Business

Et helt særligt sted at mødes
vinder-img-squooshh

MARIENLYST BUSINESS

“Mange erhvervskunder besøger os første gang på grund af vores unikke beliggenhed ved Øresund. Vi tror dog på, at det er de helstøbte oplevelser, der bringer dem tilbage, igen og igen.”

Michael Lauritsen, hoteldirektør

På Marienlyst Strandhotel topper vi netop nu den prestigefyldt liste MyImageKonference, hvor 867 mødebookere har bedømt 78 møde- og konferencecentre i hele landet. Vi er blevet kåret, som det bedste konferencehotel på hele fem ud af ni parametre – nemlig for “dygtige sparringspartnere”, “rigtigt gode lokaler”, “gode til unikke oplevelser”, ”fleksible og servicemindende” og “rigtig god mad”.

Læs mere om muligheder for møder, konferencer og teambuilding på Marienlyst Strandhotel.

MØDER

Indtag det historiske Marienlyst Strandhotel. I stilfulde, professionelle rammer og med det forfriskende Øresund lige udenfor, er døren åben for helt unikke møder. Du får naturligvis tilknyttet en dygtig konferencekoordinator, som varetager både planlægning og afvikling.

KONFERENCER

Skab den fuldendte konferenceoplevelse på toppen af det smukke Nordsjælland. Vores passionerede konferencekoordinatorer står klar til at skræddersy det perfekte program og med overnatning i vores smukke værelser, er du garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid.

GASTRONOMI

Glæd dig til en fuldendt gastronomisk oplevelse

SPAAKTIVITETER
TIL MØDET
Nye og flotte
konference lokaler
HAVET SOM
OPLEVELSE
vinder-img-squoosh