Påskelunch
2014


Påskelunch

Langfredag den 18. april og Påskesøndag den 20. april 2014 kl. 13.00-16.00

Køkkenchefens udsøgte påskebuffet med et væld af traditionelle kolde og lune påskeretter.

DKK 225,- pr. person
Børn op til 12 år: Halv pris.

Bordreservation anbefales.


Buffet'en indeholder:

3 slags sild med rødløg & kapers
Graved laks med sennepssauce
Hjemmerøget laks med urtedressing
Æg & rejer

Vildtpaté med ristede svampe & tilbehør
Rosastegt Roastbeef med hjemmelavet remoulade & peberrod

Kartoffelsalat
Tomatsalat
Grøn salat

Hjemmelavede frikadeller med husets rødkål
Fiskefilet serveret med remoulade & citron
Helstegt lammekølle med timiansky & ristede kartofler
Tarteletter med høns & asparges

Ostefad med udvalgt tilbehør
Frugtfad
Brød & smør

Download menu som pdf


Reservér bord

Bordreservation på tlf.: 4921 4000.

Velkommen!