Teambuilding & Aktiviteter

vinder-img-squoosh

AKTIVITETER PÅ MARIENLYST

På Marienlyst Strandhotel stiller vi skarpt på vigtigheden af energi og overskud, når man skal holde til en lang konferencedag. Derfor tilbyder vi mange forskellige former for aktiviteter og teambulding-øvelser, som alle tager udgangspunkt i vores unikke faciliteter og udendørs omgivelser.

Med en konferencekoordinator tilknyttet, skræddersyr og planlægger vi jeres konference og teambuilding, præcis som I ønsker, at det skal være. Med andre ord bestræber vi os på at give jer nogle oplevelser, som I ikke finder andre steder.

Oplevelser for alle – Gåtur til Kronborg

Tag et par gode sko på og oplev den skønne natur omkring Marienlyst Strandhotel sammen med kollegerne.
Slå smut i strandkanten, gå en tur rundt om Kronborg Slot eller udforsk Helsingørs gamle smukke stræder og bygninger.

Kontakt os

Vi har opdelt vores teambuilding og aktiviteter i 5 kategorier, så det er nemt at blive inspireret til lige netop den aktivitet der passer til jer. I samarbejde med Running26 har vi udviklet mange forskellige aktiviteter som alle tager udgangspunkt i den omkringliggende natur, havet og stranden.

Her tilbyder vi alt fra undervandsjagt og lerdueskydning på stranden, til yoga eller saunagus og andre spændende aktiviteter.
For mere information – kontakt vores konferenceafdeling for at høre mere på tlf.: 5360 4000 eller booking@marienlyst.dk.

DELUXE

Deluxe er en række aktiviteter hvor alle kan være med og hvor det sociale er et vigtigt omdrejningspunkt.

Running 26

Running 26 har udviklet nogle udendørs teamaktiviteter hvor omdrejningspunktet er fysisk aktivitet for hele teamet.

CoastZone

CoastZone er teambuilding i øjenhøjde. Med blik for den enkelte, teamet og virksomheden har de skabt en række aktiviteter med afsæt i vores unikke faciliteter og omgivende natur.

SPA

Vores Strandspa giver jer mulighed for at integrere spændende og anderledes aktiviteter i jeres mødedag. Spaaktiviteterne er designet til, at alle kan være med.

Skræddersyet

Teambuilding er aktiviteter som er skabt med det formål, at få hele holdet til at noget være sammen og løse anderledes og udfordrende aktiviteter.

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge