SIGNATURBEHANDLINGER I STRANDSPAEN

dba-vinder
dba-vinder-arets-spa-2020

ANSIGTS- OG KROPSBEHANDLINGER

ANSIGTS- OG KROPSBEHANDLINGER

Vores signaturbehandlinger til ansigtet og kroppen er alle holistiske, de er alle udviklet af vores dygtige Marienlyst SPA Team som har mange års erfaring med SPA behandlinger.

Book behandling ved at kontakte os på:

Telefon 4921 4000 eller på forespørgsels skemaet herunder.

Aldersbegrænsning
Børn skal være fyldt 16 år for adgang til spa. – Spafaciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år. Det er kun muligt at booke behandlinger, for gæster med adgang til Strandspaen.

SKØN Ritual – Ansigts- og kropsbehandling

En holistisk ansigts- og kropsbehandling som arbejder med kroppen og dine sanser. Under behandlingen opleves vibrationer, farvede stemninger og himmelske dufte, som både løfter dig mentalt men også er afstressende. Alt sammen ledsaget af nærende og genopbyggende produkter fra SKØN SKINCARE.

Behandling begynder med en mineral eksfoliering af ryg og fødder med varme omslag. En massage inspireret af polynesiske teknikker, med varme og kolde sten, sanselige vibrationer, farvede stemninger, smukke toner og dufte som arbejder med ro og energi. En ansigtsbehandling med rensemaske og Gua Sha massage i en SKØN serumolie, med økologisk tangekstrakt som fornyer i dybden og genopbygger tør hud. Resultatet bliver en smuk, klar og blød hud og en indre ro.

Behandlingen anbefales særligt til dig som trænger til en total afslappende behandling, som har brug for en genopbyggende og effektiv pleje af huden i ansigtet og på kroppen.

NB: Det er kun muligt at booke behandlinger, for gæster med adgang til Strandspaen.

90 min / 1350,-

KOBBERSPA BEHANDLING

Danmarks eneste Kobberspa – en unik behandling udviklet af Marienlyst. Vi har fundet inspiration i historiske skrifter om kobbers plejende effekter og evne til at sætte skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Kobberspa er et renselsesritual på 60 minutter for max. 5 gæster pr. behandling.

60 min / 195,- 

Kobberspa er oplevelse hvor du bliver guidet af en terapeut. Ritualerne består af et afslappende fodbad i kobberfade med eksfolierende hånd- og fodskrub og ophold i Danmarks eneste Caldarium (et særligt rum opvarmet til 42 grader). Herefter indsmøring af hele kroppen i blødgørende og udrensende ler. Oplevelsen afsluttes med afrensning af hele kroppen i et mineralbad og et opkvikkende, regnvejrslignende brus, der vækker kroppen på ny. En sikker vej til en mere afbalanceret krop og sjæl.

NB: Det er kun muligt at booke behandlinger, for gæster med adgang til Strandspaen.

.

ANSIGTSBEHANDLINGER

SKØN RITUAL – Ansigtsbehandling

En holistisk ansigtsbehandling som arbejder med ansigtet og dine sanser. Under behandlingen opleves vibrationer, farvede stemninger og himmelske dufte, som både løfter dig mentalt men også er afstressende. Alt sammen ledsaget af nærende og genopbyggende produkter fra SKØN SKINCARE.
Afrensning af ansigtet og eksfoliering af små bæredygtige appelsinkorn som fjerner den tørre hud. En vidunderlig ansigtsmassage med Gua Sha og hænder i Restoring Serum, økologisk rensemaske, vi kunne blive ved, men det bedste er, at resultatet bliver en smuk, klar og blød hud og en indre ro. Behandlingen anbefales særligt til dig, som trænger til en total afslappende behandling, som har brug for en genopbyggende og effektiv pleje af huden i ansigtet.
45 min/750,-

DRØM – Ansigts- og hårbundsmassage

Slip spændinger i hårbund og ansigt, i denne behandling arbejdes med stimulering af hele hårbunden. Blide tryk og massage af hårbunden øger blodcirkulationen, som er et vigtigt element for at fremme hårvækst og forebygge hårtab. Ansigtet afrenses og der afsluttes med en skøn ansigtsmassage.
45 min /750,-

NB: Det er kun muligt at booke behandlinger, for gæster med adgang til Strandspaen.

RO KROPSBEHANDLING

Behandlingen er en gammel tradition som hjælper kroppen til at slappe helt af. Kraxenofen er en stol hvor ryglænet på stolen er monteret med en høpude. Når man sidder i stolen, bliver damp presset gennem høet og de æteriske olier i høet spredes videre ud til ryggen. For at maximere fordelene af de æteriske olier, får man et klæde over kroppen således at kun hovedet er frit.

Behandlingen:
20 min. i Kraxenofen stolen
30 min. rygmassage

45 min / 750,- 

Den æteriske olie som frigives, hedder Coumarin – olien er kendt for at give indre ro, bedre fysisk og mental velbefindende, og skulle også kunne afhjælpe koncentrationsbesvær og spændinger, samt give en bedre søvn. Efter afspændingen afsluttes med en klassisk massage for trætte og ømme muskler.

NB: Det er kun muligt at booke behandlinger, for gæster med adgang til Strandspaen.

Kropsbehandlinger

BALANCE
En behandling hvor vi arbejder blødt og forsigtigt med dine problemområder. Vi benytter os at teknikker som bindevævsmassage og klassisk velvære massage, som sammen vil forløse spændinger og frigive affaldsstoffer fra din krop.

BALANCE-behandlingen starter med en tørbørstning af hele kroppen, der tørbørstes for at starte blodcirkulationen og dermed vil du få et mere  effektivt udbytte af din massage.

45 min. behandlingen er til dig, som ønsker fokus på et bestemt sted – her vælges ryg, skulder og nakke eller ben – du aftaler det blot med vores dygtige terapeut inden behandlingen.
45 min/750,-

90 min. behandlingen indeholder en skøn mini-ansigtsbehandling og naturligvis en behandling over hele kroppen – med masser af tid til dig.
90 min/1200,-

ENERGI
En energisk massage med akupressur og klassisk velvære massage ideel ved muskeltræthed og manglende energi – blodcirkulationen stimuleres og dermed øges kroppens energiniveau, dine sanser vækkes og du forlader rummet med fornyet energi.

ENERGI-behandlingen starter med en tørbørstning af hele kroppen. Der tørbørstes for at starte blodcirkulationen og dermed vil du få et mere effektivt udbytte af din massage.

45 min. behandling er til dig, som ønsker fokus på et bestemt sted – her vælges ryg, skulder og nakke eller ben – du aftaler det blot med vores dygtige terapeut inden behandlingen.
45 min/750,-

90 min. behandlingen indeholder en skøn mini-ansigtsbehandling og naturligvis en behandling over hele kroppen – med masser af tid til dig.
90 min/1200,-

FRYD – Fodmassage
Der er ikke noget så skønt som en fodmassage.
Dine trætte fødder vækkes med varmekompres og scrub, masseres med blide bevægelser over og under foden, hver en lille tå tager vi os af. Fødderne æltes, der arbejdes med trykpunktsmassage og klassiske velværemassage.

Psst! -Scrub og fodmassagen går helt op til knæene.

NB: Det er kun muligt at booke behandlinger, for gæster med adgang til Strandspaen.
45 min /750,