DET SIGER VORES KUNDER

HVORDAN OPLEVER VORES GÆSTER DET AT HOLDE MØDER OG KONFERENCER PÅ MARIENLYST?

På Marienlyst Strandhotel har vi hvert år glæden af at tage imod en masse skønne virksomheder og gæster indenfor mange forskellige brancher. I det forgangne år, dannede vi rammen om mere end 470 forskellige virksomheders konference og havde over 30.000 mødegæster på besøg.

Vores fornemmeste opgave er altid at gøre os umage i alt det vi udretter. Vi ønsker at kunne tilbyde en høj service og en helstøbt konferenceoplevelse, som gør, at virksomhederne har lyst til at vende tilbage til os og give os muligheden for igen at skabe rammerne for en vigtig dag for deres virksomhed og medarbejdere.
Vi stræber dagligt efter at have nogle glade og tilfredse konferencegæster, og vi er meget stolte over de tilbagemeldinger vi får med høje tilfredsrater på hele mødeoplevelsen. Noget som vi dagligt gør alt, hvad vi kan, for at efterleve.

Hør mere om, hvilke erfaringer nogle af de virksomheder, som har gæstet hotellet i løbet af året har gjort:

Tina Bendsen Malmberg

Personal Assistant to
Mikael Brandt, CFO
Bioenergy Finance & Ørsted Business Services

Helle Pehrson

Konsulent
Københavns Professionshøjskole, Forvaltning og Organisation
Ledelse, Organisation og Forvaltning Videreuddannelse

Marianne Gade Kranker

Manager & Executive PA
Henrik Rosendahl, CEO
Rosendahl Design Group A/S

Andre kunder siger

Marianne Drachmann

PA, YouSee

Marienlyst Strandhotel er uden tvivl Danmarks bedste hotel. Med en unik beliggenhed – hvor man både fra mødelokaler og værelser kan nyde den smukkeste havudsigt, bliver man forkælet på alle tænkelige måder. Maden er helt i top, personalet er ALLE nærværende, engagerede og yderst kompetente – og de gør ALT for, at deres gæster skal føle sig hjemme. Spaen er den ultimative forkælelse og hvad enten man holder et møde, teambuilding eller et privat arrangement, kan man være sikker på, at alle går fra opholdet med en oplevelse ud over det sædvanlige.

Mikala J Milling Hossy

Event Specialist, IBM

Beliggenhed, smukt, hyggeligt. Det er en fornøjelse at besøge Marienlyst Strandhotel, både ved et privat ophold, og ved afholdelse af vores konferencer.
Trods stedet ligger et godt stykke kørsel fra København, er det kørslen værd, at komme væk fra storbyens støj og larm, til havets afslappende rislen og hotellet smukke renoveret omgivelser. Udsigten er i top, faciliteterne lige så, og maden i en kaliber for sig selv.
Personalet er altid service minded, hjælper med en hver ting, er med til at skabe en god oplevelse for mine konference deltagere, og tænke kreativt når noget skal fikses. Vi kommer helt sikkert igen både privat og i forretnings øjemed.

Connie Damgaard

Head of Decision Support Nordic, Nestlé

Vi har netop gennemført et 2 dages team event på Marienlyst Marienlyst har leveret et super arrangement fra ende til anden.
Personalet er professionelt og altid hjælpsomme. Maden er fantastisk og der er super service fra alle i såvel mødeafdelingen, som receptionen og restauranten.
Værelser var ligeledes noget alle var begejstrede for, det var af en standard, som de ikke havde forventet og mange benyttede også SPA afdelingen og var meget tilfredse med også denne del af opholdet.
Næste ophold går med sikkerhed også til Marienlyst Strandhotel.

SEND FOREPØRGSEL

Udfyld nedenstående skema med dine foreløbige ønsker for dit næste møde eller konference. Vi sender dig herefter – inden for 24 timer – et gratis og uforpligtende tilbud på arrangementet.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :