Pleasure siden
Book et ophold på Marienlyst Strandhotel

Michael Lauritsen i spidsen for Strandhotel Marienlyst

 In Business Nyheder, Pleasure Nyheder

Michael Lauritsen er 1. april 2017 startet som ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst. Med mere end 30 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen, er det en rutineret hotelmand, der nu har sat sig i direktørstolen.

 

Pressemeddelelse, den 12. april 2017

Michael Lauritsen er 1. april 2017 startet som ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst. Allerede i oktober 2016 blev det offentliggjort, at den erfarne hotelmand, skulle være ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst. Derfor var det en dag, som både personale og den nye direktør, har set frem til. ’Jeg glæder mig til at lære hotellet og personalet at kende, og være med til at udvikle og videreføre det særlige DNA, som det smukke gamle Strand- & Badehotel Marienlyst har’, siger en glad ny hoteldirektør på det gamle hotel fra 1861.

Strand- & Badehotel Marienlyst har været inde i en rivende udvikling, siden det fik ny ejer i 2014. Hotellet er udvidet til 225 værelser, og er dermed Nordsjællands største hotel. Der ombygges og renoveres stadig i stor stil. Særlig det nye spa- og wellness, er et meget stort projekt, som Michael Lauritsen glæder sig til at kunne åbne senere i 2017. Efter den nye værelsesfløj blev færdig til nytår, er turen nu også kommet til det område, hvor administrationen har ligget. Hotellets administrative team er flyttet ind i flotte lokaler i den nye tilbygning. Dermed kan de attraktive lokaler, med direkte udsigt til Øresund, ombygges til nye konferencelokaler, til glæde for hotellets konferencegæster. Også Loungebaren er under stor forvandling. Her åbnes hotellet endnu mere op ud mod havet og der udvides med et orangeri samt en udendørs terrasse, som ligger få skridt fra Øresund. Her kan gæsterne fremover nyde udsigten og lyset i endnu højere grad.

Med mere end 30 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen, er det en rutineret hotelmand, der nu har sat sig i direktørstolen. Michael Lauritsen kommer senest fra en stilling som regionsdirektør hos Comwell Hotels, og har tidligere arbejdet på Hotel Kolding Fjord, Radisson Blu Aarhus og Scandic Copenhagen. Michael Lauritsen glæder sig til at bruge sin lange erfaring i den nye spændende opgave som direktør for Strand- & Badehotel Marienlyst.

’Strand- & Badehotel Marienlyst har en helt fantastisk historie og beliggenhed. Det er et helt unikt hotel med et kæmpe potentiale’ siger Michael Lauritsen og fortsætter ’Jeg glæder mig til at være med til at rykke det gamle legendariske badehotel op i næste liga, og udfylde det smukke hotels unikke rammer sammen med det stærke og fagligt dygtige team på hotellet’.

 

For yderligere information og interview:

Michael Lauritsen, direktør, ml@marienlyst.dk, mobil 20 49 79 75

Ken Torpe Christoffersen, bestyrelsesformand, ktc@wtc-law.dk, mobil 222 000 43