Konference
på kanten af Øresund


Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du de optimale rammer for din næste konference.

Vi byder nemlig på 20 konferencelokaler i størrelser fra fire til 360 deltagere, masser af ”albuerum” såvel inde som ude, samt indlogering i hyggelige værelser og suiter.

Efter en lang dag sørger vi for en dejlig middag, eller - hvis deltagerne skal forkæles ekstra meget - et festmåltid i separat banquetlokale.

De skønne omgivelser lige uden for døren opfordrer helt naturligt til walk-and-talk i pauserne, for hvad bedre, end en gåtur langs stranden eller frisk luft til hjernen på terrassen direkte til Øresund, hjælper tankerne på vej?

Der er naturligt lysindfald i alle vores konferencelokaler og grupperum.

Og fra en del af lokalerne er der oven i købet direkte udgang til enten plænen eller egen balkon, hvorfra både udsigten og kaffepausen kan nydes.

Klik her for at læse om Horestas stjernekvalifikation

Som udgangspunkt tilbyder vi to forskellige konferenceprodukter, nemlig Marienlyst Konference og All Inclusive Conference.

Marienlyst Konference er den populære og klassiske mødepakke med forplejning, som passer til de flestes forventninger og krav, men som vi naturligvis gerne skræddersyr, så den passer nøjagtig til dine ønsker og behov.

Ét klik og værs’go’! Med en All Inclusive Conference får du den komplette pakke med ekstra forkælelse af mødedeltagerne. Du behøver altså ikke selv tænke på, om du nu har husket f.eks. velkomstdrink, dessert, vin til maden, kaffe efter dinner, et par aftendrinks i baren eller sågar den skønne havudsigt fra værelserne. Det er nemlig alt sammen allerede indregnet i prisen.
Nemmere bliver det ikke!

Både Marienlyst Konference og All Inclusive Conference fås som henholdsvis dagmøde, heldagsmøde og døgnkonferencer.Ny teknologi i grupperummene
I vores ialt 10 grupperum er der installeret 32 tommers fladskærme i stedet for lærreder.

Det betyder, at du kan koble din pc direkte til skærmen og dermed undgå at skulle have en projektor stående på bordet.

Der er endvidere lyd i skærmene, så de også kan benyttes til cd-afspilning, fremvisning af video m.v.

En ekstra fordel er, at billedet fremstår meget tydeligere på skærm end via projektor, uden at du behøver lukke dagslyset ude.


Medlem af


Konferencecenteret

Kontakt vores bookingafdeling på tlf. 4921 4000 eller på booking@(if you can see this please update your browser)marienlyst.dk og få sæsonens bedste konferencetilbud.

 

Vores booking-
medarbejdere sidder klar mandag-fredag fra kl. 8.00-16.00.

Udsmykning i konferencelobbyen

Konferencelobbyen er udsmykket af kunstmaleren Torben Din.

 

Torben Dins hjemmeside