Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding aktiviteterne er skabt i samarbejde med Running26, som er specialister i at forme og udføre aktiviteter og teamoplevelser som kan give hele teamet en anderledes og styrkende oplevelse, som huskes længe efter.

GPS Race

Et skræddersyet GPS-race, hvor spørgsmål og opgaver er tilpasset hvert event. En perfekt måde at komme rundt i de flotte omgivelser, hvad enten det er på gå- eller løbeben, på cykel, MTB eller andet.
Spørgsmålene og opgaverne, man møder undervejs, kan tilpasses efter det enkelte arrangement og på den måde supplere eksempelvis en konference med spørgsmål og svar fra konferencens indhold.

Tid: 1-5 timer / Sted: Omkring hotellet

Kor Performance

Din stemme er et spejl på din sindstilstand og med de rette værktøjer og teknikker, kan du styre din stemme fremfor at stemmen styrer dig.
Med vores dygtige stemmetræner og korleder, får I en sjov og positiv oplevelse som hold og individuelle værktøjer med langtidseffekt.

Tid: 1,5-3 timer / Sted: Konferencelokalet

Grænsebrydende teamudvikling

I får mulighed for at prøve at gå på kul, på glasskår, hugge et bræt over med hånden og meget mere, som de fleste af os tror, ikke er muligt.
Øvelserne kombineres indledningsvis og undervejs med læring om, hvordan vi som individer og teams overvinder de mentale begrænsninger, der ofte står i vejen for vores udvikling.

Tid: 1-5 timer / Sted: Stranden eller i et af vores lokaler / Max 100 pax

LUK
LUK

Angiv venligst en dato

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Nyheder du ikke vil gå glip af!

Tilmeld dig Marienlyst Strandhotels nyhedsbrev og modtag nyheder, invitationer til events, gode tilbud og meget mere.
Deltag i konkurrencen om et Spa Gourmet ophold – vi trækker en vinder hver måned.
Tilmeld nyhedsbrev & deltag i konkurrence
close-link