Arrangementer på Kronborg Slot

Kronborg - den eksklusive ramme om dit næste arrangement
Kronborg blev bygget for at demonstrere magt og rigets velstand. Livet på slottet var præget af overdådige fester, og den storslåede arkitektur tjente som ramme om kongen og hans hofliv. Her blev kongen iscenesat i et overflødighedshorn af luksus, og det inspirerede Shakespeare til at henlægge sit berømte skuespil Hamlet til slottet i Helsingør. I 2000 blev Kronborg optaget på Unesco’s verdensarvliste.

Reception eller middag
Kronborg har nu åbnet dørene og givet os mulighed for at tilbyde dig at leje disse unikke rammer - også uden for slottets åbningstid. Alle udlejninger omfatter en speciel guided tour. Her er der mulighed for at få en rundvisning på slottet, se ellers aflukkede tårne eller gå på opdagelse i de gruopvækkende kasematter - mulighederne er mange.

Download brochure>>

Besøg Kronborgs hjemmeside>>


Frederik II's Vinkælder
Max. antal: 140
Frederik II, der var konge fra 1559 til 1588, og som opførte Kronborg, finansierede det omfattende arbejde ved hjælp af de indtægter, han fik fra sundtolden. Ofte købte han lasten fra de passerende skibe, når der var god vin ombord, og fik på denne måde Europas fineste vinsamling i sin kælder på Kronborg. Desværre var kongen så glad for den gode vin, at han, iflg. præstens ligprædiken, drak sig ihjel.


Erik af Pommerens Kammer
Max. antal: 80
Erik af Pommerens Kammer hører til blandt Kronborgs ældste rum. Hans karriere som konge var ikke strålende. De første mange år regerede hans adoptivmor (Dronning Margrethe I) for ham, og de sidste år af hans liv skiftede han karriere og ernærede sig som sørøver.

Eventkalender