En udsigt, der er en konge værdig

Strandhotel Marienlyst har 225 værelser og suiter som alle er udstyret med luksuriøst interiør i høj kvalitet. Hos os er det vigtigt, at bevare hotellets unikke historie samtidig med, at vi henter inspiration fra nutidens trends. Derfor har vi i dag kombineret den klassiske badehotelstil med nutidens design.

Der var engang, hvor adelige fyldte værelserne og gangene. I dag byder vi alle velkommen. Og med vores fantastiske udvendige og indvendige rammer vil vi gøre alt for, at give dig et fantastisk ophold med en udsigt, der også i dag er en konge værdig.

Sov godt, så du har energi til at nyde den smukke natur – Marienlyst har så meget at byde på.

Værelsestyper

Small room - 14 m2

Hyggeligt mindre hotelværelse i moderne strand- og badehotelstil. Værelset har en særlig 120 cm bred opbygget seng og er desuden indrettet med brusebadeværelse, tv, minibar, telefon og wifi-adgang.

Book

Double room - 20 m2

Smagfuldt indrettet værelse i moderne strand- og badehotelstil. Værelset har komfortabel dobbeltseng og er desuden indrettet med brusebadeværelse, tv, skrivebord, minibar, telefon, safety box og wifi-adgang.

Book

Superior room - 22-30 m2

Smagfuldt indrettet, stort rummeligt værelse i luksuriøs strand- og badehotelstil med udsigt til den nærliggende skov, byen eller hotellets gårdhave. De fleste af værelserne har balkon. Værelset har ekstra komfortabel dobbeltseng samt stor tropeventilator i loftet og er desuden indrettet med badeværelse med kar eller brus, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, telefon, safety box og wifi-adgang. Nogle af værelserne er udstyret med lækkert badekar  i selve værelset.

Superior room, Sea view - 22-30 m2

Smagfuldt indrettet, stort rummeligt værelse i luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Værelset har ekstra komfortabel dobbeltseng samt stor tropeventilator i loftet og er desuden indrettet med badeværelse med kar eller brus, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, telefon, safety box og wifi-adgang. Nogle af værelserne er udstyret med lækkert badekar i selve værelset.

Junior suite, Sea view - 25-39 m2

Smagfuldt indrettet større hotelværelse i luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Juniorsuiterne har ekstra komfortabel dobbeltseng samt stor tropeventilator i loftetog er desuden indrettet med individuelle badeværelser med brus, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, Nespresso-maskine, telefon, safety box og wifi-adgang. Enkelte Juniorsuiter har fritstående badekar på løvefødder med direkte udsigt til Øresund.

Book

Suite, Sea view, nr. 256 og 356 – ca. 40 m2

Smuk stor og smagfuld suite indrettet i luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til
strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten har ekstra komfortabel dobbeltseng, stor tropeventilator i loftet,
separat badeværelse med brus samt fritstående badekar - på løvefødder og med havudsigt - inde i værelset.
Suiten er desuden indrettet med bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord, bord med stole, minibar, telefon, tv, safetybox og wifi-adgang.

Ønsker du at booke netop denne suite (nr. 356), så ring til os på 49214000. Eller send en mail på hotel@marienlyst.dk.

Suite, Sea view, nr. 436 og 438 - 50 m2

Smuk stor og smagfuld suite indrettet i luksuriøs strand- og badehotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten har ekstra komfortabel dobbeltseng, stor trope ventilator i loftet, separat badeværelse med brus samt king size badekar med direkte udsigt til Øresund. Suiten er desuden indrettet med bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord,  bord med stole, minibar, telefon, tv, safety box og wifi-adgang. 

Ønsker at booke netop denne suite (nr. 436 eller 438), så ring til os på 49214000. Eller send en mail på hotel@marienlyst.dk.

Nye, nyrenoverede eller oprindelige værelser

De fleste af vores 225 værelser er enten helt nye eller renoverede i luksuriøs og klassisk strand- og badehotelstil.

Vi har endnu nogle af de oprindelige værelser, som er indrettet i flot klassisk stil. Disse vil løbende blive renoveret i samme stil, som de øvrige værelser. De oprindelige værelser benævnes med 'standard' som en del af værelsesnavnet.