SIGNATURBEHANDLINGER I STRANDSPAEN

Marienlyst Strandspa tilbyder 10 unikke spabehandlinger

ANSIGTS- OG KROPSBEHANDLINGER

Vores klassiske signaturbehandlinger til ansigtet og kroppen er holistiske og aromaterapeutiske, udviklet af danske Karmameju. Alle behandlinger begynder med et håndritual med håndvask og indsmøring. Efterfølgende bliver gæsten lagt korrekt og behageligt på den opvarmede briks og svøbt i varme tæpper.

Tørbørstning og fodmassage er ligeledes faste elementer, inden kroppen vækkes igen.

I forbindelse med en ansigts- eller kropsbehandling har du mulighed for at tilkøbe adgang til spaområdet og alle de mange faciliteter for kr. 300.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. – Spafaciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

ANSIGTSBEHANDLINGER

SMUK
Til tør / moden / normal / hud som mangler glød og elasticitet.

Udviklet til at stimulere og regenerere huden, frigive affaldsstoffer og reducere træthedstegn. Vi anvender ’lifting’ og bindevævsmassage i kombination med sensoriske og effektive age-defence hudplejeprodukter.
Efter vores 01 ansigtsbehandling fremstår huden hydreret, sund, smidig og stærk. Sindet er positivt, sensuelt og stærkt.

90 min / 1.095,-

SART
Til sensitiv / reaktiv / blussende / stresset / eksem plaget / normal hud.

Den afstressende og plejende 02 ansigtsbehandling plejer den udfordrede og sensitive hud. Lymfedrænende massage, kombineret med helende og beroligende anti-inflammatorisk age-defence hudpleje, stabiliserer og dulmer huden. Klinisk dokumenterede ingredienser reducerer rødme, beskytter og udglatter fine linjer og rynker. Huden efterlades i forbedret tilstand og fremstår fin, spændstig og beskyttet. Sindet føles roligt, centreret og omfavnet.

90 min / 1.095,-

DYB
Til kombineret / fedtet / ubalanceret / normal hud.

Rens, styrk og forfin huden med vores 03 dybderensende detox ansigtsbehandling. Klinisk dokumenterede aktive ingredienser balancerer og forfiner huden, så den bliver glat med en klar teint. Huden fremstår sund, spændstig, mat og renset. Sindet føles friskt, fokuseret og nysgerrigt. Denne ansigtsbehandling er med dybderens.

90 min / 1.095,-

Kobberspa

Kopperspa er en unik behandling udviklet af spachef Gita Grauslund. Gita har fundet inspiration i historiske skrifter om kobbers plejende effekter og evne til at sætte skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Kobberspa er et renselsesritual på 60 minutter for max. 5 gæster pr. behandling.

Ritualerne består af et afslappende fodbad i kobberfade med eksfolierende hånd- og fodskrub og ophold i Danmarks eneste Caldarium (et særligt rum opvarmet til 42 grader). Herefter indsmøring af hele kroppen i blødgørende og udrensende ler. Oplevelsen afsluttes med afrensning af hele kroppen i et mineralbad og et opkvikkende, regnvejrslignende brus, der vækker kroppen på ny. En sikker vej til en mere afbalanceret krop og sjæl.

NB: Kun muligt for gæster med adgang til Strandspaen.

60 min / 375,- pr. person.

Kropsbehandlinger

HÅB
Dyb bindevævsmassage ideel ved spændte muskler / uro / væskeophobning.

Meditativ, sensorisk og sanselig. Den dybe bindevævsmassage styrker, harmoniserer og fornyer. Kroppen forløses for spændinger og affaldsstoffer frigives. Du føler dig centreret, rolig, tryg og fuld af kærlighed. Sindet føles positivt og fuld af håb.

45 min / 650,-
90 min/ 1.095,-

FRED
Drænende lymfemassage / ideel ved væskeophobning / oversensitivitet / træthed.

Pulserende, fjerlette bevægelser over huden flytter lymfevæskerne og giver kroppen flow og en dyb ro. Denne kropsbehandling virker afslappende og lindrer kroppen. Sindet får meditativ ro og en følelse af tilstedeværelse og mildhed.

45 min / 650,-
90 min / 1.095,-

FRI
Energisk detox-akupressur og bindevævsmassage ideel ved træthed / nedsat cirkulation / appelsinhud / væskeophobning / manglende energi.

Vores dynamiske, dybe detox akupressur og bindevævsmassage stimulerer blodcirkulationen, modvirker appelsinhud og øger kroppens energiniveau. En sensorisk, opløftende og dynamisk behandling, som vækker sanserne, giver fokus, frembringer glæde og frigiver sindet.

45 min / 650,-
90 min / 1.095,-

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge