IT & AV Udstyr

Teknisk perfektion og unikke rammer 

Udover den tekniske perfektion, som du kan læse om her på siden, tilbyder vi også ganske unikke rammer om såvel den lille som store konference.

Foretrækker I endnu flottere rammer til jeres konference, er også vores banquetafdeling udstyret med alt det nyeste AV-udstyr. Om ønsket sørger vi naturligvis for dobbelt-
projektering af præsentationerne, så alle deltagere får optimalt udsyn, ligesom I med fordel kan benytte en ekstra kraftig projektor og dermed opnå en biografvirkning.

Drejer jeres møde sig om f.eks. medietræning, opbygger vi gerne et mindre TV-studie, så I kan afprøve interviewsituationer med efterfølgende evaluering af optagelserne.

Kræver jeres konference tolkning, samarbejder vi med de bedste leverandører af tolkeudstyr, der overholder alle standarder.

Kun fantasien sætter grænser for den tekniske del af jeres næste konference, så tøv ikke med at rette forespørgsler. Vi glæder os allerede til at give jer et godt tilbud.

Standard AV-PC Pakke

Når I afholder jeres konference på Marienlyst er vores standard AV-PC pakke altid inkluderet i jeres konferencepakke.

AV-PC pakken indeholder:

 • Loftmonteret LCD projektor
 • Tilslutning for egen PC
 • PC med international Office-pakke og internetadgang
 • DVD-afspiller/CD-afspiller
 • Forstærker/højttalere
 • Trådløst tastatur/mus
 • Powerpoint fjernbetjening med laserpegepind
 • Mulighed for tilslutning af eksterne videokilder, f.eks. VHS og videokamera
 • Overhead projektor
 • Skråtstillet lærred
 • Whiteboard
 • Mobil flipover
 • Kit-kuffert med saks, tape, clips m.v.


Herudover er der i alle vores plenumlokaler installeret et elegant skab, der indholder en PC med permanent opkobling til internettet.
 
Der er nem adgang til to USB-porte og CD-ROM drevet, så I kan nøjes med at medbringe jeres præsentationer på en USB-memory eller en CD-ROM. Der er ydermere trådløst tastatur og mus, så I kan sidde ved ethvert bord i lokalet og foretage de sidste rettelser.

Når I skal foretage jeres præsentation, benytter I den brugervenlige Powerpoint fjernbetjening med kun få knapper: frem, tilbage og laserpegepind. Nemmere kan det ikke gøres. I kan selvfølgelig også medbringe jeres egen PC og tilslutte den til den loftmonterede projektor. Indeholder jeres præsentationer endvidere lyd, er der naturligvis også installeret et lydanlæg.

Afspilning af DVD foregår fra den installerede DVD-afspiller, og har I brug for en VHS-video afspiller, installeres også denne. Betjeningen af alt dette er enkel og ligetil, og vores AV-tekniker er altid behjælpelig med instruktion og vejledning.

Den bemandede konferencereception naturligvis altid behjælpelig med kopiering, fax og andre fornødenheder, der måtte forekomme i forbindelse med jeres konference, ligesom vores AV-tekniker hurtigt sætter jer ind den enkle betjening af PC- & AV-udstyret.

Hvis I i forbindelse med jeres konference påtænker at udstille produkter eller lignende, er vi naturligvis behjælpelige med specialmøbler, posterboards, udstillingslys m.v. Vi etablerer naturligvis også gerne registreringsborde og skranker efter jeres ønsker.

Spørgsmål ?

Hvis du har spørgsmål til AV-udstyr og lignende,

kontakt da venligst vores bookingafdeling på 4921 4000 eller booking@(if you can see this please update your browser)marienlyst.dk.