Presseklip

Landsholdet flytter ind på Hotel Marienlyst
- i hvert fald for de næste landskampes tid med entré søndag og med første træning mandag formiddag. Vi rundede Marienlyst for at se, hvad der venter Morten Olsens udvalgte...
(Helsingør Dagblad 2008-08-16)

A-landsholdet flytter til Helsingør
Efter 25 år flytter Morten Olsens tropper fra Vedbæk.
DBU har valgt Helsingør Stadion og Hotel Marienlyst som fast base for fodboldlandsholdet op til de tre kommende venskabs- og VM-kvalifikationskampe, men meget tyder på, at Landsholdets tilstedeværelse i byen bliver af permanent karakter. - Et kæmpeløft for Helsingør som sportsby, jubler den daglige leder af Helsingør Idrætspart.
(Helsingør Dagblad 2008-07-05) 

Hotel Marienlyst har fået en ansigtsløftning
Man skal hele tiden forny sig, hvis man vil være førende på hotel- og konferenceområdet. Konkurrencen er hård, og kunderne stiller store krav til luksus, faciliteter og design, og de er også meget bevidste, hvad angår prisen.
(Helsingør Dagblad 2008-06-20)

Exklusivt matrum vid havet
Hotell Marienlysts rykte är grundmurat. Historien sitter i väggarna på detta anrika establissemang som nu firar 150-årjubileum. I slutet af 1800-talet förlustade sig Europas nobless här. Kungligheters besök såsom Danmarks Frederik VII och Sveriges Karl XV 1860, påminner man om i matsedeln.
Men det er nya tider. Ombyggnation pågår och man vill skapa en ny image som tilltalar fler grupper än de som kommer hit för att konferera eller fira stora födelsedagsfester i kategorin "Once in a life-time".
(Helsingborgs Dagblad 2008-04-18)

Hotel Marienlyst forærer møbler til kommunens institutioner
I forbindelse med en større modernisering af Marienlyst hotel og konferencecenter, har hotellet tilbudt kommunens institutioner at overtage møblerne i den nuværende Seaside Bar. Espergærde Fritidscenter er en af de institutioner, der har takket ja til Hotel Marienlysts tilbud.
(Helsingør Dagblad 2008-04-16)

Noblessens eget vattenhål firar 150
Marienlyst fyller 150 år som hotell och samlingsplats för ädlingar och kändisar. Det gör man med en utställning, en bok, ombyggnationer samt en ny image som vänder sig till mogna par och bygdens folk.
(Helsingborgs Dagblad 2008-03-30)

Helsingørs berømte hotel ombygges og får nyt image
Hotel Marienlyst offentliggør i sit 150 års jubilæumsår i år ambitiøse planer med ombygning og nyt image. Hotellet skal igen være med til at sætte Helsingør på landkortet, ikke mindst som erhvervs- og konferencecenter. Men også som "byens hotel", hvor helsingoranere kan gå ind og spise og hygge sig uden at blive flået.
(Helsingør Dagblad 2008-03-25)

Verdensberømt poker-spiller i Helsingør
Den verdensberømte poker- og backgammonstjerne Gus Hansen, der flyver jorden rundtfor at gambe, men som stadig bruger Danmark som en af sine to faste baser, har hele påsken været et af de store trækplastre ved Nordic Open i backgammon på Hotel Marienlyst.
(Helsingør Dagblad 2008-03-25)

Marienlyst i Helsingør
Hotel Marienlyst i Helsingør har i generationer været lig med afslapning i eksklusive omgivelser. Hotellet, hvis gæsteliste inkluderer alt lige fra berømte skuespillere til de kongelige, har i disse dage 150 års jubilæum.
(TV2 Lorry 2008-03-20)

150 år på spidsen af Helsingør
Hotel Marienlyst kan fejre sit 150 års jubilæum, og det bliver markeret med en udstilling, der åbner i morgen, ligesom der i samme anledning bliver udgivet en bog om det liv og de personligheder, der har præget Marienlyst igennem tiden.
(Helsingør Dagblad 2008-03-19)

Nordens festlige hjørne runder et af de skarpe
Hotel Marienlyst fejrer 150 års jubilæum med udstilling, bogudgivelse og store fremtidsplaner. Her fortæller museumsinspektør Lone Hvass hotellets historie.
(Frederiksborg Amts Avis 2008-03-18)