Faciliteter

dba-vinder

DET KAN DU OPLEVE PÅ MARIENLYST STRANDSPA

Opvarmede bassiner

Dyk ned i de opvarmede bassiner både ude og inde, alt imens du nyder udsigten langs stranden med Kronborg Slot i baggrunden. Vi byder både på indendørs pool, flere boblebade og en udendørs infinitypool.

Panoramasauna

Sådan har du helt sikkert aldrig oplevet en sauna. Højt hævet over vandet, kan du fra Panoramasaunaen nyde udsigten og følge livet langs strandkanten. Siddepladserne er bygget i en særlig schweizisk fyr, der under opvarmningen udgiver en dejlig duft fra træet.

Badstue

Badstuen er et sanseligt kunstværk i turkisblå nuancer og flot patineret kobber. Her mødes gammeldags badetraditioner fra mormors tid med eksklusive sparitualer, der renser ud i kroppen og frigiver de vigtige lykkehormoner. Kom helt ned i gear med en tur i dampbad og væk kroppen til live igen med kolde og varme gys fra de store trætønder.

Saltterapi

I saltterapirummet finder du din indre ro. Kun oplyst af vandpejsen og de skiftende lys i væggen, giver du slip på alle dagens indtryk, mens du bare nyder at være tilstede og indånder den rensende luft.

Kraxenofen stole

Kraxenofen stolene er en behandling, der giver en mild dampvarme, som kan
lette muskelsmerter og styrke immunsystemet. Du finder Kraxenofen stolene på 1. sal.

Strandsauna

Som navnet antyder, ligger vores to strandsaunaer placeret direkte i vandkanten, og du har ganske få skridt til den afkølende dukkert i Øresund. Nyd saunaen alene, med en kollega eller prøv vores populære saunagus.

Solterrasse

Når solen står højt, findes der intet bedre sted at være end i en liggestol på solterrassen. Nyd den spektakulære udsigt over stranden og Kronborg Slot i godt selskab. I kan f.eks. tage et køligt glas vin med ud fra caféen.

Pejsestuen

I den varme og hyggelige pejsestue kan du nyde den smukkeste udsigt til Øresund, Kronborg Slot, spaen og den knitrende pejs. Læn dig tilbage i de bløde spasenge og fordyb dig med en god bog eller nyd en god snak med en kollega.

Café og shop

Sunde energibarer, friskbrygget Aeropress-kaffe eller mikrobrygget øl? I vores café finder du lige netop dét, der betyder velvære for dig. Vi tilbyder også lette anretninger og en lækker salatbuffet.