JUL

Hyggelige oplevelser i julen på kanten af Øresund

På Marienlyst Strandhotel findes et utal af muligheder også i julen, både til dig der elsker jul for fuld musik og til dig som er til en utraditionel jul.

JULEFROKOSTER 2019

I november og december 2019 slår vi atter dørene op for vores særlige koncept: Julekoncerter efterfulgt af vores berømte julefester. Inden koncerterne byder vi på det store klassiske julebord fyldt med hjemmelavede specialiteter tilberedt af vores dygtige kokke.

Vi har gjort det lidt lettere for dig at finde den helt rigtige dato. I år har du nemlig hele 8 dage at vælge imellem: 22., 23., 29., og 30. november samt 6., 7., 13., eller 14. december.

UTRADITIONEL JULEAFTEN

Den 24. december byder vi indenfor på Marienlyst Strandhotel til en utraditionel juleaften fuld af afslapning i Marienlyst Strandspa, lækker 4-retters menu og overnatning i et af vores skønne værelser.

Menu for aftenen:

Menu for aftenen tilgår

JULEFROKOST 2. JULEDAG

Tag familie eller venner med på Marienlyst, når vi den 26. december serverer vores store klassiske julefrokost i de skønne saloner med udsigt til Øresund.

• Flere slags hjemmelavede sild
• Pankostegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade
• Bagt laks med dildsne og citrus
• Langtidsstegt flæskesteg marineret i julens krydderier
• Julemedister med syltede rødbeder og grov sennep
• Hjemmelavet confit af andelår tilberedt med timian, rosmarin, løg
• Klassisk æbleflæsk
• 3 slags oste serveret med knækbrød og syltede nødder

AFSLUT 2019 MED MANÉR

Traditionen tro er Nytårsaften på Marienlyst Strandhotel en aften, I sent vil glemme. Det er os en stor fornøjelse at byde velkommen til årets sidste dag med et brag af en fest.

Glæd jer til champagne, Dronningens nytårstale, vores spændende nytårsmenu med vine ad libitum, kransekage, fyrværkeri og m.m.

The Antonelli Orchestra spiller op til dans både under og efter middagen. Fra kl. 00.15 Fortsætter festen med DJ’en bag pladerne.

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge