KONTAKT

Hvad kan vi hjælpe med

Kontakt os

Har du spørgsmål til møder, konferencer, værelser, ophold eller måske noget helt andet? Så send os en mail og vi vil besvare den eller kontakte dig hurtigst muligt. Er du i tvivl om, hvem din henvendelse skal gå til, så brug vores hovedmail, som er hotel@marienlyst.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Marienlyst Strandhotel.

Marienlyst Strandhotel
Ndr. Strandvej 2
DK-3000 Helsingør

Tel.: +45 4921 4000
Fax: +45 4921 4900

Hoved e-mail adresse
hotel@marienlyst.dk

CVR Nr.: 1698 5104
Nordea: Reg. nr.: 2191 Konto nr.: 4397876115
Swift: NDEADKKK
IBAN Code: DK 2720004397876115

Grundet ombygning på hotellet er der aktuelt færre parkeringspladser end normalt.
Derfor henviser vi til P-pladsen Tennis hallen som findes 300 meter efter hotellet på højre side.

Adressen er: Nordre strandvej 14, 3000 Helsingør

 • Ayhan Güner
  Ayhan Güner Housekeeping Manager

  Jeg hedder Ayhan og er Marienlyst Strandhotels Facility Manager. Det betyder at det er mig, der er ansvarlig for, at hotellets faciliteter altid er i top. Jeg har en uddannelse i Hotel Management og har mange års erfaring i hotelbranchen. Jeg holder af at arbejde på hotellet, da der konstant er udvikling – og så er omgivelserne også helt fantastiske.

 • Nanna Maria Hansen
  Nanna Maria Hansen Køkkenchef

  Jeg hedder Nanna Maria og er Køkkenchef på Marienlyst Strandhotel. Med medfødt nysgerrighed og den smukke natur omkring Marienlyst som inspirationskilde udarbejder jeg forskellige gastronomiske koncepter på hotellet og komponerer alle menuer til vores restauranter og events. Med 14 års erfaring indenfor kokkefaget har jeg været køkkenchef på flere restauranter samt et hotel og har derigennem opbygget en stor viden inde for råvarer, bæredygtighed, sundhed og arbejdsmiljø. Det bedste ved mit arbejde er at servere retter til vores gæster, som alle i køkkenet er stolte af.

 • Michael Søgaard
  Michael Søgaard Food & Beverage Manager

  Jeg hedder Michael og er F&B manager på Marienlyst Strandhotel. Jeg har en lang årrække af erfaring fra både danske og internationale hoteller og restauranter.  Mit vigtigste arbejde består i at sikre at du møder et smilende og imødekommende personale, om end du er i en af vores restauranter, til en fest eller i baren.

 • Dennis Rasmussen
  Dennis Rasmussen Banquetchef

  Jeg hedder Dennis, og er Banquetchef på hotellet. Min daglige arbejdsgang er i restauranten, hvor jeg i praksis sørger for, at afvikle middage for vores konferencegæster, spagæster og private selskabsarrangementer, det er min fornemste opgave altid at sikre en god oplevelse.

 • Kent Wæde Hansen
  Kent Wæde Hansen Booking Manager

  Jeg hedder Kent og det er mig, der er ansvarlig for booking på hotellet. Det er selvsamme ansvarsområde, som jeg brænder mest for. Med mine 25-30 års erfaring inden for hotelbranchen har jeg siddet i stort set alle stillinger – lige fra stuedreng til direktør. Det er vigtigt for mig at være med til at udvikle og være en del af den kultur, som Marienlyst Strandhotel er ved at få opbygget.

 • Birgitte Høffner
  Birgitte Høffner Key Account Manager

  Hej, jeg hedder Birgitte. Jeg arbejder som Key Account Manager. Jeg er kundeansvarlige for en række af vores key accounts – og står bl.a. for rundvisninger, kundebesøg og events. Jeg nyder virkelig at have rundvisninger og møder med vores kunder, da de altid roser maden, beliggenheden og den dejlige atmosfære. Derudover er det et stort privilegium at være en del af en arbejdsplads, som man med stolthed kan vise frem.

 • Karina Horsbøl Kruse
  Karina Horsbøl Kruse Salgschef

  Mit navn er Karina og er salgschef hos Marienlyst. Jeg sørger for at du som gæst på Strandhotellet altid bliver mødt af glade medarbejdere, da jeg har fokus på vores medarbejderes trivsel og arbejdsglæde. Jeg tror på at vi aldrig er stærkere end det svageste led og derfor er det yderst vigtigt for mig at alle har ‘hjertet med på arbejde’ hver dag, når de træder ind af dørene på Marienlyst. Udover at have fokus på den gode interne medarbejderkultur, er jeg også ansvarlig for nogle af hotellets største kunder. Det er så dejligt at arbejde et sted, hvor der er så meget stemning og sjæl, og SÅ mange muligheder for kunderne som på Marienlyst.

 • Helle Dyrlund
  Helle Dyrlund Fest- & Eventkoordinator

  Mit navn er Helle og jeg er stemmen i telefonen, når du ringer for at booke dit arrangement. Jeg arbejder nemlig som Fest- & Eventkoordinator hos Marienlyst Strandhotel. I er i de bedste hænder hos mig, da jeg er født og opvokset i restaurationsbranchen. Jeg har erfaring med alt fra firmaarrangementer til bryllupper. Marienlyst er en perle i sig selv og er den perfekte ramme for jeres næste event. Så jeg giver ikke slip på jer, før I har følelsen af, at I har haft et veloverstået arrangement hos os – og ikke mindst har lyst til at komme tilbage.

 • Lotte Christensen
  Lotte Christensen Food & Beverage Chef

  Mit navn er Lotte og jeg er F&B Chef.
  Min fornemste opgave er vores dygtige banquetchefer, tjenere og bartendere har de bedste forudsætninger for at give dig som gæst den bedste gæsteoplevelse på vores smukke hotel.
  Vi arbejder hver dag på at blive bedre og højne vores serviceniveau – både ved hele tiden at videreudvikle vores i forvejen, dygtige stab, og sørge for at vi internt holder den gode tone overfor hinanden.
  Derudover er det også mig der booker vores kunstnere og sørger for, at Marienlyst har et alsidigt underholdningsprogram.
  Jeg har mere end 20 års erfaring indenfor restaurationsbranchen fra både danske, såvel som udenlandske hoteller og restauranter.
  Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 • Mai Pedersen
  Mai Pedersen Konferencesouschef

  Jeg hedder Mai Garde Pedersen og er Konferencesouchef, de sidste 24 år har jeg haft min plads i vores konference afdeling, hvor jeg dagligt glæder mig til at byde vores gæster velkommen og derfor har skabt mange nære relationer. For mig er det vigtigt at være en nærværende og hjælpsom værtinde med kærlighed og sans for detaljer under mine gæsters arrangement, så vores gæster altid føler sig velkomne og i trygge hænder og kan fokuserer på deres mødedag.

 • Michael Lauritsen
  Michael Lauritsen CEO

  Mit navn er Michael og jeg er hotellets administrerende direktør. Jeg har et stærkt afsæt indenfor hotelbranchen, hvor jeg har varetaget flere direktørstillinger gennem de sidste 15 år. Dette betyder dog ikke at jeg udelukket er at finde på mit kontor. Min fornemmeste opgave er nemlig at være i kontakt med både mine medarbejder og gæster. For mig handler det om at være i øjenhøjde – især på en arbejdsplads hvor tempoet er højt og ingen dag er ens. Jeg ved, mit team og jeg lykkedes, når vores gæster kommer igen.   

 • Rosanna Krause
  Rosanna Krause Administrationschef

  Jeg hedder Rosanna. Jeg har ansvaret for vores online-booking, property management system og revenue management. Jeg har været i hotelbranchen i over 30 år, og har haft mange forskellige hotel-funktioner. Jeg har bl.a. arbejdet som stuepige, receptionist, controller, hotelchef og nu arbejder jeg som Administration Manager. Jeg kender derfor hver en krog på hotellet og har et stort overblik.

