Brunch Helsingør

Få en unik madoplevelse på Marienlyst Strandhotel

Velkommen i 1861. Til en sanseoplevelse der på smukkeste vis forener vores betagende beliggenhed ved vandet med køkkenchefens visionære køkken. Her er vi ikke bundet af stramme kulinariske dogmer men lader derimod vores egne høje krav til kvalitet og kreativitet være drivkraften.

Fra det åbne køkken serverer vi spændende anretninger inspireret af både franske og nordiske traditioner. Det gælder også vores brunchmenu som i høj grad er præget af begge køkkener. Ligesom med resten af vores restauranter, så tilpasses menuen løbende til de enkelte årstider. Du kan derfor altid være sikker på at få en ny spændende madoplevelse hos os.

Vores søndagsbrunch indeholder alle de populære brunchklassikere, sæsonbetonede salater, køkkenchefens hjemmelavede specialiteter, konditorens søde sager, samt et delikat udvalg af brød, lunt, charcuterie, fisk og skaldyr.

Til brunchen serveres et glas økologisk Cremant de Bourgogne pr. person.

Vi slår dørene op hver søndag fra kl 11:30

Du kan opleve vores fantastiske søndagsbrunch langt de fleste søndage i løbet af året. Vi slår dørene op hver søndag fra kl. 11:30 til kl 14:30. Bordreservation er ikke nødvendig og du behøver ikke at være gæst på hotellet eller i vores spa for at kunne prøve vores brunchmenu.

Til brunchen serveres et glas økologisk Cremant de Bourgogne pr. person.

Pris: Kr. 325,- pr. person

Giv dig selv den perfekte afslutning på en god uge

Brunch er et fantastisk koncept at afslutte eller starte en uge på sammen med folk man holder af. I modsætning til mange andre arrangementer, så er brunch særdeles uformelt og meget afslappende.

Fra vores dejlige lokaler eller vores skønne terrasse har i en perfekt udsigt ud over Øresund. Læn dig tilbage i stolen og lad os gøre arbejdet for dig. Sammen med vores lækre bobler og finurlige retter, er vi helt sikker på, at du vil få en madoplevelse udover det sædvanlige samt de bedste muligheder for slappe af og få ladet dine batterier op.