DAGSPA & KOBBERSPA

En dag til selvforkælelse.
dba-vinder

DAGSPA FRA 450,- pr. pers.

DagSpa er for dig der har lyst til at nyde en dag i selvforkælelsens tegn.
Du har fri adgang til alle vores spafaciliteter, ude som inde, samt adgang til motions- og yogarum.
I DagSpa indgår lån af badekåbe, tøfler og håndklæde som udleveres i spareceptionen ved ankomst.
Du kan også deltage i saunagus i Strandsaunaen, som afholdes både formiddag og eftermiddag. Se tidspunkter for saunagus og tilmeld dig saunagus ved ankomst i spareceptionen.

Ønsker du at booke en af vores signaturbehandlinger til ansigtet eller kroppen, kan de bookes i forvejen via hotel@marienlyst.dk eller på telefon +45 49214000.

Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet i Restaurant Marienlyst, har du mulighed for at tilkøbe den når du booker din DagSpa. Vores morgenmadsbuffet har åbent fra kl. 08.30 – 10.00.

DagSpa kan benyttes mandag til søndag kl. 9.00 – 16.00 eller 15.00 – 22.00

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

KOBBERSPA

Kobberspa er en unik behandling udviklet af spachef Gita Grauslund. Inspirationen er fundet i historiske skrifter om kobbers plejende effekt og evne til at sætte skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Kobberspa er et renselsesritual på 60 minutter for max. 5 gæster pr. behandling. Kobberspa er en oplevelse hvor du bliver guidet igennem af en terapeut. Ritualerne består af et afslappende fodbad i kobberfade med eksfolierende hånd- og fodskrub og ophold i Danmarks eneste Caldarium (et særligt rum opvarmet til 42 grader). Herefter indsmøring af hele kroppen i blødgørende og udrensende ler. Oplevelsen afsluttes med afrensning af hele kroppen i et mineralbad og et opkvikkende, regnvejrslignende brus, der vækker kroppen på ny. En sikker vej til en mere afbalanceret krop og sjæl.

Kobberspa kan bookes online ifm. DagSpa.

Pris pr. person ekskl. adgang til Dagspa kr. 375,-

STORE SPADAG 995,- per person

Nyd en hel dag i velværens tegn på Marienlyst Strandspa med fri adgang til alle vores spafaciliteter, ude som inde, samt adgang til motions- og sanserum. Herudover indgår en 45 min. behandling FRI (kropsbehandling) eller SMUK (ansigtsbehandling), udviklet af danske Karmameju.
Du kan også frit deltage i saunagus i Strandsaunaen, som afholdes både formiddag og eftermiddag. Se tidspunkter for saunagus og tilmeld dig saunagus ved ankomst i spareceptionen.

Når sulten melder sig, kan du nyde vores lækre salatbuffet i badekåbe langs bassinkanten.

•       Adgang til spa, motion og sanserum (hele dagen)
•       Saunagus
•       Snack & Sparkling Tea
•       45 min. behandling (FRI (krop) eller SMUK (ansigt))
•       Salatbuffet
•       Lån af badekåbe, tøfler og håndklæde som udleveres i spareceptionen ved ankomst.

Store SpaDag kan opleves alle hverdage, book via hotel@marienlyst.dk eller på telefon +45 49214000.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

SIGNATUR SAUNAGUS 125,- PER PERSON

En eksklusiv sansebaseret oplevelse der tager deltageren på en dejlig rejse. Der er fokus på at åbne for alle sanser og hvilken betydning det har for ro og behag i vores nervesystem. Det er gennem sanserne, at der skabes en virkelighed, så kvaliteten af vores sansning definerer kvaliteten af vores virkelighed.
En oplevelse hvor du mærker dig selv, hvor du kommer væk fra dit hoved og ned i kroppen, hvilket er essentielt for at være til stede.
Oplevelsen giver øget velvære, renser krop og sjæl og skaber fornyet energi.

Signatur saunagus indeholder:

• 3 sessioner i saunaen
• 100 % rene æteriske olier
• Meditativt lydtæppe der indtager en særlig rolle og støtter din rejse
• Sunddyp
• Forfriskende collagen shots
• Bodyscrub på stranden

Signatur saunagus kan bookes online ifm. spaophold & DagSpa.

Kr. 125,- pr. person (varighed: 1 time)

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

ÅBNINGSTIDER I SPA FOR DAGSGÆSTER

DagSpa kan benyttes mandag til søndag kl. 9.00 – 16.00 eller 15.00 – 22.00

Aldersbegrænsning

Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. Spa-faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

Få fornyet energi på kanten af Øresund

Havet gør dig til et bedre menneske. Det har det i hvert fald potentiale til at gøre, da havet gør os gladere og mere nærværende – Citat Louise Luxhøi, ekspert i mental sundhed.

Ekspert i mental sundhed, Louise Luxhøi, fortæller, hvordan niveauet af stresshormoner daler, når vi befinder os ved den store horisont. Duftene ved havet udløser nemlig stofferne dopamin og serotonin, som associeres med velvære og dermed forbedrer vores humør.

De fleste af os lever i en travl hverdag, hvor kroppen sjældent slapper ordenligt af og vi kan have svært ved at fordybe os i de ting, vi foretager os. Når vi opholder os ved havet, kommer vi i en meditativ tilstand, der vækker vores sanser og gør os i stand til at dvæle. Den blå farve, duften af hav og lyden af bølgerne beroliger vores hjerne, hvilket øger vores evne til at være nærværende og skabe relationer.

Vi er biologiske væsner og vores hjerne og nervesystem er indrettet til at trives, når vi opholder os i naturen. Der er flere sundhedsmæssige fordele ved det og det styrker både vores mentale og fysiske sundhed. Vores parasympatiske nervesystem aktiveres, hvilket balancerer vores hjerterytme, gør åndedrættet langsommere og får os til at falde til ro.

En tur til havet kan altså fungere som en oplader til hjernen. I en travl og stresset hverdag belastes vores mentale ressourcer – men de oplades, når vi opholder os ved havet. Omverdenen bliver mindre vigtig og vi glemmer tid og sted. En tur til havet oplader hjernen, så den igen kommer i en sund tilstand, hvilket giver os mere energi og overskud.

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge