Om Marienlyst Strandhotel

Velkommen til ’Business’ på Marienlyst Strandhotel.

Her giver vi dig mulighed for at udvikle din forretning og dine medarbejdere i inspirerende rammer, der er vidunderligt forskellige fra dem, I er vant til. For kun her vil I opleve den helt særlige kombination af stolt historie, unik beliggenhed, udsøgt gastronomi og passioneret service.

Lidt tilbagetrukket fra hotellets øvrige aktiviteter har vi indrettet 19 fleksible møde- og konferencelokaler til dig og dine deltagere. Men snyd ikke jer selv for at inddrage vores smukke omgivelser og hotellets mange tilbud til at skabe en varieret og fuldendt oplevelse.

På Marienlyst Strandhotel har vi udviklet en helstøbt gastronomisk profil baseret på lokale råvarer og kompromisløs kokkekunst. Glæd jer for eksempel til frokost på stranden eller frisk fisk serveret på drivtømmer i mødelokalet. Med andre ord, skal I ikke bare vide, I er kommet til strandhotellet, I skal mærke det!

I skal føle jer hjemme og taget godt imod, og med os som tovholder for dit næste arrangement, vil du opleve, at vi altid er der for jer. Vi glæder os til samarbejdet og til at vise dig, hvorfor historien om Marienlyst Strandhotel kun lige er begyndt.

Med venlig hilsen
Michael Lauritsen, hoteldirektør