Teambuilding og aktiviteter med CoastZone

Boost energien og skab overskud

På Marienlyst Strandhotel stiller vi skarpt på vigtigheden af energi og overskud i forbindelse med jeres mødedag. Derfor tilbyder vi i tæt samarbejde med CoastZone, Danmarks førende udbyder af teambuilding, en række oplevelser med afsæt i vores unikke faciliteter og omgivende natur. Det betyder, at I kan lade batterierne op -anderledes og aktivt.

Vi ved, at helheden er afgørende for udbyttet, og vi bestræber os derfor på, at jeres mødeoplevelse er både sammenhængende, overraskende og unik. Det sker, når vores rådgivning og rammer, mad og oplevelser tilfører jeres egen agenda værdi. Find inspiration til det aktive mødebreak her og mærk, hvordan en praktisk vinkel vil booste deltagerinvolveringen og give jeres mødebudskaber større tyngde. Vi glæder os til at høre om jeres tanker og idéer.

De 4 elementer

Kom helt tæt på naturens kræfter ved Øresund, og bliv udfordret i de 4 grundelementer! I unikke omgivelser, der ikke findes magen til, mærker I de helt særlige spændingsfelter, der opstår mellem vand og ild, jord og luft. En dynamisk konkurrence udspiller sig, og I kæmper mod elementerne og hinanden i små teams. Rammen er berigende, og I er i trygge hænder, når I for en stund træder ud af hverdagen og den vante komfortzone.
Mere: Vi inspirerer jer til det 5. element med middag eller fest som en del af oplevelsen.

Tid: 1-3 timer / Sted: På vandet og langs kysten

I hælene på Helsingørs historie

Gå på opdagelse i den smukke kystby, og lad den være jeres spilleplade. Med en tablet i hånden bevæger I jer rundt i små teams og lader det interaktive kort guide jer til et væld af seværdigheder og lokationer. Måske går jeres tur langs vandet og gennem de smalle, brostensbelagte gader, forbi de farverige murmalerier og den blankpolerede skulptur HAN, omkring Kulturværftet, Museet for Søfart og byens vartegn; Kronborg Slot. Ved alle checkpoints udfolder historien sig med interessante opgaver på skærmen; I pusler årstal og personligheder, foreviger gode øjeblikke med foto og video og udforsker hotellets unikke madkoncept Sundkræs.
Mere: Drag 10 af jeres mødebudskaber ind i spillet og underbyg dem i praksis.

Tid: 1-2 timer / Sted: Langs kysten og i byen

Sand og vand

Del sjov, glæde og energi på stranden ved Marienlyst! I vandkanten skruer vi op for teamdynamikken og underbygger den maritime stemning. Gennem praktiske øvelser og udfordringer dyster I side om side i små teams. De enkelte opgaver udvælges med afsæt i jeres fokus og forskelligheder, og I oplever, hvordan I motiverer hinanden gennem et tæt, praktisk samarbejde. Om I er 10 eller 1000 deltagere, fastholdes det store fællesskab i denne ramme, hvor I også har mulighed for at tilvælge aktiviteter på vandet; fx kajak, Stand Up Paddle og RIB sejlads.
Mere: Indled oplevelsen med foredrag om godt samarbejde og udlev teamværdierne i praksis.

Tid: 1-3 timer / Sted: På stranden

Trafikprop

Udlev konkurrencelysten og oplev teamwork som den absolutte game changer! Jeres mødelokale omdannes til spilunivers, og i små teams lægger I strategi og fordeler roller for bedst muligt at løse trafikpropper på 40 forskellige levels – ikke bare i lille skala ved bordet, men også i stor skala på gulvet. Som spillet skrider frem, bliver trafikpropperne mere og mere indviklede, og snart må I forhandle jer til flere kompetencer. Udtænk en god plan, vær tro mod den og handl hurtigt!
Mere: Brug spillet som aktivt mødebreak eller som stemningsskaber før middagen.

Tid: 2 timer / Sted: I mødelokalet

De 9 intelligenser

Oplev personligt drive og teamwork i en intens pointjagt! I arbejder tæt sammen i små teams omkring praktiske opgaver, der peger i 9 forskellige retninger, nærmere betegnet De 9 intelligenser. Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel? Sammen knækker I koder og tal, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gambler, gætter gåder og får styr på dyr. Det gælder om at tænke ud af boksen og bygge på bredden i teamets kompetencer.
Mere: Lad oplevelsen minde jer om styrken i forskelligheder og samarbejde på tværs.

Tid: 2 timer / Sted: I mødelokalet

Kommunikation over afstand

Brug gamification til at booste fokus og energi, og gør vejen fra ord til handling kortere! Dette spil afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation på tværs af geografi og afdelinger, adfærd og kompetencer, og bekræfter værdien af et fælles sprog. I arbejder sammen i små teams; den ene halvdel indendørs og den anden halvdel udendørs. Telefonkontakt, GPS-tracking og vidensdeling er midlerne, når checkpoints skal findes og koder knækkes.
Mere: Overrask fx med champagnesmagning eller form opgaver efter jeres fagfokus.

Tid: 2,5-4 timer / Sted: Langs kysten, i byen og på hotellet

Forår og sommer

Året rundt har vi et udvalg af sæsonbetonede oplevelser, hvor samværet og fællesskabet er i fokus. I sommerhalvåret er det oplagt at lade den smukke natur danne rammen om fx drageflyvning og strandspil, stigegolf og frisbee golf, bueskydning og cricket, sejlads og vandsport. Hvad med at slutte af omkring bålet med skumfiduser og snobrød?
Mere: Måske har I en årlig fodboldturnering, der have nyt liv eller være præcis som den plejer?

Tid: 1-3 timer / Sted: Udendørs eller indendørs

Efterår og vinter

Året rundt har vi et udvalg af sæsonbetonede oplevelser, hvor samværet og fællesskabet er i fokus. Selvom vejret er koldere, kan udendørs oplevelser stadig være at foretrække – med frisk vind i ansigtet. Fx er drageflyvning den perfekte efterårsaktivitet, ligesom strandspil, bueskydning og boldspil også er hyggelige at samles om. Gå på jagt efter rav eller få varmen med aktiv sudoku. Pak jer ind i tæpper omkring bålet, nyd en god suppe eller bryg jeres egen slow brew kaffe.
Mere: Kombiner oplevelser ude med hygge inde, så årstiden opleves fra sin bedste side.

Tid: 1-3 timer / Sted: Udendørs eller indendørs

Mennesker skaber bevægelse

CoastZone er teambuilding i øjenhøjde. Med blik for den enkelte, teamet og virksomheden skaber vi oplevelser og udvikling, der involverer, motiverer og forvandler. Som passionerede praktikere gør vi os umage med at skabe tryghed og mening i alle sammenhænge.

Vores arbejde med mennesker bygger på respekt og en særlig evne til at sætte varige aftryk. Vi viser vej til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater

Book møde med teambuilding og aktiviteter på:

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Marienlyst Strandhotel