SIGNATURBEHANDLINGER I STRANDSPAEN

Marienlyst Strandspa tilbyder 10 unikke spabehandlinger
dba-vinder
dba-vinder-arets-spa-2020

KOBBERSPA BEHANDLING

KOBBERSPA BEHANDLING

Kobberspa er en unik behandling udviklet af spachef Gita Grauslund. Gita har fundet inspiration i historiske skrifter om kobbers plejende effekter og evne til at sætte skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Kobberspa er et renselsesritual på 60 minutter for max. 5 gæster pr. behandling.

60 min / 195,- 

Kobberspa er oplevelse hvor du bliver guidet af en terapeut. Ritualerne består af et afslappende fodbad i kobberfade med eksfolierende hånd- og fodskrub og ophold i Danmarks eneste Caldarium (et særligt rum opvarmet til 42 grader). Herefter indsmøring af hele kroppen i blødgørende og udrensende ler. Oplevelsen afsluttes med afrensning af hele kroppen i et mineralbad og et opkvikkende, regnvejrslignende brus, der vækker kroppen på ny. En sikker vej til en mere afbalanceret krop og sjæl.

NB: Kun muligt for gæster med adgang til Strandspaen.

.

SKØN Ritual – Ansigts- og kropsbehandling

En holistisk ansigts- og kropsbehandling som arbejder med kroppen og dine sanser. Under behandlingen opleves vibrationer, farvede stemninger og himmelske dufte, som både løfter dig mentalt men også er afstressende. Alt sammen ledsaget af nærende og genopbyggende produkter fra SKØN SKINCARE.

Behandling begynder med en mineral eksfoliering af ryg og fødder med varme omslag. En massage inspireret af polynesiske teknikker, med varme og kolde sten, sanselige vibrationer, farvede stemninger, smukke toner og dufte som arbejder med ro og energi. En ansigtsbehandling med rensemaske og Gua Sha massage i en SKØN serumolie, med økologisk tangekstrakt som fornyer i dybden og genopbygger tør hud. Resultatet bliver en smuk, klar og blød hud og en indre ro.

Behandlingen anbefales særligt til dig som trænger til en total afslappende behandling, som har brug for en genopbyggende og effektiv pleje af huden i ansigtet og på kroppen.

90 min / 1295,-

ANSIGTS- OG KROPSBEHANDLINGER

Vores klassiske signaturbehandlinger til ansigtet og kroppen er holistiske og aromaterapeutiske, udviklet af danske Karmameju. Alle behandlinger begynder med et håndritual med håndvask og indsmøring. Efterfølgende bliver gæsten lagt korrekt og behageligt på den opvarmede briks og svøbt i varme tæpper.

Tørbørstning og fodmassage er ligeledes faste elementer, inden kroppen vækkes igen.

I forbindelse med en ansigts- eller kropsbehandling har du mulighed for at tilkøbe adgang til spaområdet og alle de mange faciliteter.

Book behandling ved at kontakte os på:

Telefon 4921 4000 eller på forespørgsels skemaet herunder.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. – Spafaciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

ANSIGTSBEHANDLINGER

SMUK 
Til tør / moden / normal / hud som mangler glød og elasticitet.

Udviklet til at stimulere og regenerere huden, frigive affaldsstoffer og reducere træthedstegn. Vi anvender ’lifting’ og bindevævsmassage i kombination med sensoriske og effektive age-defence hudplejeprodukter.
Efter vores 01 ansigtsbehandling fremstår huden hydreret, sund, smidig og stærk. Sindet er positivt, sensuelt og stærkt.

45 min / 695,-
90 min/ 1.145,-

SART
Til sensitiv / reaktiv / blussende / stresset / eksem plaget / normal hud.

Den afstressende og plejende 02 ansigtsbehandling plejer den udfordrede og sensitive hud. Lymfedrænende massage, kombineret med helende og beroligende anti-inflammatorisk age-defence hudpleje, stabiliserer og dulmer huden. Klinisk dokumenterede ingredienser reducerer rødme, beskytter og udglatter fine linjer og rynker. Huden efterlades i forbedret tilstand og fremstår fin, spændstig og beskyttet. Sindet føles roligt, centreret og omfavnet.

45 min / 695,-
90 min/ 1.145,-

RO KROPSBEHANDLING

Behandlingen er en gammel tradition som hjælper kroppen til at slappe helt af. Kraxenofen er en stol hvor ryglænet på stolen er monteret med en høpude. Når man sidder i stolen, bliver damp presset gennem høet og de æteriske olier i høet spredes videre ud til ryggen. For at maximere fordelene af de æteriske olier, får man et klæde over kroppen således at kun hovedet er frit.

Behandlingen:
20 min. i Kraxenofen stolen
30 min. rygmassage

50 min / 695,- 

Den æteriske olie som frigives, hedder Coumarin – olien er kendt for at give indre ro, bedre fysisk og mental velbefindende, og skulle også kunne afhjælpe koncentrationsbesvær og spændinger, samt give en bedre søvn. Efter afspændingen afsluttes med en klassisk massage for trætte og ømme muskler.

NB: Kun muligt for gæster med adgang til Strandspaen.

60 min / 375,- pr. person.

Kropsbehandlinger

HÅB
Dyb bindevævsmassage ideel ved spændte muskler / uro / væskeophobning.

Meditativ, sensorisk og sanselig. Den dybe bindevævsmassage styrker, harmoniserer og fornyer. Kroppen forløses for spændinger og affaldsstoffer frigives. Du føler dig centreret, rolig, tryg og fuld af kærlighed. Sindet føles positivt og fuld af håb.

90 min. behandlingen indeholder en lille ansigtsbehandling.

45 min / 695,-
90 min/ 1.145,-

FRI
Energisk detox-akupressur og bindevævsmassage ideel ved træthed / nedsat cirkulation / appelsinhud / væskeophobning / manglende energi.

Vores dynamiske, dybe detox akupressur og bindevævsmassage stimulerer blodcirkulationen, modvirker appelsinhud og øger kroppens energiniveau. En sensorisk, opløftende og dynamisk behandling, som vækker sanserne, giver fokus, frembringer glæde og frigiver sindet.

90 min. behandlingen indeholder en lille ansigtsbehandling.

45 min / 695,-
90 min / 1.145,-

Start typing and press Enter to search