 • Christa Marker
  Christa Marker Møde- & Eventkoordinator

  Mit navn er Christa Marker og jeg arbejder hos Marienlyst Strandhotel som Møde- og Event Koordinator. Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg færdes på hotellet i et samspil mellem kollegaer fra forskellige faggrupper og vores gæster. Med et mangeårigt bagland indenfor Travel Management har jeg stor erfaring med rejser, møder og konferencer. Når jeg arbejder med møder og events så er serviceniveauet og kvaliteten høj og med fokus på altid at levere en professionel og nærværende service overfor vores gæster.

 • Susanne Liebe
  Susanne Liebe Møde- & Eventkoordinator

  Mit navn er Susanne og jeg er Møde- & Eventkoordinator. Jeg har altid arbejdet i rejse- og hotelbranchen. For mig handler det om at skabe gode oplevelser for vores gæster hver eneste dag. Det vigtigste for mig er, at du altid som gæst føler dig 100% tryg. Mit mål er altid at skabe de bedste rammer for dig og din gruppe, så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigst for jer. Jeg har mange stamgæster og det er en fornøjelse at byde vores glade gæster velkommen igen og igen.

 • Bettina Marcussen
  Bettina Marcussen Møde- & Eventkoordinator

  Jeg hedder Bettina Marcussen og jeg arbejder som Møde- og Event Koordinator hos Marienlyst Strandhotel. Med min tidligere erfaring som DKBS ambassadør har jeg gode kompetencer indenfor mennesker og deres behov. Derfor er det er mig som er med på kundens rejse fra start til slut. Jeg tager mig både af planlægningen af konferencen, jeg byder hjertelig velkommen ved ankomst og jeg er med hele vejen igennem konferencen. Jeg elsker alsidigheden ved mit job og efterstræber altid at give kunden den bedste oplevelse hos os.

 • Anne Fritzbøger
  Anne Fritzbøger Bookingkoordinator

  Jeg hedder Anne Fritzbøger og arbejder som Booking-og Salgskoordinator. Jeg har arbejdet inde for hospitality de sidste 30 år og kender derfor branchen ud og ind. Min hovedfunktion hos Marienlyst Strandhotel er at udarbejde og udsende tilbud ud fra vores kunders ønsker og behov og efterfølgende sikre at vores kunder vælger Marienlyst til deres møder og konferencer. Det vigtigste for mig er at kunne give vores kunder god service og imødekomme deres forventninger på mest tilfredsstillende måde muligt. Derudover er det skønt at være en del af vores fantastiske salgsteam.

 • Emilie Hjorth
  Emilie Hjorth Kommerciel Manager

  Mit navn er Emilie og jeg er Kommerciel Manager på Marienlyst Strandhotel. Der er heldigvis ikke to dage på Marienlyst Strandhotel som er ens! Sammen med mine dygtige kollegaer gør vi os umage for at skabe den bedste og mest personlige oplevelse for hver en gæst. Jeg elsker at deltage i kreative processer og se ideer blive til virkelighed over for både driften og vores gæster. Når dagen slutter med solnedgang over Kronborg og jeg mødes af gæsternes latter og smil, så ved jeg at vi har lykkes.

 • Marie Louise Fjeldsøe Svenson
  Marie Louise Fjeldsøe Svenson Fest- & Eventkoordinator

  Jeg hedder Marie og er Fest- & Eventkoordinator på Marienlyst Strandhotel.
  Jeg er indbegrebet af livsglæde og ved efter mange år i hotelbranchen, at jeg kan skabe rammer, der får gæsten til at føle sig velkommen, vigtig, tryg, set og hørt.
  I mit arbejde favner jeg både det store overblik og detaljen, der gør forskellen for en totaloplevelse.
  Min passion er altid at bidrage med at få gæsterne til at gå ud af døren som ambassadører for Marienlyst Strandhotel.

 • Rikke Bruun
  Rikke Bruun People & Culture Manager

  Mit navn er Rikke Bruun og jeg er People & Culture Manager på Marienlyst.

  Jeg har de sidste 15 år arbejdet med kultur og organisationsudvikling. Jeg gør en forskel på Marienlyst ved at søge for, at vi har de rette kompetencer i rette roller og sætte rammerne for at en inkluderende kultur, hvor vores at ledere og medarbejdere udvikler sig, og kan performe som nærværende værter for vores gæster, lige meget hvilken funktion de bestrider.