08.30 – 10.00.

DagSpa kan benyttes mandag til torsdag kl. 9.00 – 16.00 eller 15.00 – 22.00, fredag kl. 9.00 – 17.00 og søndage kl. 15.00 – 22.00.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

STORE SPADAG 995,- per person

Nyd en hel dag i velværens tegn på Marienlyst Strandspa med fri adgang til alle vores spafaciliteter, ude som inde, samt adgang til motions- og sanserum. Herudover indgår en valgfri klassisk signaturbehandling til ansigtet eller kroppen, udviklet af danske Karmameju.
Du kan også frit deltage i saunagus i Strandsaunaen, som afholdes både formiddag og eftermiddag. Se tidspunkter for saunagus og tilmeld dig saunagus ved ankomst i spareceptionen.

Når sulten melder sig, kan du nyde vores lækre salatbuffet i badekåbe langs bassinkanten.

•       Adgang til spa, motion og sanserum (hele dagen)
•       Saunagus
•       Snack & Sparkling Tea
•       45 min. behandling (FRI (krop) & SMUK (ansigt))
•       Salatbuffet
•       Lån af badekåbe, tøfler og håndklæde som udleveres i spareceptionen ved ankomst.

Store SpaDag kan bookes via hotel@marienlyst.dk eller på telefon +45 49214000.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

ÅBNINGSTIDER I SPA FOR DAGSGÆSTER

Mandag til torsdag kl. 09.00-22.00
Fredag kl. 09.00-17.00
Søndag kl. 15.00-22.00
Lørdag & helligdage kun åbent for boende gæster.

Aldersbegrænsning

Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Vind et Spa Gourmet ophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen
TILMELD NYHEDSBREV
close-link