Teambuilding & Aktiviteter

vinder-img-squoosh

AKTIVITETER PÅ MARIENLYST

På Marienlyst Strandhotel stiller vi skarpt på vigtigheden af energi og overskud, når man skal holde til en lang konferencedag. Derfor tilbyder vi mange forskellige former for aktiviteter og teambuilding-øvelser, som alle tager udgangspunkt i vores unikke faciliteter og udendørs omgivelser.

Med en konferencekoordinator tilknyttet, skræddersyr og planlægger vi jeres konference og teambuilding, præcis som I ønsker, det skal være. Med andre ord bestræber vi os på at give jer nogle oplevelser, som I ikke finder andre steder.

I forbindelse med jeres teambuilding har I naturligvis mulighed for at tage en overnatning i nogle af de mange elegante værelser på vores historiske hotel. På denne måde kan I problemfrit afholde konferencer og teambuildings, der strækker sig over to dage.

Teambuildingoplevelser for alle

Vi tilbyder forskellige muligheder for teambuilding, som vi på forhånd har sammensat for jer. Vi har opdelt vores teambuilding og aktiviteter i 5 kategorier, så det er nemt at blive inspireret til lige netop den aktivitet der passer til jer. Blandt vores teambuildingpakker kan I selv vælge hvad der skal være omdrejningspunktet for jeres tid sammen. Hvis I gerne vil have fart over feltet og ønsker jer en fysisk aktiv teambuilding, så kan I vælge vores Running 26 løsning. Denne pakke byder på mange forskellige udendørs aktiviteter, heriblandt kajak, kano, SUP, mountainbiketure, orienteringsløb, korperformance, grænsebrydende teamudvikling og meget andet.

Skal det sociale være omdrejningspunktet for jeres teambuilding, så er vores Deluxe løsning det oplagte valg. Her kommer I vidt omkring forskelligartede aktiviteter som lerdueskydning, casinobesøg, cocktailkursus og bålaften på stranden.

Ønsker I en teambuilding i øjenhøjde og i pagt med de naturskønne og historiske omgivelser, så er vores Coastzone det rette for jer. Her kommer I i kontakt med de 4 elementer og får mulighed for at afdække Helsingørs historie. Gennem udfordringer i små teams udforsker I de 9 intelligenser og I får også mulighed for at prøve kræfter med strategisk tænkning, når jeres mødelokale omdannes til et spilunivers, der kræver ultimativt teamwork.

Endnu et yndet valg er vores Spa løsning. Her har I mulighed for at tilbringe tid med hinanden samtidig med at I får styrket kroppen med yogaaktiviteter i Pyramiden. Vores signatur Saunagus med Øresundsdyp er også en del af pakken. Saunagusen åbner op for alle sanser og giver jer mulighed for at mærke jer selv. I bliver også guidet igennem nogle åndedrætsøvelser og får plejet jeres fødder med massage med vores specielle bolde.

I har naturligvis også mulighed for fuldstændig selv at skræddersy jeres teambuildingdag. Kontakt os og lad os i fællesskab sammensætte en dag, der til fulde lever op til jeres ønsker.

Tid til fritid

Sideløbende med jeres teambuilding bliver der naturligvis tid til fritid. Tag et par gode sko på og oplev den skønne natur omkring Marienlyst Strandhotel sammen med kollegerne.

Slå smut i strandkanten, gå en tur rundt om Kronborg Slot eller udforsk Helsingørs gamle smukke stræder og bygninger. Helsingør er en gammel by, der er rig på historie og charmerende bostensbelagte gader og bindingsværkshuse. Og hvis I har ekstra meget tid til overs kan I tage en smuttur til Helsingborg – færgen afgår hyppigt til og fra Helsingør og overfarten ikke mere end 20 minutter.

Tag en overnatning med udsigt over havet

Med hovedet og hjertet fulde af oplevelser efter en lang teambuildingdag vil mange foretrække ikke at skulle tænke på hjemmetransport, men i stedet for gå til køjs, når de føler for det. På Marienlyst Strandhotel har I rig mulighed for indkvartering på et af vores mange smukke værelser. Her kan I i ro og mag trække jer tilbage lige når det passer jer og overnatte med storstået udsigt over Øresund. Vi garanterer at I er friske og veludhvilede efter en overnatning i hotellets indtagende værelser. Om morgenen sørger vi for at I får den bedste start på dagen ved at anrette en overdådig brunchbuffet for vores gæster med noget for enhver smag.

Kontakt os og hør mere

Har I spørgsmål i forbindelse med teambuilding eller overnatning på Marienlyst Strandhotel, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at komme med råd og sparring og hjælpe vores gæster i mål med at sammensætte jeres teambuilding dag, så det bliver præcis som I ønsker.

For mere information – kontakt vores konferenceafdeling for at høre mere på tlf.: 5360 4000 eller booking@marienlyst.dk.

DELUXE

Deluxe er en række aktiviteter hvor alle kan være med og hvor det sociale er et vigtigt omdrejningspunkt.

Running 26

Running 26 har udviklet nogle udendørs teamaktiviteter hvor omdrejningspunktet er fysisk aktivitet for hele teamet.

SPA

Vores Strandspa giver jer mulighed for at integrere spændende og anderledes aktiviteter i jeres mødedag. Spaaktiviteterne er designet til, at alle kan være med.

Skræddersyet

Teambuilding er aktiviteter som er skabt med det formål, at få hele holdet til at noget være sammen og løse anderledes og udfordrende aktiviteter.