En udsigt, der er en konge værdig

Strandhotel Marienlyst har 225 værelser og suiter som alle er nyrenoverede og indrettet med interiør i høj kvalitet. Hos os er det vigtigt, at bevare hotellets unikke historie samtidig med, at vi henter inspiration fra nutidens trends. Derfor har vi i dag kombineret den klassiske strandhotelstil med nutidens design.

Der var engang, hvor adelige fyldte værelserne og gangene. I dag byder vi alle velkommen. Og med vores fantastiske udvendige og indvendige rammer vil vi gøre alt for, at give dig et fantastisk ophold med en udsigt, der også i dag er en konge værdig.

Værelsestyper

Small single room - 14 m2

Hyggeligt mindre værelse i moderne strandhotelstil. Værelset har en 120 cm bred opbygget seng, brusebadeværelse, tv, minibar, telefon, safety box, kaffe-te sæt og wifi.

Book

 

Twin room - 20 m2

Smagfuldt indrettet værelse i moderne strandhotelstil. Værelset har komfortable twinsenge, brusebadeværelse, tv, skrivebord, minibar, telefon, kaffe-te sæt, safety box og wifi.

Book

 

Superior room- 22-30 m2

Smagfuldt indrettet og rummeligt værelse i luksuriøs strandhotelstil med udsigt til den nærliggende skov, by eller gårdhave. Alle værelser har balkon, komfortabel dobbeltseng, tropeventilator i loftet. Værelserne er indrettet med badeværelse med kar eller brus, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, telefon, kaffe-te sæt, safety box og wifi. Nogle af værelserne er udstyret med lækkert badekar i selve værelset.

 

Superior Seaview room - 22-30 m2

Smagfuldt indrettet og rummeligt værelse i luksuriøs strandhotelstil. Alle værelser har balkon med den skønneste udsigt til Øresund. Nogle med udsigt til Kronborg og andre til den svenske kystlinje. Værelset har komfortabel dobbeltseng og tropeventilator i loftet og er indrettet med badeværelse med kar eller brus, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, telefon, kaffe-te sæt, safety box og wifi. Nogle af værelserne er udstyret med lækkert badekar i selve værelset.

 

Juniorsuite  Seaview - 25-39 m2

Smagfuldt indrettet større værelse i luksuriøs strandhotelstil med balkon og den skønneste udsigt til Øresund og den svenske kystlinje. Juniorsuiterne har komfortabel dobbeltseng, tropeventilator, badeværelse med brus, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, minibar, Nespresso-maskine, telefon, safety box og wifi. Juniorsuiterne har fritstående badekar på løvefødder med direkte udsigt til Øresund.

Book

 

Suite Seaview, nr. 256 og 356 – ca. 40 m2

Smuk og smagfuld suite indrettet i luksuriøs strandhotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten har komfortabel dobbeltseng, tropeventilator,
separat badeværelse med brus samt badekar med havudsigt.
Suiten er indrettet med bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord, bord med stole, minibar, Nespresso-maskine, telefon, tv, safety box og wifi.

Ønsker du at booke en af disse suiter (nr. 256 el. 356), så ring til os på 49214000. Eller send en mail på hotel@marienlyst.dk.

Suite Seaview, nr. 436 og 438 - 50 m2

Stor, smuk og smagfuld suite indrettet i luksuriøs strandhotelstil med balkon og den skønneste udsigt til strand, Øresund og den svenske kystlinje. Suiten har komfortabel dobbeltseng, tropeventilator, separat badeværelse med dobbelt bruser, samt king-size badekar med direkte udsigt til Øresund. Suiten er desuden indrettet med bekvemmelige lænestole, sofa med sofabord,  langt bord med stole, minibar, telefon, Nespresso-maskine, tv, safety box og wifi.

Ønsker du at booke en af disse suiter (nr. 436 el. 438), så ring til os på 49214000. Eller send en mail på hotel@marienlyst.dk.